Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Engem mint szünni nem akaró balszerencse-sorozatot bosszant legjobban. Meg azok a progik, amiket pénzért vettem és ilyenkor: huss. De, ha sietek valahova, nyújtom a kezem a liftgombért, kétcentire az ujjam és sutty! már el is hívták. Addig nagy csend volt. Lemegyek a kerékpártárolóba a cajért: összeakad a másikkal, az felborul és még négyet visz magával.I' am a natural born loser.
-
old rocker
veterán
Én átvettem a készüléket 11 órakor. Vadul elkezdtem telepítgetni, beálligatni. 15.17-kor lefagyott. Akkumulátor ki, be. Ugyanazt csinálta, mint a tiéd. A Nokia feliratig tudtam eljutni, bekapcsolás után. Berohantam vele a szervízbe. Ott kivették az akksit, SIM kártyát, frissítették a szoftwert. Természetesen mindent kezdhettem elölről, az addig feltelepített progikat is. Pár nap múlva megismétlődött a dolog, akkor itt hagytam az asztalon a Nokia felirattal. X perc múlva csak elindult,csigalassúsággal. PIN kódotelfogadta. Utána a *#7370# kombinációval formáztam, a teló újra telepítette a gyári beállításokkal magát. Adatok, programok természetesen sutty. Mindent újra felraktam, azóta volt néhány lefagyás, de akkumulátor ki be helyezés után felszikkadt. Az utóbbi időben nem volt vele problémám, "összeértek" a programok.
Mi okozhatja? Szerintem szoftverhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged