Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zorzy4
addikt
válasz
VeRaLaDy #275 üzenetére
Nem értem miről beszél előttem a kolléga. Elég sok tapasztalatom van telefonokkal aksikkal, gyűjtő vagyok és a különböző szaklapokat is olvasom. Nézzük a tényeket. Bár a mostani li-ion akksikra bármikor rá lehet tölteni, az első töltéseknek, itt is hosszúnak kell lennie, létezik még a formázás. Általában mikor a töltés jelzés befejeződik a készülék még csak a töltés 80-90%-át éri el. Teljes tökéletes töltést kikapcsolt telefonnál érhetünk el. Mivel az akksi töltésnél veszít el egy "életet" minél ritkában töltjük annál jobb. Ha valaki kételkedik szívesen belinkelem a telecom magazin ide vágó cikkét. (természetesen a szerkesztőség hozzájárulásával)
-
-
pdw
csendes tag
válasz
VeRaLaDy #210 üzenetére
Nekem kb. 2 honapos. Eddig semmi jele nincs kopasnak (nem is varnam
). A hatoldalon meg csak az ujjlenyomatok/zsir latszik meg.
A memoriakartya filleres dolog. En 2500er vettem 4G-set a Saturnban.
A harmadikot passzolom. Edigital-ban en 60-ert vettem a keket, de most 70 a piros. Ki erti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest