- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
bikkamokka #16669 üzenetére
most rákölt 6500-at, és van egy e51-es telefonja. ha eladja, sztm 10-15 között simán el tudja, bár nem láttam róla képeket, akkor még 10-15 ráköltéssel van egy új telefonja, garanciával.
voda 845-ösöket újonnan, "nem vált be" felirattal ennyiért árulják itt is a hardverapron. -
izomhod
őstag
válasz
bikkamokka #16663 üzenetére
úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a nokiásokkal, 6500 ft lesz azt mondták
keret+bill panel vagy mimost gondolkodom egy másik telóban, egy alap androidos, vodafone 845, az e51 mg megmarad a családban
valaki esetleg tud véleményt mondani a cseréről? ne? de?
-
Hugo85
aktív tag
válasz
bikkamokka #16648 üzenetére
Nálam dettó ugyanez a helyzet. Telefon 2,5 éves, aksi púposodik kicsit, hátlap már feszül és nagyon sunyin merül. Sokáig van maximális szinten a visszajelző, aztán leesik hirtelen hármasra, onnan pedig fénysebességgel merül le.
Valaki tudja esetleg, hogy honnan lehet emberi áron gyári akkut venni a telefonhoz? -
Apollyon
Korrektor
válasz
bikkamokka #16648 üzenetére
Hi!
Bár nekem nem ilyen telefonom van, de sürgősen cseréld a púposra használt akkumulátort, mert egyrészt tönkreteheti a telefont, másrészt nem valami biztonságos, felrobbanni biztos nem fog, de az élet tele van meglepetésekkel, úgyhogy azonnal cseréld azt az akksit!!! -
Symbio
senior tag
válasz
bikkamokka #9648 üzenetére
A rádióhoz kell a füles, mert az az antenna, a zenelejátszónál az valami egyedi hiba lehet.
-
Pajoz
őstag
válasz
bikkamokka #9648 üzenetére
Próbáld meg telepíteni az itt lévőt.Ez olvasható nyelven
írja ki a prog nevét.
A gyári lejátszónak működnie kéne füles nélkül is. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
bikkamokka #9578 üzenetére
Újraindítás után is lassú? Elvileg a memória nem szólna bele, mert a rendszernek van saját dedikált memóriája ha jól emlékszem.
-
TokLac
senior tag
válasz
bikkamokka #4315 üzenetére
Csak azt tudom tanácsolni, ha a memóriakártyára van telepítve akkor próbáld meg azt hogy a teló memóriájába telepíted. Talán jó lessz. Egyébként nem használom a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest