- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
juhasz22 #27548 üzenetére
Én a Nokia Software Recovery Tool használtam.Elsőnek kapcsold be a rejtett mappa megjelenitést.Majd a C meghajton keresdmeg a ProgramData/Nokia/Packages mappát és abba másold be a rom tartalmat.Egy pár oldallal visszább fent volt az EU-s és a Hun rom is zip formában.
-
Mano66
senior tag
Ez az új DP frissítés másnál is rohadt lassan települt?Este 7-től 9-ig csinálta.Csak forgott a fogaskerék 2 órán keresztül,de mikor végzett nincs panasz a gyorsaságra.
-
Mano66
senior tag
válasz
rob210 #26094 üzenetére
Basszus valaki ekkora láma legyen.A képek alapján nincs is betonút sehol.Mélyen halgattam volna ,ha ilyen hűlyeséget csinálok,nem hogy még képeket is csinálok róla és posztolom.A képeket tedd a facebookra lesz hozzá komment bőven,de nem pozitiv.
Az egészet nem sértésnek szántam,de ez a hónap lúzere kategória.
Legközelebb ne dicsekedj az ilyennel. -
Mano66
senior tag
Vissza jött a feleségem telefonja a szervizből.Hiba:állandoan ujra indult,elvesztette a hállozatot.1 hét alatt megjárta szombathelyt.Az egész keretet cserélték valami szál szakadás miatt.Most telepitek vissza mindent remélem most már jó lesz.
-
Mano66
senior tag
válasz
Drachoo #24679 üzenetére
Az volt az első amit csináltam.A szervizes is jelezte,hogy igazitott az akkun.Ha nem mozgattuk a telefont ugy is ujra indult állandóan.Egy kicsit bosszantó volt,hogy állandoan a pin kodos kijelző jött be felélesztéskor.Kilett kapcsolva a pin kérés,de lehetett látni,hogy állandóan ujra indul.+ a hab a tortán,hogy ha elvesztette a hálozatott csak ujra inditásra találta meg.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Milyen gyorsan dolgoznak a Nokia Care szervizben(Bp.Arany J.u).Sajna most már tényleg szervizbe kell vinnem a feleségem teloját.Nem elég,hogy naponta 5-6-szor ujra indul.De most már még a hálozatot is elveszti és csak az ujra inditás után tér magához egy időre.Aztán kezdi elöről az egészet.Vagy még az Árkádban lévő jöhet szoba.Melyik be vigyem?
-
Mano66
senior tag
Valaki találkozott olyan hibával.A telefon randon modon ujra indul.Ezt Win8 és 8.1 alatt is csinálja.Többszöri hardreszet sem segit.Szerviz?
-
Mano66
senior tag
Nem tudom másnál is előjött.HR után az új 8.1-ben nem lehet más csengőhangot csatolni.Nem látja a Ringtones mappában lévőket.Vagy itt máshova kell másolni mint a régi rendszeren?
-
Mano66
senior tag
Az új 8.1-es frissitéssel mindenkinek megjavult az akku ideje?Raknám vissza a feleségem telojára,de ha az akku még mindig gyorsan merül nem engedi telepiteni.Amugy tetszet neki a változások.
-
Mano66
senior tag
Nem találtam megoldást ezért kérdezem töletek.Hát ha valaki tudja.Az árúházból,hogy lehet törölni a régi nem használlt programokat.Mindent kiprobálltam,de mindig csak a telepitéseket kinállja fel.A törlés nincs közte.
-
Mano66
senior tag
válasz
Viktor0610 #15718 üzenetére
Látszik,hogy az elejétől olvassa a topikot.
Lehet lesz még válasza a később feltett kérdésekre is.
Nem kell letörni a lelkesedést!!!!
-
Mano66
senior tag
Sziasztok.Még mindig küzdök a feleségem teloján a hangpostával.A telecomnál kikapcsoltam,de még mindig az 5.csengés után bekapcsol a gépihang.Üdvözöl,hogy a Telecom hangpostát hallom és közli,hogy ehhez a telefonszámhoz nem tartozik fiok.Hogy lehetne ezt kiiktatni,csak folyamatosan csengjen még felnem veszi.Más telefonokon rájöttem,de ez kifogott rajtam.Bármit állitok mindig ugyan az.
-
Mano66
senior tag
Kössz.De én is megtaláltam a Telecom oldalán,csak a készülék a feleségemnél.
Azért nem kellett volna ilyen szájba rágosan.Ha a számbol (66) ne jöttél volna rá nem mai kakas vagyok.Egy SMS-t csak eltudok küldeni.
Mindenre gondol az ember csak ilyen egyszerü dologra nem.Hogy nem a készülék hibája,ha nem a használo tudatlansága vagy inkább figyelmetlensége.Most nem tartottam be amit a másik forumokon:Előbb utánna olvasni és csak utánna kérdezni. -
Mano66
senior tag
Olyan kérdésem lenne,hogy hol lehet kikapcsolni a hálozati hangpostát.Nem akarom,hogy mindig bekapcsoljon a feleségemnél amikor hivom.Idegesitő,hogy az 5. csörgés után mindig bekapcsol.
Hiába kapcsoltam ki a beállitásokban mindig felűlirja.A mai világban már felesleges ez a funkció.Remélem van valaki aki tudja a megoldást.
-
Mano66
senior tag
Köszönöm a válaszokat.A törlés modjára rájöttem én is,csak szerettem volna látni a mappákat mint a régi win 6,5-ös renszeren.Ott még vot file kezelő.Meg leszek azért nélküle.
-
Mano66
senior tag
Vettem a feleségemnek egy ilyen telefont.Az árához képest nagyon jó.Lenne egy olyan kérdésem,milyen file managert ajánlotok.Mert látom az nincs telepitve.Ne kelljen mindig csatlakoztatni a géphez ha valamit törölni akarok a kártyárol.
Az árával (Domino csomag:34 ezer) és a tudásával leveri az also kategoriás android készülékeket.
Bátran ajánlom mindenkinek aki csak keveset szeretne költeni egy új készülékre és megelégszik egy vakku nélküli kamerával.Ez a gyengélye.4 nap nyomkodás után a feleségem azt mondta szálljak már le a telojárol nyomkodjam az enyémet (HTC ONE).Bravo NOKIA.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Horgász topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest