- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Nemrégiben jött ki valami lista, mely szerint az iPhone / iPhone 3G / S és az új Blackberry-k "sugároznak" a legjobban, azoknak a legmagasabb az SAR-je. Az E51-ben is van WiFi, úgyhogy ez is "sugároz" rendesen. Pedig a RIM, az Apple, és a Nokia oda kéne, hogy figyeljen az SAR-re is picit jobban, de ezek szerint ha a készülék tele van mindenféle kütyüvel, GPS-el, WiFi / WLAN-al, stb-vel, akkor nem tudják megoldani.
-
Qru
MODERÁTOR
Elviettem egy zug mobil boltba, kicsavarta a srác a csavarokat és kipucolta. Azóta tökéletes. Tényleg tiszta retek volt belül a telefon.
mod:
bb78: Nálam kicsit megkopott ahol a körmöm hozzáér a navigomb króm részéhez. De sztem az nem rozsda, csak elszineződés. Az a gomb is műanyag...
-
sztyui2
őstag
Nem olyan vészes ez az "egészségkárosító tényező". Már nem azért, de Nokiáék értenek annyira a telókhoz, hogy hosszú távon se legyen bajod belőle. Gondolkozz már el, hogy pl aki cigizik az mennyire károsítja a szervezetét és mégis sz@rik rá. A mai emberek majd pont ez alapján fogják megválogatni a telefonjukat. Vicces. Szvsz annyi káros tényező hat ránk, hogy ez teljes mértékben elhanyagolható a többi mellett. Ez kb olyan hülyeség, hogy a férfiak ne laptopozzanak sokat az ölükben tartva a laptopot, mert nagyon-nagyon hosszú távon impotenciát okozhat. Na kb ennyi értelme van ennek a SAR értéknek is. Ez szvsz számodra is csak akkor lehet fontos, ha egész idáig burokban éltél.
-
Atlantis
veterán
Ugyan nem vagyok orvos, de szerintem alapból is annyi károsító dolog ér minket nap mint nap, hogy ez már nem tud érdekelni.
#109-el egyetértek, szerintem is ki kellene írni. Már amit a 5610-es tesztjéhez csináltak táblázatot, az is fejlődés, de a SAR nincs benne abban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest