- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bboss
csendes tag
hello,
most egy kérdést szeretnék feltenni. A teszt végén a soecifikációban szerepel hogy rss van.
Kérdés hol ? hol lehet bellitani, mert ha be van épitve akkor legalább erre nem kellene plusz szoftvert feltenni. -
bboss
csendes tag
Hello,
nem tudom valaki próbálta e már a T-Mobilos MobilTV-t használni a telefonon.
Leírom a tapasztalatokat mert sajna nem is fogja tudni használni.E63-om van hardwerileg legyengített E71 ugye. Ha jól tudom a két típus alapszoftvere ugyanaz. A probléma az, hogy szeretném használni a MobilTV-t de amikor megpróbálom letölteni a klienst mindig azt mondja , hogy nem vagyok kompatibilis a szolgáltatással.
Felhívtam t-mobilt de azt mondták, hogy amit ők forgalmaznak és tesztelték, az benne van valami adatbázisba náluk és amikor telepíteni akarom akkor lekérdezi a készülék típusát és ugy engedi telepíteni a klienst.
Felhívtam technikust is t-mobilnál azt mondta, hogy esetleg próbáljak meg egy e71 szoftvert rátenni egy e63-ra, de hát ugye ez elevel döglött mert a szoftver updtae nyilván nem engedné, meg nem is cseszném el a telefont.Szóval van valakinek esetleg építő 5lete, hogy hogy lehetne mégis használni egy független készülékkel a MobilTv-t ha nincs akkor lemdom a szolgáltatást oszt t-mobil igy járt.
Vagy egy másik kérdés, tud-e valaki olyan tv klinest s60-ra amivel tudom nézni az rtl tv2, m1 m2-t.
Sima streamet próbáltam de nem jött be.
Benn voltam személyesen is, ott azt mondta a szervizes kolléga, hogy ez bizony ügyfeleknek gáz, mert semmit nem tehetnek. ha nincs benn valami adatbázisban a telefon akkor nem fogja tudni igénybe venni sem a web'n'walot sem a MobilTV-t.
Mondtam, hogy hát akkor nosza rjat vegyük fel az adatbázisba ugyanazokkal az adatokkal mint az E71-et, hát azt nem lehet mert azt csak a teszt csoport teheti meg. Mondta, hogy a különböző PDA-knál ugyanez a gond, mivel ők nem tesztelték nem vizsgálták hiába birnak ugyanolyan tulajdonsággal mint az általuk forgalmazottak nem fog működni, csak lebutítva.
Tud valaki esetleg mobil tv kliens programot vagy streaming címet tv-khez.
köszi
-
bboss
csendes tag
Hello,
azt nem tudom, hogy vajon fekete köntöst külön lehet e majd kapni. Mert magyar nokia oldalon még nincs fenn a fekete. Nokiát felhívtam, azt mondták a szinek teljesen a forgalmazoktól függenek, ők döntik el mit hoznak be.
Mondjuk nekem a kék is tökéletes, de lehet hogy a fekete még ütösebb lenne. Mindegy ha lehet majd kapni külön köntöst baráti áron talán beruházok. -
bboss
csendes tag
hello,
én a múltkor DunaPlaza Saturnba vettem 60e-ért , ahhoz képest hogy simisumi gsm bolt hozta volna 66-ért 1 év bolti garival szerintem nem volt rossz ár érte.
és azóta is azt mondom ennél jobb telefonom nem volt. A Wlan áldás internet rádióval meg kész szórakozás, a mail szinkronizálás is mehet ezen , ugyhogy még a pénztárcát is kiméli.Nekem kék van ami szerintem majdnem fekete mivel hála a nokia üzleti tapasztalatának nem bugyi kékben adták ki. Elöször féltem a kéktől (a piros eleve ki volt zárva) de amikor megláttam azt mondtam ez nem is vészes.
És ami még szerintem óriási találmány és evvel csak ennél szembesültem bár lehet hogy már máshol is volt qwerty-s telefonban az a prediktiv, tehát hiába van ott a qwerty nem kell bepötygni, hogy "prezentációs elmélet"
Egy dolgot hiányolok a MobilTv-t. Az E71-t forgalmazza a T és abba van webnwalk meg MobilTv is a szoftver ha jól tudom ugyanaz. Nem lehet valahogy erre is rávarázsolni a MobilTV-t vagy a magentát vagy valami más klienst ami esetleg wlanal is megy ?
köszi.
u.i.: A zseblámpa még óriási találmány este kitalálok a nasihoz a hütőhöz
-
bboss
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne, hogy erre a csodára valahogy fel lehet varázsolni a Blackberry klienst ?
E71-re E61-re E61i-re létezik. ha jól tudom nem sok eltérés van az E63 és az emlitett készülékek softja között E63 S603rd FP1.köszi
bboss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest