- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Quaresma #644 üzenetére
Esetleg töröld ki a hozzáférési pontok közül azokat, amiket nem akarsz használni.
De ilyenre legjobb megoldás a WeFi (én ezt használom) vagy SmartConnect - Birdstep nevű programok, amiket ovi store-ból is le lehet szedni. Beállítod, hogy mire akarsz csatlakozni, miket részesítesz előnyben és akkor csak azokhoz fog kapcsolódni. -
Szabeszka
aktív tag
válasz
jokerke86 #457 üzenetére
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nincs sok lehetőséged:
- vagy frissíted otthon ha tudod (product code átírása esetén vagy ha adnak ki a jelenlegihez új szoftot)
- vagy bemész a Nokia-ba és ha van garancia a telódon, akkor frissítik neked ingyen, ha nincs akkor 6000 ft -ba kerül.Máshogy nem igazán lehet megcsinálni, mert a product code-ot mindig ellenőrzi új szoft telepítésénél, és ha arra nem jelent meg új, akkor úgysem engedi.
Ha meg nincs garancia a telódra, akkor úgyis mindegy, ha átírod a product code-ot, legalább fel tudod tenni az újabbat.
Ha meg van garancia, akkor meg ingyen frissítik.Egyébként van gond a mostani szoftvereddel vagy csak meg akarod nézni milyen az új?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
YAS-dude #354 üzenetére
Azért észre lehet venni egy 8 Mbit-es wifi hálózat és egy 384 kbites 3G kapcsolat közötti sebesség különbséget. Nyilván nem annyira feltűnő, mint mondjuk a számítógépen, pont amiatt amit mondtál, de azért egyáltalán nem mindegy.
Még a sima 3G kapcsolat és a HSDPA kapcsolat között is jelentős különbség tud lenni, főleg olyan oldalakon ahol sok a betöltendő tartalom, kép.Filmletöltésre egyértelműen nem a telefon a megfelelő eszköz.
-
Szabeszka
aktív tag
Hát filmet meg nagyobb cuccokat még nem töltöttem le rajta, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, meg mint már írtam, ugye a 3G sebessége 384 kb/s, ami ugye nem félelmetesen gyors, de azért használható.
Akksija nagyon jól bírja, és össze is van rakva rendesen. szóval ilyen téren nagyon jó, ajánlani tudom. -
Szabeszka
aktív tag
A fórumba be tudsz lépni, a gyári böngészővel meg tudod nézni a youtube-os videókat illetve van külön youtube kliens. De Flash tartalmak nem az erősségei a böngészőnek, igazából egyiknek sem, ami Symbian S60ra van írva.
Van benne wifi, szóval az internet így megoldható. Viszont ha 3G-t is használsz, akkor nem ez a legjobb teló, mivel nem ismeri a HSDPA-t, így a sebesség eléggé limitált.
Tehát összességében böngészgetni, fórumozni, levelezni tökéletes teló szerintem.
A letöltést nem tudod, hogyan érted, képeket, programokat le tudsz tölteni. -
Szabeszka
aktív tag
válasz
Nemadam18 #342 üzenetére
Hát én igazából 2 boltban bízok meg, illetve amivel volt valamiféle kapcsolatom: Speedshop és az XXLGSM.
A speedshopban inkább tartozékokat kerestem, a xxlgsm-nél telefont. Mindkettő megbízható és sztem korrektek az árak, bár vannak náluk olcsóbbak, de azért a sufni gsm-ben nem nagyon bízok meg.
És ezt nem reklámként mondom.
Biztos van egyébként más bolt is, ami jó és korrekt, de én ezeket ismerem, amik jók. -
Szabeszka
aktív tag
-
Szabeszka
aktív tag
Ha mobilinternetet is használsz, akkor célszerűbb az E71, mert hsdpa van benne, illetve a fém készülékház az mégiscsak fém készülékház, minőségérzetre jobb, illetve vékonyabb a telefon. A gombok ugyanolyanok a két telefonon, annyi hogy a szóköz az E63-n kisebb, mert külön raktak egy-két gombot. Viszont az E63-n van 3,5 mm jack kimenet, míg az E71-en 2,5-es van, így egy kicsit bonyolultabb.
A gps meg a kamera az úgyis olyan dolog, hogy vki használja vki nem. Fogd a kezedbe mind a kettőt és akkor tudsz dönteni. -
Szabeszka
aktív tag
-
Szabeszka
aktív tag
Szűr ID-Tag alapján is; van benne hangszínszabályozó és sajátot is csinálhatsz. Van benne 3,5 mm jack is, szóval semmilyen átalakító nem kell hozzá, használhatod a saját fülesedet.
Kihangosítva nem szól annyira jól, mint az E71( de ugye annak fém háza van), de az átlagnál jobb. (bár sztem ez nem kulcs kérdés, csak az infó miatt). -
Szabeszka
aktív tag
Igen, van benne hotswap, asszem csak annyit kell csinálni, hogy megnyomod a kikapcsoló gombot és ott találsz egy olyat, hogy memóriakártya eltávolítása. Így már biztonsággal kiveheted a memkártyát.
Én úgy tudom, hogy elég csak másolni a tartalmát, de ebben nem vagyok 100%ig biztos. -
Szabeszka
aktív tag
Nokia E71 topicban van róla info.
Bocs a szerkesztés nélkülözésért, rosszalkodik a netem -
Szabeszka
aktív tag
S60 Spot On - elvileg ez működik. Nokiaprogamokon fenn van.
-
Szabeszka
aktív tag
Sztem ez egy teljesen korrekt teló, csak előtte ne legyen a kezedben/tulajdonodban egy E71, mert azért ahhoz jóval képest kevesebbet tud és azért az anyagminőség is teljesen más. (Anyagminségre kíváncsi vagyok - esetleg pár napos tapasztalat?)
Saint-tel egyetértek, oké hogy business phone meg qwerty meg minden, de eddig az E telefonok tényleg az iszonyatosan jó minőségükről voltak híresek és azért kár ezt a Eseriest így "elrontani". Nehogy úgy járjanak a Nokiáék, mint a SonyEricsson a Walkman emblémával, mert akkor már ennek a seriesnek sem lesz semmi igazi különlegessége.
Ez a kategória ennyibe kerül, ezeket a dolgokat tudja, ami nem üti meg ezt a mércét, annak legyen más neve.
Egyébként biztos beveszi vmelyik szolgáltató a kínálatba és akkor tuti jó áron meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest