Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
kornél1 #4292 üzenetére
másfél hónap használat után nem csalódtam semmiben szinte, csak a ratyi oldalsó gombokban, de ezeket úgysem használja annyit az ember. go for it
a kijelző valóban lehetne nagyobb kicsit, hosszabb filmekhez jól jöhetne, de a felbontás ugyanolyan jó, mint bármelyik csúcstelón, a színek szintén, tehát ha nincsenek gondjaid az éleslátással, akkor nyugodtan benevezhetsz rá. -
TokLac
senior tag
válasz
kornél1 #4220 üzenetére
Ennyiért ilyen tudású telót, nagyon jó! És nekem az anyag minőséggel és az össze rakással sincs semmi bajom, de tényleg. És egyszerűen szép! Imádom! Nálam egy negatív van a power gomb. Bár ritkán használom. Az üzemmódokat rá raktam a jobb opció gombra. Viszont azt vettem észre hogy az oldalsó gombok és a power gomb is mintha puhult volna picit. De lehet csak már megszoktam.
-
TokLac
senior tag
válasz
kornél1 #3971 üzenetére
Az E71 is féltégla lessz. Az E51 meg egy nagyon kompakt készülék. Remek kezelhetőséggel. Bevált minden tulajnak szerintem. Ennek is van hibája tény. Én úgy vettem meg a telót hogy előtte csak vitrinben láttam egy demó készüléket.Ott nagyon megfogott formailag. Meg olvasgattam hogy hardverileg rendben van, plussz az új FP1-es oprendszer is nagyon pörgős. És így vállaltam be. Amikor kibontottam a sajátom, akkor fogtam életemben a kezemben E51-et először. Majd hanyat estem hogy milyen lapos! N80 után főleg!
A ramját még nem bírtam kiütni memória megtelt hibaüzivel. Míg az N80-nál ez állandóan meg volt. Szerintem ott ébredtek fel a nokiánál. Az N80 ramja botrányosan kicsi. Nameg a töltője az E51-nek? Milyen picike az is, csak lestem. Én imádom ezt a telót.
-
asadasad22
őstag
válasz
kornél1 #3913 üzenetére
nézegettem az E51 procijáról a részletes technikai specifikációkat, ami újdonság: elméletileg tud high speed usb-t, videó/grafikákat 30fps-el VGA felbontáson, jó tudni
persze nyílván a kamera nem bírna ilyen minőségben rögzíteni, ezért nem tud ilyet mégsem. az usb-t viszont nem értem.
-
rekid
addikt
válasz
kornél1 #3865 üzenetére
erre mondtam hogy olvasd akkor el a hozzaszolasokat vagy hasznald a topic keresot és hidd el megkapod mindenre a valaszt ;) söt tobbet is mert amit kerdezel mar lehet 3 an megkerdeztek es lehet 10 en valaszoltak ra mig a te kerdesedremost pl 1-2 ember. ;) Mindez nem kioktatas szimplan sajat tapasztalat es jotanacs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest