- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29398 üzenetére
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29396 üzenetére
Régebben volt,black körül.
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29394 üzenetére
2014.07.08.
Az update meg passz
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29391 üzenetére
WP 8.1 Update.
Az,bug.Pedig jól hangzik
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29388 üzenetére
Autómatán frissített,Hr után egyszer néztem,akkor Cyan-t írt,majd most vettem észre,hogy Denim.
Talán mintha gyorsabb lenne,nem akad,folyamatosabbnak tűnik.
Hr-t ott nyomtam,ahol írja hogy alaphelyzetbe állítás.RM-914_eu_hun_422
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Amarth #29387 üzenetére
Gyorsabb, vagy van valami más változás a Cyanhoz képest így elsőre?
A Recovery Tool-al frissítetted?Előtte sem volt fent a PFD???
Mert azt írtad hogy HR-t csináltál tehát gondolom nem a Recovery Tool-al.És ha itt lejjebb görgetsz a Manufacture name-hez mit ír?
RM 9xx micsoda? -
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29383 üzenetére
Hogyis kell a printscreent?
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29381 üzenetére
Nincs.Pár napja nyomtam egy HR-t a telcsire,és most vettem csak ezt észre.
-
Amarth
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29378 üzenetére
Extrák+infónál.
-
Rocky975
senior tag
Vodánál 64500 kártyásan a lumia 735.
Megrendeltem,így meg kell válnom a szeretett 520-tól.
-
Amarth
aktív tag
Van már hivatalos Denim?
-
jeni
félisten
Szia
A család funkciót hogyan tudnám kitörölni a telóból,mert folyton rákérdezz,hogy engedélyeztetni kell bármely alkalmazás letöltésénél! Akármit csinálok belépne az email címmel,sehol sem tudok onnan tovább lépni. Kezd idegesítő lennie a dolog. -
aram01
nagyúr
hát nemtudom, para szikézni a kijelzőn azt a vékony fóliát, inkább veszek másikat ha arra járok csak sz@r felrakni
-
dpetibane
tag
Felraktam a Battery app-ot. Tetszik, ellenben hiába kapcsolom ki a Notofication-nál hogy jelezzen ha gyorsan merül, mégis mindig jelzi! Másnak is ilyen? Idegesítő...
-
japy
őstag
válasz
tothjozsi96 #29363 üzenetére
Ok. Rájöttem le kellett tölteni az UK-t a beszédfelismerésben. Ez azért furcsa hogy ennek rajt kell lennie ahhoz hogy a magyar hagnavi megszólaljon.
-
japy
őstag
A navigáción nincs hang pedig be van állítva a női magyar. Találkozott már ilyennel valaki?
-
sentinel
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #29360 üzenetére
azt hittem 8.1-el lett változás...
-
sentinel
aktív tag
Az Adatforgalmi segégben az adatokat lehet nullázni? Pl wifi letöltést akarnám.
-
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96 #29357 üzenetére
Bing?
Próbáld ki a Vieathert. Nekem ezzel semmi bajom nem volt, ráadásul egész pofásan néz ki.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tothjozsi96 #29356 üzenetére
Megint megnéztem, nem mutatta a napi időjárást.
Most mutatja, bocsi de nem tudom miért tűnt el, pedig akkor is 3G-ről ment. -
tothjozsi96
addikt
Az időjárás alkalmazás miért csak az órás időjárást mutatja?
Eddig mutatta a hetit is.
Nálatok ez nem változott?
Én pedig nem piszkáltam. -
aram01
nagyúr
srácok hívás után ha leveszem a fülemről a telefont, sötét marad a kijelző, csak úgy tudok kilépni ha megnyomom oldalt. Szervíz?
-
foxymaci
senior tag
Ma csinált egy fura dolgot a telóm lefagyott akksi ki be újraindít szépen betölt aztán csempék eltüntek ezt megcsinálta 3-4 szer majd helyrejött kicsit bef@stam hogy mi lehet ..... 8.1 egyébként.
Szeretem ezt a telót de én is szemezgetek a 735-el -
rob210
nagyúr
Na hölgyek urak, holnap estétől 735tulaj leszek.
Szerettem nagyon ezt a kis gépet, de a vaku és a normális kamera hiányzott nagyon.
Jó fényviszonyok mellett mondjuk ezzel is lehet szép képet lőni, de ez nem minden esetben adottEgyszóval hűséges jó kis társ volt, de most meglesem a nagy tesót
-
yaksi
aktív tag
válasz
StarKiller89 #29315 üzenetére
Nekem Ugyanígy viselkedik a Viber. Ha csak mobilnet van, akkor nem jön meg a push (!) értesítés. Ha valami miatt belépek a Viberbe, ott az üzenet, csak értesítés nem jön róla.
Aztán amint csatlakozik a teló wifire, azonnal megjön az összes értesítés egyszerre. -
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96 #29330 üzenetére
Tölt nem? Akkor mit számít ha mozog?
Valami kis játéka van egyébként nálam is.
-
tothjozsi96
addikt
Egy kérdés.
Nálatok a telefon töltő kábelnek az a teteje amit beledugunk a telefonba, az nem lötyög egy kicsit ha mozgatjátok? -
zodo
nagyúr
Hol érdemes most ilyen telefont venni?
Néha olvasok csak a topikba és korábban volt egy széria ahol nagy volt a kijelző bevilágítási mizéria és emiatt kérdezem.Enyém még mindig tökéletes de a páromnak kell vennünk egy új készüléket és gondoltam neki is jó lenne az 520 pl az extreme digital-ból.
-
m1lan
őstag
válasz
Valószínűleg beállítottál egy limitet a Data Sense-ben, és mivel azt túllépted/le lettél korlátozva, a program nem engedi frissíteni az értesítéseket. Állítsd át korlátlanra az adatforgalmat, és helyrejön
-
bump3r111
tag
Sziasztok!
Mostanában volt 1-2 frissítés amit felraktam, és nem is vettem észre hogy közben az Extrák+Infoban átváltozott Cyan-raEddig 8.1 pfd volt rajta. Van valamiféle újítás benne, mert én nem veszek észre semmit?
-
tothjozsi96
addikt
Nem tudom eldönteni hogy mi a baj, de hátha valaki találkozott vele.
Telefonálás:
Megcsörgetem az otthoni számunkat, otthonról vissza hívnak mert úgy olcsóbban beszélünk.
Beszélünk 5 percet és mindig elmegy egy idő után a hang.Most ez mitől van?
Eddig ilyent nem produkált, persze lehet hogy az otthoni hibás, de nem hinném ...Valakinél volt már hasonló hiba?
-
confuser
senior tag
-
törölt tag
-
Namelesske
addikt
válasz
tothjozsi96 #29303 üzenetére
NokiaCareSuiteForStore-5.3.112.1425
-
kutga
félisten
válasz
Nekem akkor csinált ilyet, ha párhuzamosan pc-n is be voltam jelentkezve, ugyanabba fiókba. A másik ami rettentően zavart, hogy ha nagy nehezen megjött az értesítés és elolvastam mondjuk pc-n, böngészőből, a teló ugyanúgy újként jelezte, amíg meg nem nyitottam.
Szvsz nem tudsz vele mit kezdeni, a FB app és a Messenger is hulladék WP-n.
MOD
Kempeti
Küldj már egy screenshotot a hangerő beállításokról a főképernyőn. -
StarKiller89
senior tag
szerintetek az miért lehet, hogy mobilneten keresztül nem kapok értesítést a messengerből? de már úgy vettem észre, hogy a facebook app se jelez, ahogy belépek wifire megjönnek az értesítések, akár órákkal ezelőttről
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom ez e a neve de a "billentyűzár" gombom rosszalkodik. nem nagyon akar működni.
Találkozott már valaki ezzel a hibával ? -
Kempeti
tag
válasz
tothjozsi96 #29306 üzenetére
Volt, aksi ki és be is.
-
Kempeti
tag
Sem az ébresztőóránál, sem a hívásnál nem csörög a telefon. Ha zenelejátszóba berakok egy számot, ott szól. Milehet?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Namelesske #29301 üzenetére
Én próbálkoztam ezzel, de nem sikerült.
Lehet mert már 1 éves a cikk és újabb a Care Suite. -
törölt tag
válasz
Namelesske #29301 üzenetére
Köszönöm, lelkierőt gyűjtök, és kipróbálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest