Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
A net megszakadhat, mert nem közvetlenül a telefonra tölti, hanem előbb a számítógépre és onnan a telefonra. Ezért inkább az USB kapcsolatra figyelj oda, hogy ott ne legyen gond. Ha megszakad akkor gáz van,utána bütykölheted egy Phoeinxel (bővebben Nokiaprogramok.hu forum részén) vagy beviszed egy Nokia szervizbe. Ha van rajta Nokia garancia és még nem csináltál firmware frissítést akkor inkább vidd be egy szervizbe.
Egy jó tanács,én így csináltam anno E71-en,és sikerült.
1. lépés: kapcsold ki a telefonodat
2. lépés: vedd ki a memória kártyát(ha tettél bele...)
3. lépés: kapcsold vissza a telefonodat
Utána Pc Suite vagy Ovi...frissítés...várás,izgulás...örömködésEzt a topicban találtam. Dátum előreugrást javították ki,meg nem tudom,majd jön egy felhasználó és leírja ,hogy mit.
De ha nincs semmi gondod a telefonnal kár frissíteni,nem sok minden változik,nem lesz villámgyors,nem lesz jobb a kamera,de gondjaid vannak vele,fagy vagy valami ilyesmi akkor ajánlom.
-
<NewL>
addikt
Én a múltkor megnyomogattam a MM-ba,csak a kiváncsiság miatt. Elővettem az E71-em,hasonlitgattam,félek kimondani,de egy pár sor aktiv jegyzet után,nekem kényelmesebbnek tüntek a gombok és az egész billentyűzet is.
+ = tökéletesen müködött rajta.
A szine undoritó számomra,viszont a hátlapon nem izzadt annyira a tenyerem mint az E71 fém hátlapján egy sokperces wifizés után.
Ettől függetlenül nincs azaz isten ,hogy megvenném a mostani után.
Jó árban adják. Szerintem szeretni fogják az emberek.
hogy mi a neve az meg melyik szériába rakta a telefont,nem nagyon érdekel. Mindig lesznek selejtes példányok a kategóriákban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest