- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote72
csendes tag
Alapvetöen szeretem ezt a telefont de vannak számomra érthetetlen hiányosságaiekem is tetszik a kommunikációk naplózása,és ha már van, használom is gyakran ,viszont egyvmit elrontottak benne Nokiáék: a naplóból semmilyen módon nem lehet rögtön felhívni az adott számot. Ha megtaláltam amit kerestem ,elöször leírom papirra,jobb esetben megjegyzem, aztán bepötyögöm a telefonba és hívom... Ez sztem fura egy ilyen tudásu készüléknél. Továbbá a teenöknél nincs más idöpontra halasztás opcio,ott is ujra be kell irni mindent.Ugyanitt ismétlödést is csak az elöre megadottak szerint lehet beállitani:hetente,havonta,évente. Mi van ha nekem ettöl eltérő gyakorisággal van egy adott programom? Utobbiakat a 6310i már tudta, vajon miért "felejtették" ki ebből a modellből? Ha vkinek van ötlete a fentiekkel kapcsolatban,megköszönöm.
-
Joe bácsi
őstag
A neten kevesebb volt az ár, mint amennyiért nekem lehozták.
(Nem akartam visszaküldeni, problémázni, sz@rakodni velük, mert a megjelenése előtte már hónapokkal rá voltam teljesen "izgulva" a telóra. Az tuti, hogy többet nem onnan fogok rendelni. Nekik szívás, mert elég sűrűn váltom a telóim.)
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
thx,
már be is löttem.A googlemaps-ot lehet használni offline?
Letöltöttem ezt: Nokia_Maps_2.0_2402_3.1_u.sis
Gondolom ez a szoftver a térképhez, de látom, hogy van "gyárilag" is a készüléken.
Érdemes leszedni a gyárit és feltenni az újat?Közben szedtem le a Maps Uploaderrel térképet, sikerült rátenni a készülékre, működik is, de az indításkor mindig írja, hogy nincs hálózati kapcsolat? Ez nem gond, ugye? Nekem csak offline-ba kellene.
-
Magnum_
nagyúr
érdekes, nekem sem porosodtak még, kivéve anno egy 7360ast, aminek igazábol hibá volt az elölapja és a szervizes úr pont ugyanezt mondta, mer hogy zsebben hordom következö héten a másik úr elismerte hogy rossz a előlap és rendeltek egyet. (ami több mint 7 hónap mulva érkezett meg, de már rég nem volt nálam a teló)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
ddddd4
tag
-
Ziog
aktív tag
-
sysrq
őstag
Voltam két Médiában és egy Saturnban, meg rengeteg gsm boltban, cseleztem is, több eladót is megkérdeztem, még csak nem is hallottak róla, csak a kis merev egyenest ismerte mindenki. Pedig komoly összeget szánnék egy "2.5 kilencven fokot fordulok és 3.5 lesz belőlem" megoldásra, de attól félek háztáji fusi lesz a vége.
Pompi:
Lehet kapni, több Media Marktban is láttam, talán olyan 1000 forint környékén.
Nekem ugyanilyen kábeles megoldású forított kellene, tehát az eszköz amibe dugni szeretném 3.5-es a füles meg 2.5-es. Na ilyet nem láttam seholse, de majd csinálok. Ha esetleg ilyet látott valaki valahol akkor szóljon.bgergo1984:
2,5 es 3,5 es jack átalakítót, olyan ami közé van iktatva egy kábel olyat lehet kapni? és ha igen merre, valamint mennyi az ára kb. fontos lenne, mert jutányosan hozzájuthatok egy cx300 hoz, de a kis tömzsi átalitó nagyon nemjön be, főleg a zsebbehordás miatt lenne kockázatos stb. aki ilyet használ kérem dobjon meg egy post-al, mert most döntésképtelen állapotba kerültem . köszKeresek Thermalright 1150 lefogatót
-
bgergo1984
csendes tag
-
Joe bácsi
őstag
Jaaa, értem és kössz!
Csak azért volt furcsa, mert a 6230 és 6230i-nél mindegy volt, h. miként mentettem el a bejegyzést, mert nem csúsztatta át a következő napra.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
bucus
csendes tag
Na, jól megkaptam a magamét. De legalább okosabb lettem, köszi a tanácsokat. Nekem olvasószemüveg kell, ami alapból nincs rajtam, mert orra bukom benne, ezért ha hívásom jön, jól jönne a nagy kép, mert a nevet nem látom. Bár ez az én egyéni problémám, meg különben erre is van program.
A hívó listában nem láttam a füleket, úgy látszik szemüveget kell cserélnem, de ez így tényleg jó. (Lehet, hogy el kellett volna olvasni a leírását a kütyünek, szórom a hamut a fejemre...) -
bucus
csendes tag
Hát a "nem okos" 6300 alapból tudja a teljes képernyős index képet, amikor hívás érkezik. Az E 51-nél szinte felismerhetetlen a kép, olyan kicsi. Persze tudom, fel lehet rakni programot erre, de hát azért mégis...Na meg a 6300-nál a hívógomb megnyomásakor nem csak az utóbb hívott számokat látom és hívhatom vissza, hanem a bejövő hívásokat is elérhetem, és visszahívhatom. Itt nem! Aztán meg ha az E51 névjegyzékébe beütök egy betűt, nem csak a vezetékneveket látom, hanem bekevernek a keresztnevek is. Ha ez plusz szolgáltatás, örülök neki, de engem rendkívül zavar. Legalább be lehetne állítani tetszés szerint, ha ez egy okos telefon. Ez csak néhány észrevétel, midkettőt használom, persze az E51 tényleg sokat tud, más kategória, de a napi telefon használat során nem mindenben praktikusabb, azt tudhatná alapban, mint az egyszerűbb.
-
parandroid
félisten
Te sem telefonálsz sokat.
2 hónap alatt 15 óra beszélgetés és egy nagy rakás wlan használat, ileltve szinte állandó bluetooth mellett az eddigi max egy töltöttséggel elért üzemidőm 3 nap körül van. Pedig éjszakára lekapcoslom (kb éjféltől reggel hatig).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Vagaba
tag
Köszi, néztem, de azt vmiért nem támogatja, de azóta már sikerült megoldanom úgy, hogy feltettem a smartmovie 3.40-t, regisztráltam 12345-tel, leszedtem, aztán feltettem a 3.41 és voila, már megy is tökéletesen, de remélem nem csak újabb pár hétig. Na mind1, azért köszi.
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here." (Warframe: Sephirot888; XBL ID: Vagaba888)
-
parajdi
csendes tag
Nem ragaszkodom a SanDisc-hez, én csak arra voltam kiváncsi van-e jelentősége az irás/olvasási sebeségnek ill. nicsenek-e kompatíbilitási gondok.Ha a sebesség nem fontos akkor lehet hogy az ár lesz döntő és veszek majd /ha lesz telóm/-4GB-t ill. a sebességet az alkalmazásokat gyorsab elérésére érdekébe gondoltam fontosnak.
-
amol
addikt
Mert pl. ha mobil internetet használsz, akkor ugyebár a mobil szolgáltató az ISP. Tehát esetemben pl. a Pannon. Ha a Pannon SMTP-jét adom meg, akkor egész addig jól megy a dolog amíg csomagkapcsoltan netezek (3G, HSDPA stb.), de amint áttérek wlanra és onnan szeretnék levelet küldeni nem fog menni.
Pontosan, mivel a wlannal szórt net nem pannon.Tehát olyan SMTP szervert érdemes megadni, ami szolgáltató független, vagy hitelesített (pl. t-online) és ezáltal használható bármilyen szolgáltató netjén.
Szolgáltatófüggetlen szervert nem tudok. Az a biztos ha van saját szervere az email-szolgáltatónak. Freemailnek pld. nincs. -
veterán
Engem mindenesetre az a tény vonz, hogy olcsóbb lesz. Bár félek tőle, hogy a -100 euró az nálunk csak 5-10k-t fog jelenteni. Pedig a jelenlegi 75-80k-s ár (tudom, hogy néhol lehet 65-ért is kapni 2 év garival) 25k-s fogyása nagyon szimpatikussá tenné számomra a készüléket, Erősen elgondolkodnék egy beszerzésén. A kamera - pláne ilyen - egyáltalán nem érdekel
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Joe bácsi
őstag
Mert, ha kiveszem akkor ott fel fog jönni a fólia.
Ki tapasztalt már oylat, h. a teló a bejövő sms-eket nem érkezési sorrendbe rakja? Hiába rendezem dátum alapján, kilépek a menüből, vissza és ugyan az a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
k51
csendes tag
Kivettük... csak így hivatkoztam a recsegés helyére. mondjuk én egyből kivettem ügyesen, mégsem ragadt vissza teljesen a sarok, egy minimálisan elállt, aztán bement a por, két hét után zsebben való hordás eredményeképp a sarok kicsit elállt (ezüst nélkül persze), most levágtam miniollóval és fasza.
Egyébként kérdeztem más emberkét, a recsegés nem zavarja, ami engem zavart... szóval kinek-mi. de 0ft-ért orvosolható, ahogy írtam. én nem vinném ezért szervizbe, hátha akkor csak szarabb lesz.
-
Joe bácsi
őstag
Kössz a tippet!
De, h. nyikorog a kijelző jobb alsó sarka, h. nem rezgett, h. smsnél nem lehetett rendesen törölni, nem bírom kiveni a memo kártyát, a smim kártyát meg nagyon nehezen, h. elég gyenge a rezgője (a 6230i-é kétszer ilyen erős) az NINCS leírva a könyvében.
Sok mindenre a megoldás a Garmin eltávolítása volt.[ Szerkesztve ]
-
excali
csendes tag
Köszi a tippet!
megkérdeztem a pécsi nokia mintaboltot pécsi lévén, és azt válaszolták, hogy olyan új még a termék ,hogy se előlapot, se hátlapot nem árulnak még hozzá.
ez kb olyan lehet, mikor egyik klubtársatok a pannongsm-et kérdezte és azt a választ kapta, hogy az E51- már kifutott termék, már nem lehet kapni
nektek melyik jön be/milyen van? fekete v. ezüst?
a fekete sötét, sima fekete, vagy kicsit fényes, vagy matt?
-
-
parandroid
félisten
Autós cuccokról jut eszembe: autós tartóból ki milyet használ az E51-hez? A legoptimálisabb valami igényes kinézetű univerzális tartó lenne, amit az autórádió mellől kiálló konzolra tudnék szerelni, ahol most a 6230 (gyári, típusfüggő) tartója van.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
b1robert
csendes tag
A pc-n a vez.nélküli kapcsolatoknál.
Egyébként engem az zavar, hogy a telefon wlan-os beállításai alapból automatára vannak beállítva.
Keres és talál.
Látja az enyémet is.
Minden más talált hálózatra (amin nincs lakat) rá lehet menni, nem kell különböző beállításokkal szarakodni. -
parandroid
félisten
Nekem is kb így alakul az akkus üzemidő.
Ma egyébként zuhanóteszteltem is. derékmagasságból esett járlólapra. Pottyant egyet pattant egyet, aztán megállt. Szép fémes hangja volt. Külsérelmi nyom semmi, aztán amikor egy hívást akartam lehalkítani, akkor vettem észre, hogy a jobboldali funciógombot nem lehet benyomni. Tüzetesebb szemrevételezés során aztán egyértelművé vált, hogy a gomb jobb fele kipattant a helyéről, és felfeküdt a telefon keretére. Egy könnyed körömmozdulattal vissza lehetett pattintani, azóta ok az is.
Nem tervezem egyébként a dobálást rendszeresíteni, de azért kicsit megnyugodtam, hogy ilyesmit is kibír.
p
-
MODERÁTOR
-
rekid
addikt
Ezt deszepen monda a kollega Ez pont igy van de.
PDF es problematika. Nem mindegy mivel konvertálják. Nekem 6630om van es rengeteg vizsgamat koszonhetem neki. De ehez eleg sokat kellet szenvedni ugyanis elofordul hogy egy 2 megas pdfre is aztmondja memory low. (mellette semmi nem fut). Egy masik 5 megasat meg megeszik. Ezt leginkabb Adobe reader csinalja. PDF+ mar megnyitja de altalaban izombol kuldi az unkown caracter uzenetet. Szoval Nem feltetlelenul a telefon memoriajaval van gond. hanem a pdf el is lehet. En ilyenkor nekiallok mokazni ha megvan doksiban az eredetiben akkor megprobalok mas pdf konvertalasi minosegeket (adobe professional) ha nincs akkor atkovertalom doksiba es altalaban a doc olvaso (office suite ) mar nem rinyal ennek hatranya hogy az en verziom nem tamogatja a kepekeket-v3 -sokra ujitottak mar lehet azt nemtom.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
hulyek
csendes tag
Köszi, így már világos miért nem szereti a nagyokat. mondjuk egy 10 megás cuccot sem akar megnyitni, a max a kb 6-7 mega. mindegy, nem ezen fogok könyvet olvasni úgysem, csak ilyenkor az ember próbálgatja a korlátokat. Ez viszont tanulság az elöbbi kérdésre, hogy milyen hosszabb doksikat olvasni: nem csak kényelmetlen, nem is indul el. nem is erre találták ki, arrra ott a laptop.
a fényképes kérdésre nem is annyira érdekel a válasz, valószínű nagy titok marad, de a kártyával megoldódott, viszont a WIFI nagyon kéne. Légyszi ako tud segítsen, mert addig nem lesz fring sem.
Videolejátszót akkor mit és honnan szedjek?
ja, és azóta megint felmerült egy dolog, semmilyen .sis alkalmazást nem tudok rátelepíteni. mindig van valami baja, tanusítvány meg ilyenek. egy témát sem birok rárakni. Korábban olvastam, hogy másnál is volt ilyen, mi lett a megoldás?
-
riszter
senior tag
Szívesen! Amúgy nekem ennyit bőven megért (bár örültem volna neki, ha ez van alapból a gyári füles helyett a dobozban!), még ezzel is szemeztem: http://www.pixmania.com/hu/hu/638405/art/akg/k324p-fejhallgato-feher.html de a szfvári MM-ban 19ezer volt! Annyival szerintem nem ér többet! Hiába van mellette frekvencia: 12-23500Hz, míg a sennheiser 18-21000Hz! Szerintem azt a különbséget kevesen hallják.
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
Antonio
senior tag
köszönöm,
iszonyatossan sok szerteágazó beállítás/lehetőség/tudás van, pláne 5 éves telefonomhoz képest, elltart egy ideig míg felfedezem/magamévá teszem ....
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
b1robert
csendes tag
Igen létrehoztam egy új hozzáférési pontot a csatlakozás menüpontba,a kapcs.kezelőben az SMC (infrastruktura) wlan elérhetőségnél az opciókban a hozzáférési pont megadva.
Ekkor létre jött egy SMC(01) elérhetőség.Ebben indítnám a böngetőt,és az átjáró itt.sem válaszol.A pc-n a vez.nélküli beállításoknál,a "barmely rendelkezésre álló hálózat (lehetőleg ho.férési ponttal)" van beállítva. -
eldiablo
addikt
Igen,csak az érdekes az,hogy Moto V525-ről is simán átmentek a nevek P910i-re.Egyébként a 2 S60as dolog nem müködik,ugyanis 3650-ről E65-re sem mentek át a tételek az elöbb említett másoló nevü alkamazással sem.
Ígérem egyszer kipróbálom az Oxgene Phone Manager for Symbian Phones-t -
parandroid
félisten
Ok, értettem, tényleg ott van. Viszont még egy bug: ha rákattintok alul a dőlt gombra, akkor törli az addig begépelt egész hsz-t. Azért ez annyira nme vicces.
p
-
parandroid
félisten
Épp ez a gondom. Mit pakoljak rá?
Atlantis: Kipróbálom, de most már sajnos mindegy, nincsenek már meg az adatok a 6230i-n. De két év múlva, a következő telefonváltáskor jól fog jönni.
p
-
MODERÁTOR
-
Joe bácsi
őstag
Én fogtam a kezemben mikor megjelent a telo az elején.
De nekem egyáltalán nem jött be.
A tiéd honnan származik? Kicsit félek a netről rendelni így látatlanba, mert havert átb... így. Kínai N95-öt küldtek neki (és méghozzá 6 db-ot rendelt).
Itt pl. van a barna: [link][ Szerkesztve ]
-
icram45
csendes tag
Kösz!
Beigazolódott a gyanúm miszerint a barna túl világos, és kissé rózsaszines hatása van, nagyobb fénynél Pár árnyalattal sötétebbre csinálták volna.... Ja meg a mintázat sem tetszik a hátulján. Jobb a "pöttyös", ami a feketén és az ezüstön van.
Esetleg olyan oldalad nincs, ahol a fekete is ilyen képeken szerepel?
-
törölt tag
"Az új Mobil Internet csomagok megjelenésével megszűnt a MobilAdat csomagok és a Mobil Internet 3 tarifacsomag értékesítése."
de ez akkor lenne igazán jó szerintem, ha mondjuk teljesen önálló tarifacsomagok (is) lennének, saját perdíjjal, meg minden. akkor lehet, hogy beneveznék egy 100-asra. bár végülis prepaid konstrukcióban nagyjából ez a helyzet, de a postpaid-et használóknak megint jóval drágább a dolog de ez itt már eléggé OFF -
-
sbazsi
veterán
Sima wap-om van. mobil internet külön huawei kártyával van.
opera alatt simán megy minden site.
tehát vásároltam már vaterán/teszveszen a telefonon.de a gmail nem sikerült belőni.
és a kérdés arra vonatkozott, hogy a telefon saját levelező programját be lehet-e lőni gmail előfizetésre, ha csak wapom van. -
Xantomas
őstag
Ha mobilinternetre elő vagy fizetve, akkor szinte semmit se blokkolnak, max csak olyan portokat, amik nem publikusak. Ennyire nem mentem bele a dologba. PH-n tuti van olyan szakember aki ezzel foglalkozott.
De ha nem akkor a wapon kívül mindent.
Nem fizettem elő, mert úgy voltam vele, hogy minek. De amikor ssh-zni kellett volna, vagy csak valamit megnézni az interneten a telefonnal, mondjuk operával, akkor az ember nem tudta."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
Ha jól tudom a Voda kivételével mindkét szolgáltató blokkolja az összes portot, kivéve a 9200-9207 tartományt. Ezen közlekedik a wap. Minden más, http, pop3, imap... blokkolva van. T-nél minimum Net80-ra elő kell fizetni, hogy ez ne így legyen. Voda, asszem a levelező portokat nem blokkolja, de a http-t és a többit igen.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest