- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelencser26
tag
válasz PhoenixK #13893 üzenetére
Én már az előző telefonjaimnál megtanultam, hogy nem szabad túlhúzni, igaz ott nem repedt el, hanem a csavarfej ment szét, és elég kellemetlen a következő szétszedésnél...
Az e51-nél úgy szoktam, hogy finoman meghúzom és csak annyit húzok utána, hogy ne tudjon mozogni, vagyis ne legyen rés! -
őstag
válasz Windex #13897 üzenetére
Előlapot szerinem a Gigatelnél lenne érdemes.
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Windex
tag
Sziasztok!
Megérett most már az én telóm is egy szétszedésre, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Megfelelő csavarhúzót hol és kb. mennyiért lehet venni? Gyárihoz hasonló minőségű előlapot hol lehet venni? (Van két csúnya karcolásom... )
A telefon szoftverét ha most magentás van rajta, akkor lecserélhetem a legfrissebbre ami a hivatalos nokia oldalon van, vagy csak szintén magentás mehet rá? (sose frissítettem még) Láttam, hogy korábban tárgyaltátok ezt a témát, de nem igazán értem a dolgokat.
-
őstag
válasz peugeotmate #13894 üzenetére
Én anno egyik első lépésként meghúztam a csavarokat, mer' az jó... El is repedt. Itt találtam meg a topic-ban, hogy ilyesmi esett meg mással is. Lassan egy éve megvan, és nem repedt tovább, nagyon jól bírja a kiképzést!
-
őstag
válasz peugeotmate #13889 üzenetére
Ez sajnos akkor esik meg, ha az előlap csavarjai nagyon meg vannak húzva. Gondolom, mivel másképpen viselkedik a fém és a műanyag, ezért kell nekik az a kis mozgástér.
-
Haart
addikt
válasz peugeotmate #13889 üzenetére
Hát ez ugynézki vele jár Nekem is a középső 2 csavar vonalában pont kis hajszálrepedések.
-
Hovi
aktív tag
Szia,
Estére offline teszem ahogy javasoltad. Max majd hamarabb kell tölteni. Pedig már kezdtem örülni, a mai a harmadik nap és csak 2 csík hiányzik a töltésből.
Érdekes, az óra nem mászott el. Igaz, automatikus frissítésre van állítva.
Azért picit dühítő, hogy egy ilyen árkategóriás telónál csak úgy "elmásznak" dolgok.Jó éjt mindenkinek.
-
peugeotmate
őstag
Besz*rás! Az e51-em mindkét oldalán meg van rapedve... K*rvára fasszentos,mondhatom!
meg
-
sekli
addikt
Mitől lehet, hogy nem lehet mp3-at beállítani ébresztőhangnak...? be volt állítva, aztán egyszer csak a gyári zörgés szólt, a beállításokban viszont még az mp3-at írta, aztán rámentem, hogy megváltoztassam, ott meg nem kínálja fel a galériából keresést, mint eddig, csak a gyárit, a kikapcsot és a letöltést...
-
válasz nagyonnagy #13886 üzenetére
Bocs akkor, csak rosszul emlékszem, régen volt.
Frissíteni csak akkor tudsz, ha módosítod a telefonod Product Code-ját - ezt az Otthoni telefonszoftver frissítés topik első hozzászólásában megtalálod, hogy kell. A garancia azonnal kiugrik az ablakon a módosítással.
Teljesen ugyanúgy kell mindent. Az egyetlen különbség, hogy ez a végén működni fog
“All nothings are not equal.”
-
nagyonnagy
csendes tag
Kösz a gyors választ!
Már 220.34.37 sem működik a HelloCarbide.
Pannonos vagyok, a 300-asra honnét, hogyan tudok frissíteni? A Nokia Software Updater, a fent megadott verziónál újabbat nem hoz le.
Még egy kérdés: a HelloOX.1.03-t is úgyan úgy szignózom mint a HelloOX.1.04-t (az OPDA .cer és .key állományokkal és a SISSigner alkalmazással)?[ Szerkesztve ]
-
válasz nagyonnagy #13884 üzenetére
1) Én 300-asra, igazából ehhez a verzióhoz kell először az OX, mert a TRK-s rés már javítva lett, tehát a HelloCarbide nem működik többé.
2) Nem!!! Mindent megcsinál az OX.“All nothings are not equal.”
-
nagyonnagy
csendes tag
válasz Osiris #13364 üzenetére
Szia! E51-em van 220.34.37 software-rel. A HelloOX.1.04-gyel úgy jártam mint Te. Most csináltam egy hard reset-et. Mielőtt feltenném a HelloOX.1.03-t lenne pár kérdésem:
1. Te milyen software verzióra tetted fel a HelloOX.1.03-t?
2. Elötte fel kell-e tenni a mapsdrive-ot?
Kösz. -
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Érdekes dolog történt az alig egy hetes e51 telefonommal:
Tegnap este beállítottam az ébresztőt reggel 5:50-re. Egyszeri ébresztés. Este ki is írta hogy még 6 óra valahány perc van az ébresztésig. Mondtam is: milyen aranyos!
Telefon kikapcs, irány szunyálni.
Reggel ébresztett is. Bár furcsa volt, (a 6300-nál már megszoktam) hogy nem reagált akármelyik gombra a szundi, csak a jobb felsőt fogadta el. Szóval szundi megnyom én szundi tovább. Aztán fél hétkor arra ébredtem, hogy elaludtam. NEM VOLT ÉBRESZTŐ. Hm, biztos elnyomtam. Vagy valami. Telefon bekapcs és ekkor (bekapcs után) írja nekem (és csipog) hogy ébresztő 5:55!!!
Most mi van???
A szundi nem megy kikapcs állapotban???
Később kipróbáltam, bekapcsolva ébreszt és jó a szundi is. Kicsit félve várom a holnap reggelt, vajon fog ébreszteni??? Merjek szundizni???300-as szoft van rajta. Valakinek valami hasonló???
A Handy féle óra progi az jobb? Vagy az is a beépített ébresztőt használja kikapcsolt állapotban? -
Mr. Teddy
őstag
Szia!
Most viszont sikerült nekem is megcsinálni. Ott volt a baj, hogy a helymeghatározós navigálásnál nem volt megadva a hozzáférési pont + szerver cím. Most megadtam. Ment is szépen, elég pontosan is működött, csak nekem levett pénzt.. 13Ft-ot, ha minden igaz, ugye dominonál 13Ft/10KB adat, szal nagy lehúzás. E miatt meg net díjcsomagra nem váltok több ezerért, szal ennyi
-
cabii
tag
válasz Mr. Teddy #13876 üzenetére
Szia,
kipróbáltam, kikapcsolt internet, és bluetooth mellett bal gomb, opciók vagy mi, ott elöbb eszközök, gps kikapcsolása, majd megint opció, saját pozició. De mondjuk simán másik faluba tesz, és pesten sem volt valami jó. Egy piros pötty jelzi, hogy éppen hol vagy /szerinte/
Pénzt nem vett le, de nem is adnék érte Jobb a gps-es helymeghatározás
Szerk:
vagy csak nekem se rendesen megy?![ Szerkesztve ]
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
peugeotmate
őstag
válasz gelencser26 #13878 üzenetére
Pár nap múlva már lehet hogy nem lesz annyira pozitív... De mondom: úgy tűnik hogy egész jól el leszek vele, bár nem akarom elkiabálni! Csak az az átkozott hátlap is patent lenne!
meg
-
gelencser26
tag
válasz peugeotmate #13877 üzenetére
Akkor szerencséd volt, eddig még nem hallottam pozitív tapasztalatot ebay-es(kínai) készülékházról...
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Nokia e51 ház beszámoló:
Nah ma megkaptam az ebayről rendelt BRONZ színű elő-és hátlapomat! Természetesen egyből felraktam! Első tapasztalatok: a szín elég jól eltalált. A mínőség érzetre is elég jó (meglepő módon)! Nos, innentől következnek a negatívumok! Legelőször az tűnt fel, hogy a plexi és a billentyűzet között egy kicsit tág rés maradt, szóval egy kicsit félek attól, hogy nagyon elkezd majd porosodni alatta... A plexi "fodrózodik" ami oldalról nézve figyelhető meg; nem tökéletesen sík és elég nehezen tisztítható! Legalábbis elég könnyen lehet (a műanyag merevsége miatt?) benne karcokat ejteni! És minden irányba kb egy fél mm-rel szélesebbre sikerült az átlátszó rész! De viszont a csavarok elég masszívan hozzászóritották a középrészhez ( ezáltal nem mocorog, legalábbis még), nem is tört-hajlott-deformálódott (stb.)! A hátlap a legnagyobb vicc! A kis kínaiaknak sikerült kb 1 mm-rel nagyobb rést vágniuk,ráadásul úgy, hogy a kis pöcök el sem fér rendesen! De viszont egész korrekt minőségű fémnek tűnik a hátlap, és az eredetivel (!) ellentétben nem lötyög a vájatban! És adtak a csomag mellé egy billentyűzetet is,de az annyira gusztustalan, és sprőd hogy nem mertem felrakni.. De alapjaiban nézve újra "beleszerettem" a telóba, mert ez a bronz szín elég ütős ! Most mindenhol hozzásimul a ház, olyan egybe van az egész! És mindez 2600-amba került, szóval ha nem is egy életen át, de (remélem) egy jó ideig bírni fogja a strapát! És úgy tűnik, hogy megérte...
Röviden ennyi! Remélem nem untattam senkit![ Szerkesztve ]
meg
-
Mr. Teddy
őstag
Szia!
Azt majd nézzed meg hogy elhelyezés előtt/után mennyi az egyenleged, mert lehet sunyiban levesz, mert be van állítva valami szerver és hozzáférési pont a hálózat alapú helymeghatározáshoz.
De ha azt kiszedted és úgy is megy, akkor tovább kísérletezgetek én is, és várom a beállításokat!
KöszÜdv
-
cabii
tag
válasz Mr. Teddy #13872 üzenetére
Szia
Most kipróbáltam, és elhelyezett a gyöngyösi úthoz a nokia mapps. Ez majdnem pontos infó. Hazafele megpróbálom még a moszkván, ha ott is müxik, akkor meglátjuk hogy lehet csinálni. Én is T-s vagyok, és dominós, és Nincs engedélyezve adatforgalom /szétbarmoltam a beállításokat/Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Maximusz
aktív tag
szia!
feltettem a 1.04-et azzal sem ment (szerencsére) - leszedtem, visszatettem az 1.03-at és második indításra ment! feltette a MoDo nevü progit (ez gondolom már jó, ha itt jár) és mindjárt próbálom - tudok -e feltenni mást is!
remélem ez a kis leírás segít valakinek, aki hasonló cipőben járna, mint én
-
Mr. Teddy
őstag
Asszem összeraktam a kirakóst.
Szóval valószínű havermonak az adatokat a supl.nokia.com címrúl kérte le. Nekem ez nem volt beírva oda ahol a hálózati info alapjáni navigáláshoz pipát lehet tenni. Ha jól gondolom ez kb az A-GPS első funkcióját használja ki, szal meghatározza a cellainfo alapján hol van kb az ember, majd bepontosít GPS-el, így ez igényli az adatkapcsolatot. Valszeg háttérben lekért adatot a telefon annak ellenére, hogy effektíve nem jelent meg a kijelzőn hogy hány kb jött le a térkép sarkában, ott csak a térképre letöltött adatot közli úgy hiszem.
Kérdés az ezek után, kb egy meghatározás mennyi adatforgalmat generálhat... -
Mr. Teddy
őstag
Nekem nem volt adatkapcsolatm, de ha bekapcsolom a wifit itthon sem mutatja úgy.
Amúgy nem tudom milyen helymeghatározó info jöhetne adatkapcsolaton...Cellainfot nem a netről szed. a környező tornyok adják, CellID-s progit leszedtem azt ott is kimtatta a cellainfo számot.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
A haveromnak működött úgy, hogy igaz volt netkapcsolata, de az csak a térképrészletek letöltéséhez kellett neki, mert nincs fennt neki offline a térkép, amúgy meg egy piros pont volt a képen egy szürke körlappal, ami mint a google mapsnél a cella info alapjául szolgáló bizonytalanságot mutatja.
-
Otisz
őstag
Lehet újból visszatérek az e51-esek táborába (ha találok kifogástalan, garis, független készüléket megfizethető áron). Most 6300 choco-t használok, és bár kiváló készülék, hiba nélkül, hiányzik a Symbian adta testreszabhatóság lehetősége.
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Mr. Teddy
őstag
Akinek megy a Nokia Maps cella info alapján a navigálása az beírná, hogy milyen beállítások mellett? Továbbra sem akar működni
Köszi -
mogyesz
aktív tag
válasz alansmithee #13857 üzenetére
Ha elérhető wlant-talál: aszem csak úgy működik, ha a wlan-okat csokorba szeded. van a Nokia letöltések között - Letöltés -> Alkalmazások -> Segédprogramok - > Smart connect by Birdstep - alkalmazás, amiben csokorba szedhetőek a wifi kapcsolatok.
A beépített levelezőnek meg megadod, hogy a Smart connect legyen az alapértelmezett kapcsolat.
Itt egy a lényeg: ahol wifit használsz, azokat szedd össze :-)
Így tuti működik.
Beépítettnél 30 perc a minimum, amit tud. Van push-mail kliens is, pl. a nokiánál: email.nokia.com, vagy a Seven: www.seven.com.
A másik, h előfizetsz egy mobilnetet a kártyára. :-))
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Arra van megoldás hogy automatikusan lerántsa e51em az emiljeim a gmailról ha elérhető wlant talál?? szal háttérbe szaladgál a progi x időközönként csekkol és ha van akkor sutty leránt és pittyeg nekem...
gyári levelező hisztizik hogy állítsak be hozzáférési pontokat a kapcsolatbeállításoknál.. én anno kitöröltem az összes trés hozzáférési pontot hogy még véletlen se fussak bele ilyen "wlanon neteltem mégis lement a pénzem" dologba... tudom baltás megoldás de legalább biztos..előrre is köszi!
-
mesakos
csendes tag
Sziasztok! Az szerintetek mitől lehet, hogy a fényerő totál maximumon van a beállításától függetlenül, fényérzékelő egyáltalán nem működik, még SW újrahúzás után is megmarad a probléma (így kaptam vissza Nokia szervízből). Van valakinek épkézláb ötlete (az okra és a megoldására), a szervízen kívül?? Említettetek valamiféle kecskét...
-
válasz z0d1AK #13849 üzenetére
Bugos az 1.04-es HelloOX az E51-en (és más FP1-es telón is csinálta ezt). Az 1.03 viszont biztosan működik. Amikor "Applying Patches..." feliratban megáll és úgymarad (mint Nálad), akkor hiba miatt összeomlott az OX, simán el kell mégsézni a várakozó dialógust a jobb softkey-jel vagy a pirossal, majd el kell indítani újra a menüből, és jó lesz.
Az összeomlást amúgy onnan látod, hogy a háttérben az alkalmazások menüdet látod, nem az OX ablakát.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #13847 üzenetére
valami nagyon nem jó, telefon újraindult, bekapcsol, és utána is csak újraidnul, nem lehet vele semmit sem csinálni
Szerk. Hard resettel gyalultam a telón, így most jó. De mi lehetett a probléma???[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
werman
tag
Lehet lesz ilyen ,telóm de még nem biztos, de nagyon tetszik
-
z0d1AK
nagyúr
Hello OX-el hackelnék, de 3 perce megy az Applying patches...
ez normális?
vagy valami végtelen ciklusba került?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Mr. Teddy
őstag
Igazából nem kell utálnod. Ha megveszel minden progit legálisan, frankón megy hack nélkül. Csak ugye akkor az sok pénz... így ha nem akarsz fizetni ez az ára...
Amúgy javaslom csináltasd meg az opda-s tanúsítványt a telefonod imei számára. Egy oldalon csinálnak két fáljt amivel és egy progival aztán bármely progit szignózhatod, így feltelepül úgy a telefonodra, hogy nem kell hackelni, firmware frissítés nélkül is jó lesz, szal az a tuti![ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Azt nem értem hogy akárhogy küzdök, nem tudom kikapcsolni azt, hogy nekem GPS-t ne keressen. A telefonbeállításokban kiveszem a pipát a gps keresése mellelől, de azért is gps-t keres.. Haverom miután nem engedi bekapcsolni a bt-t, nem a kis piros csíkos gps jelkereső jön be neki, hanem egy antenna szimbólum, és egy körlap középen a kb. poziciojával..
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
-
gyuri2008
veterán
válasz asadasad22 #13834 üzenetére
Üdv teljesen kezdő vagyok
Amit leírtál abszolút nem értem
tehát hü.....n halok meg.
De azért próbálkozom. -
gyuri2008
veterán
Üdv.Kellene egy kis segítség.
Egyszerűen nem tudom felrakni CorePlayert.
Vagy azt írja ki,hogy lejárt a tanúsítvány,pedig azt kikapcsoltam a telefonba,hogy ne kérje.
Vagy azt,hogy nem megbízható a forrás.
Esetleg tudtok valami jó videó lejátszót E51-re?
Előre is köszönöm a segítséget. -
válasz Mr. Teddy #13827 üzenetére
Nagyon eltérőek a cellaméretek, lehet hogy egy nagyobb cella nem elég a Nokia Maps-nek ahhoz, hogy eldöntse, merre vagy. Nekem igazából egyetlen egyszer se sikerült rávennem a Mapset arra, hogy csak cella alapján bármit is mondjon... A szolgáltató még befolyásolhatná, de mivel mindketten T-sek vagytok (úgy tűnik), ez nem magyarázza. Az előfizetés/kártyás lét nem számít.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Nokia Mapsben kinek működik a cella információ alapján vett helymeghatározás? Nekem nem akar működni, minidg a gps-t keresi. Ugyanakkor haverom e51-e simán behatárolja cella info alapján hogy hol van. Elképzelhető hogy dominos kártyára ilyen nincs? Mert ő előfizus. Másban nem tér el a két telefon..
KösziÜdv
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #13824 üzenetére
Akkor még mindig nemtom, h kellene szignózni a telefont
OPDA-t vagy valami hasonlót vág valaki, aki tud segíteni?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Ez a Phyton is hack lenne?
vagy tudtok erről valamit? mert nekem se kép, se hang| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Az sms-eket szeretném lementeni. De a Pc Suite csak a "fő" mappában lévő sms-eket menti le. Amiket a saját mappába pakoltam át azt nem. 6300-nál simán mentette azokat is. Havi szinten rengeteg sms-t kapok, több almappába pakolom őket az átláthatóság miatt. Így is kellene archiválnom őket havi szinten. Az Oxygen Phone Manager biztosan jó volna, de nem találtam csak demo verziót.
Ha valaki tudna valami sms lementő progit megköszönném. -
izomhod
őstag
e51ből a simkártyaolvasó kiszedhető? cserélhető? nincs valakinek feleslegben?
köszi
-
Maximusz
aktív tag
Szia!
elvileg patch-eltem a kapot cer-t és key fájlokkal a helloox.sis-t feltettem, fel is települt, de amikor elindítom :
kibontja az exe-t - aztán csinál még valamit , majd "applying patch..." - és csak megy a knight rider csík a képernyőn és csak meg és csak megy... - és már negyed órán keresztül csak megy... - ennek meddig kell mennie, vagy ez teljesen normális?
-
nfsu17
veterán
válasz z0d1AK #13815 üzenetére
Igen, ez tényleg jó 5let, olvastam már korábban is, de azt hittem azok a beállítások is megfelelőek, amiket én állítottam be. De ezek szerint nem.
#enddav
Kösz.
Leírást átnéztem, meg netet az eset után és majdnem eltaláltam, csak egy 5-ös hiányzott.
Aztán hagytam a 3,14-ba, és nem töröltem végül.exDigi
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Valaki használ köztetek nimbuzz-t?És állított már be rajta sip acc-ot(pl nálam SIPDiscount)?Csak mert nekem sehogy nem megy.Elvileg beállítom,de nem hív..
Fringet bezzeg tök simán sikerült belőni,de az meg mostanában össze-vissza küldi az üzeneteket msn-en..Gondoltam teszek egy próbát nimbuzzal de ez a sip dolog bosszant..Előre is köszönöm!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nfsu17 #13813 üzenetére
a lezárolásól nem tudok nyilatkozni, viszont az e60-al még én is jártam így,h benyelte a pénzt, szó nélkül.
Én akkor azt csináltam, h az előre beállított csatlakozási pontokat töröltem, és így még véletlenül sem tudott kapcsolódni máson, mint wifin| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Ez a wlan-mobilvideo páros megint megviccelt, azaz lenyúlt 1-2 ezer forintot.
Körösztanyámnál wlan-ozok, találtam szép jelet, nem is titkos, hát rácuppantam. Szépen ment a dolog, majd 30 perc után jön az sms, hogy "300 ft alá mentem" (77ft--kártyásom van).
Mondom: WTF
Nézem a naplót, egyszer indult el a "mobilvideo" (kb 2 percig), a többi az wlan volt. De hogy mikor.... Egyszer nem kérdezte, hogy "átmennék kisgazdám fizetős helyre, ha szeretnéd"...úgyis nemet mondtam volna.
A beállításaim: CSAK GSM mód....csomagkapcsolt: "ha szükséges" (valszeg itt nyomtam mégis valamire okét, de nem tom mire). Na mindegy, jó lecke volt, pedig direkt jól beállítottam mikor megvettem, hogy ilyen ne forduljon elő.Na de nem is ez a lényeg: ott volt a hívásidőtartamnál a csomagkapcsolt adat mennyisége: 700kB lefele, fel meg valami nagyon kevés. Na, mondom akkor ezt törlöm, meg 0/0 jobban néz ki. Kér valami kódot: hát mondom mi baj lehet, elkezdtem: 0000, 1234, stb....5.-nél közli, hogy már 5x ütöttem be rosszat, 5 perc múlva valami történni fog. Annyira betojtam, hogy a teló is kiesett a kezemből, így az üzenetet nem tudtam végigolvasni. Mert egyből a PUK kód jutott eszembe, hogy ha azt elbaltázom, akkor nem is tudom...kidobhatom a telót?
Vártam 200-as pulzussal, bokáig leizzadva az ominózus 5 percet, hogy közli, "ennyi voltam, te nem az igazi tulajom lehetsz, az csak tudja a kódot, úgyhogy zárolok".
De nem történt 5 perc múlva semmi, a teló szerencsére még mindig üzemel.Volt még vki ilyen "okos" mint én? Tudjátok mit írhatott ki?
Van okom még félni, hogy lezárol a teló?exDigi
-
z0d1AK
nagyúr
magyarul akkor minden valószínűséggel az előző tulaj is ezt használhatta?
Akkor mit tudok tenni, hogy szignózzam?
Szerk.:gondolom másik e51-es imei-jét beírva sem érek majd semmit az én telefonomon, igaz?[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz z0d1AK #13809 üzenetére
A francba. Akkor csak mákom volt, hogy egy olyan IMEI-t írtam be, amit már valaki más beírt korábban, és akkor legenerálták. Itt azt írja a tört-angol, hogy nem tudnak több tanúsítványt kiállítani Az OPDA-t meg sajnos nem ismerem egyáltalán
-
Maximusz
aktív tag
válasz old rocker #13785 üzenetére
Szia!
engem folyamatosan dél amerikába rak a google earthz .. - mert valszeg ugyan az a torony kód annak a dél-amerikai toronynak, mint a Kecskeméti széchenyi városi toronyank
itt több ezer kilómétert téved... lol
-
válasz gyuri2008 #13803 üzenetére
A dolgok jelenlegi állása szerint nem. Két veszélyes dolog van csak: a Python szkriptek (nagyon erõs jogosultsággal fut az értelmezõ!), illetve az aláíratlan csomagok (tipikusan warez, ha nincs jogellenõrzés bármit belerakhatnak).
Persze elméletben semmi se véd azellen, ha egy cég vicces kedvében van, és aláíratnak valamit egy backdoorral. De erre még nem volt példa.
-
gyuri2008
veterán
Üdv.Létezik az E51-re valami ingyenes vírus kereső-irtó program?
Letöltöttem az f-secure mobilos változatát de az csak 7 napos próbaverzió.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest