Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
A net megszakadhat, mert nem közvetlenül a telefonra tölti, hanem előbb a számítógépre és onnan a telefonra. Ezért inkább az USB kapcsolatra figyelj oda, hogy ott ne legyen gond. Ha megszakad akkor gáz van,utána bütykölheted egy Phoeinxel (bővebben Nokiaprogramok.hu forum részén) vagy beviszed egy Nokia szervizbe. Ha van rajta Nokia garancia és még nem csináltál firmware frissítést akkor inkább vidd be egy szervizbe.
Egy jó tanács,én így csináltam anno E71-en,és sikerült.
1. lépés: kapcsold ki a telefonodat
2. lépés: vedd ki a memória kártyát(ha tettél bele...)
3. lépés: kapcsold vissza a telefonodat
Utána Pc Suite vagy Ovi...frissítés...várás,izgulás...örömködésEzt a topicban találtam. Dátum előreugrást javították ki,meg nem tudom,majd jön egy felhasználó és leírja ,hogy mit.
De ha nincs semmi gondod a telefonnal kár frissíteni,nem sok minden változik,nem lesz villámgyors,nem lesz jobb a kamera,de gondjaid vannak vele,fagy vagy valami ilyesmi akkor ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Iphone 14 Pro Max 512 GB, Független! 84% aksi
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest