- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerke86
tag
válasz
Szabeszka #458 üzenetére
Nincs bajom a jelenlegi softtal, csak kicsit olyan erzesem van, mintha Win98 lenne meg a PC-men. Kijott utana egy halom ujitas, teljesen uj verziok amik azert ki szeretnek probalni. A telo meg garancias, de sokkal egyszerubb itthon egy adatkabellel szorakozni vele, mint szervizbe vinni mindegyre amikor valami uj az eszembe jut. Igy sokkal tobb mindent ki tudok probalni, 200.***, 400.****, 401.****, s ha nem tetszik visszateszem a 110-est es ezt megcsinalhatom egy nap alatt 10x ha ahoz van kedvem.
-
meroly
veterán
válasz
Szabeszka #347 üzenetére
Köszi. Van 3G mobilnetem, azt akarom kihasználni, és az EEE-t ugye nem tudom mindig mindenhova magammal vinni.
Letöltés alatt azt értettem, hogy pl filmet vagy ilyesmi?
Nem fontos ez a teló, csak megtetszett, mert alapból nokiás vagyok, de mivel másodteló lesz így lehet más is.
Megkérdeztem már a nagy topikban is. -
-
Hugohami
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest