- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enddav
aktív tag
A legegyszerűbb, ha törlöd a hozzáférési pontok közül a pannon internet nevű pontot. Akkor tuti nem fog mobilnetet használni.
Ez csak szvsz lesz, de egyik lány ismerősöm vett nem rég egy Omniát, amin hasonló volt a problémája, azt hitte, hogy Wifi-n netezik, aztán a végén kiderült, hogy mégsem, mert kijött egy több százezres számla.Szóval azt mondom, aki nem ért hozzá, az minek vesz ilyen, telót, mert azért azt meg kell hagyni, hogy jelzi ám a teló, ha átvált GPRS-re, szóval ezt nehogy bántásnak vedd, de azért te is egy kicsit hibás vagy benne. De tényleg nehogy haragudj rám ezért, semmi rossz indulat nem volt benne.
-
z0d1AK
nagyúr
nem neteztél wifin keresztül?
mert asszem van valami olyasmi beállítás, h ha megszakad a wifi, akkor gprs-re vált át, és akkor megy az adatforgalom.
nekem az e60-on volt hasonló mikor megvettem, volta kártyán vagy 2K, másnap neteztem kicsit wifin(elvileg), majd telefonáltam volna, erre mondja h nincs pénz, majd utána jön az sms, hogy -300ft. nem igazán értettem, de nem volt mit tenni, feltöltöm 3K-val, majd akkor jön az sms, h így már van 100ft a kártyán
mondhatom, elkapott az ideg akkor... -
-
cabii
tag
Szia, Kingstonnal Nekem csak rossz tapasztalatom van, a sandisk bejött, és müxik is rendesen. Vannak itt páran, akik ellenben boldogan kingstonnal használják. A Sandisccel még nem volt a jelenlévők közül senkinek problémája, ha jól olvastam a HSZ-okat.
A csengőhangerőt passzolom. Nwekem full néma üzemmódra van állítva, de mintha a beállítások Telefon alatt lenne ilyesmi, vagy a profilokon belül kell az aktiválás helyett beállítást eszközölni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged