Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
rothadt #4956 üzenetére
Bár igazából nem akarok belefolyni a vitába, de teljesen egyetértek veled!!!!
Én az előző hsz-el is csak segíteni akartam Joe-nak, de a válasz elég keményszavúra sikeredett, ami igazából nem érdekel, mert én sem 5 éves vagyok már, hogy kisgyerekek hülyeségeivel foglalkozzak.
De rothadt #4956 válasza teljesen helyénvaló, és igaz. Aki nem igy gondolja, csak olvasson vissza!
Részemről ennyi! -
rekid
addikt
válasz
rothadt #4121 üzenetére
mConnection.rar
TopTrafficigy hirtelen a keresoben a "forgalom" keywordra
APropo!!!
Fent van a pdfplus. ezt meg talan akkor raktam fel mikor nem volt a symbian hackelve. alapbol capson on hasznalom a telot (Nehgy valaki nezegetes kozben vagy en reszegen toroljek vmit)tehat nem hackelt modban. igy viszont ha kuldenek BT-n egy docot vagy PDF et megnyitom uzenetekben de mentesnel a hely kivalasztasa utan jon az uzenet h nincs jogosultsagom menteni. Ha bekapcsolom a hacket mar engedi. )pdf hez pdf+ dochoz officesuite rendelodott hozza) Ez hogy? Alapbol engedni kene nem? (a mentesi hely egyszereun adatkarya publikus mappaja vagy telmem publikus mappaja.
Arra gondolok hogy valahol engedelyezni kene ezeknek a progiknak amit a hack athidal. vagy nemtom -
rekid
addikt
válasz
rothadt #3354 üzenetére
hatlapra leirtam a megoldast mar
kicsit lefele kell nyomni es ugy felcsusztatni finoman de hatarozottan es ugy megy mint forookes a vajba.
Apropo mindenki:
Nalunk suli hot spot egy webes feluleten léptet be neptunkoddal igy lehet wifizni namost a nokia bongeszo szepen megy login oldalra ugrik egybol beleptet minden ok. de se opera nem hozza be a belepteto oldalt sempedig semmilyen mas netes alkalmazas nem kapcsolodik ami nincs defaultbol a telefonban. tehat: nokia browserel szepen belepek megy a net az uzikben letudom kerni az emailjeim viszont se msn se ftp se opera nem kap netet. Megoldas? -
asadasad22
őstag
válasz
rothadt #3142 üzenetére
nézd át mégegyszer minden beállítást, ennyi jut most hirtelen az eszembe. nekem a gmail wlan-ra van beállítva alapértelmezetten, csak azon keresztül próbáltam eddig. be van még állítva egy pannonos emailstudio, (mivel 400-as wapom van, így ezt teljesen ingyen tudom használni EGPRS-en, vagy HSDPA-n akár) ezzel sincs probléma.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
rothadt #3123 üzenetére
persze. pl oda mennek a fényképek is. el tudom érni amint mondtam csak ez az ömlesztett dolog elég nehézkessé teszi a keresést. Milyen lenne ha gépen is csak a fájl mellé lenne írva hogy hol van....nem lenne intéző meg tc...csak egy olyan mint a registry editor. (=fájlkezelő)
-
Bile Demon
őstag
válasz
rothadt #3122 üzenetére
be tudsz állítani akármilyen szolgáltatót, ami támogat POP3-at, a telefon kezeli a titkosított és a sima kapcsolatot is. a freemail (és egyéb ismert szolgáltatók) beállítása pofon egyszerű, csak email cím login meg pass kell.
ha küldeni is akarsz, akkor a szolgáltató SMTP szerverét be kell állítani ami változik attól függően, hogy 3G-vel vagy WIFI-vel kapcsolódsz...
gmail-hez meg van saját kliens progi, az is nagyon jó.
de azt is el lehet érni akár POP3-al a beépített levelezővel.mod:
IMAP protokolt ismerő szervereket is be tudsz állítani -
Qru
MODERÁTOR
válasz
rothadt #2755 üzenetére
Ha számít a gari akkor érdemes inkább a feláras Nokia garit venni. Járt már úgy haverom, hogy gsm boltban megvette a telót a bolt meg pár hétre csődbement. Hiába a bolti gari ha a bolt megszűnt... De garnélkül vannak jó áron, 184€ -ért vettem a sajátomat (49k) viszont szinte no gari. Szerencsére semmi baja sincs.
-
válasz
rothadt #2755 üzenetére
Olcsóbb árral találkozhatsz, de pont azért javaslom a gyári garanciát, mert akkor nem kell foglalkozz a bolttal.
Megveszed, és a garanciális ügyintézés csak annyi, h. elviszed magad a Nokia egyik mintaboltjába, esetleg a bolttal küldeted fel szervizbe -erre tudtommal jogszabályban rögzített kötelezettségük van.
Amivel trükközni szoktak a kisebb cégek, az az, h. több árral adják a telefont. Csökkentett garanciával olcsóbban és gyárival drágábban.
-
-
atosz
őstag
válasz
rothadt #2347 üzenetére
Ezt sajnos én sem tudom, de azt igen, hogy rendesen nagyon jó minűségű a hangszóró, de a mikrofon is. Roppant tisztán szól minden és nagyon jól hallanak engem is. Ráadásul úgy, hogy fél hangerőn használom.
Más ami nem feltétlen ide tartozik:
Van, hogy mobilinternetről netezek és küldök mailt az outlookból. Ebben az esetben a feladó a telszámom@t-mobile-t-email.hu és nem lehet rá választ küldeni. Nem lehet valahogy megoldani, hogy a feladónál a rendes emailcímem jelenjen meg? -
Joe bácsi
őstag
válasz
rothadt #2347 üzenetére
Miért érdekes ez ennyire? Ha sokat használod kihangosítva gallyra megy a hangszóró amúgy is.
Azt vedd figyelembe, h. a hangszóró megtervezését elcseszték, mert ha aszttalon van akkor lefele nyomja a hangot, ami sokat levesz a teljesítményből, ja meg, h. hátrafele szól.
Megnéztem és max. hangerőn is torzulás mentes. Kicsit basszusos RAP számmal próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest