- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zorzy4
addikt
válasz
VeRaLaDy #275 üzenetére
Nem értem miről beszél előttem a kolléga. Elég sok tapasztalatom van telefonokkal aksikkal, gyűjtő vagyok és a különböző szaklapokat is olvasom. Nézzük a tényeket. Bár a mostani li-ion akksikra bármikor rá lehet tölteni, az első töltéseknek, itt is hosszúnak kell lennie, létezik még a formázás. Általában mikor a töltés jelzés befejeződik a készülék még csak a töltés 80-90%-át éri el. Teljes tökéletes töltést kikapcsolt telefonnál érhetünk el. Mivel az akksi töltésnél veszít el egy "életet" minél ritkában töltjük annál jobb. Ha valaki kételkedik szívesen belinkelem a telecom magazin ide vágó cikkét. (természetesen a szerkesztőség hozzájárulásával)
-
-
pdw
csendes tag
válasz
VeRaLaDy #210 üzenetére
Nekem kb. 2 honapos. Eddig semmi jele nincs kopasnak (nem is varnam
). A hatoldalon meg csak az ujjlenyomatok/zsir latszik meg.
A memoriakartya filleres dolog. En 2500er vettem 4G-set a Saturnban.
A harmadikot passzolom. Edigital-ban en 60-ert vettem a keket, de most 70 a piros. Ki erti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest