- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
mcsabi84 #3018 üzenetére
nem mondod.. ki gondolta volna. tudom hogy arról van szó, azért válaszoltam a kérdésre. És mit nem értesz azon, hogy a paypal minden tranzakció után levesz belőle bizonyos összeget ?! Nyilván nem ingyen fogják neked nyújtani a szolgáltatást.
Egyébként meg privátban hiába is kérdezel itt bárkitől árakat, Nekik kell írni, mivel Ők foglalkoznak velük és Ők kalkulálnak egy árat, nem itt a PH felhasználók(#3017) szponzor :
Ők már úgy kalkulálják az árat, de minden ezzel kapcsolatos le van írva a honlapjukon, csak el kell olvasni. Ezzel kapcsolatban más se tud többet írni róla, maximum Ők maguk.
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2906 üzenetére
(De ezek már náluk vannak / lennének... )
Így helyszínen megvenném xD(#2907) Szelley :
Beszélgettünk szóba jött ... kifejtettem, normálisan, ha nem tetszik lehet tiltakozni magadban... Erre nem tudok mást mondani. Egyébként az elmutl 2 napban panaszkodtam a google-re nem tudom miről beszélsz....
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2861 üzenetére
(xxl gsm szoftverest normálisan kezeli. 1 év után vittem az iphonet mert se én (pedig nem vagyok hülye) se hozzáértőb haver ne tudott mit kezdeni vele. Se kép se hang.
Bevittem és megcsinálták...(ingyen)
Csak egy hardveres garinál szivattak meg mint említettem...
Szóval vigyázat. -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #2855 üzenetére
ez egyébként lehetséges, mert nekem is azt írták, hoyg raktáron van, közben meg nem is tartanak igazából raktárkészletet, hanem akkor kérik le a nagykerből, amikor megrendeled... az S3 miatt azóta is hívnak, hogy egyeztessék a szállítást, de már 5 napja adtam le a rendelést. hétfőre ígérték a készletet és keddre vagy szerdára a szállítást, hát azóta még csak nem is jeleztek. mostmár ha jeleznek, akkor nem fogom kérni, ennyi idő amúgy is idegesítő, de már van is helyette más.
-
-
Jannn
aktív tag
válasz
mcsabi84 #2798 üzenetére
Sajnálom ezt a djgeg gyereket... Ilyen fiatalon így rapororogni a dolgokra, hmm nem egészséges. Remélem ha megkapja az ingyen sgs3-asát akkor átmegy oda boldogitani a népet mert amit itt művel az katasztrófa. Csak a fröcsögés jön tőle egy hete (nyomorék google, stb), nem értem miért hagyják neki ezt az ámokfutást...
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2771 üzenetére
Az a mentség arra ,hogy a konkurencia régebb óta üzemelteti?
Nem az előrendelés hiányára vagy egyéb dolgokra gondoltam...
Hanem arra hogy lelohad a szerverük...
A világ egyik legnagyobb, nagy forgalmú szerver üzemeltető cégének... Ez komikus... Erre szerintem nem mentség, hogy jaj csak pár éve megy a Webshop.
..
Megértem hogy nagy volt a Hipe-ja a telónak és váratlanúl érte őket a nagy érdeklődés...
De!
Nem kell hagyni hogy 1 felhasználó 50 telefont vegyen... (Volt ilyen biza).
Ki kéne állni és nyilatkozni... Vagy legalább infót megosztani.
Gyakorlatilag nov 13. óta nem szóltak egy szót se.Még LTE ügyben se... Pedig nem egy média kereste őket. Átpasszolták az LG-nek. Egy cikkben olvastam egy részt erről amikor a csávót a Google PR átirányította az LG hez... Gyerek visszaírta neki hogy "Akkor most jól értem, hogy elvileg a tulajdonukban lévő termékről nem hajlandók nyilatkozni ,menjek és érdeklődjek a gyártónál. A választ nem tudják vagy nem is érdekli önöket?!"
Kirakni hogy INStock amikor 2-3, 4-5 hét a szállítás?!...
Ilyenkor kell benyelni a békát!! És akkor elérhetővé tenni egy terméket ha van normális mennyiség...
1-2 órák alatt elfogy egy készlet? Az nem készlet, hanem Vicc!Ezek mind marketing mind kereskedelmi mind pedig hozzáállásbeli hibák... Ilyenekért cégek mentek csődbe...
Még jó, hogy nem ebből élnekui.: na befejeztem az offolást...
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2640 üzenetére
BEMEGY a bankba... És befizeti a számlájára... Külföldieknek is lehet befizetni egyébként
Persze ehhez olyan nemzetközi bank kell aminek mind 2 országban van fiókja...
És ha egy arabnál váltja akkor jobban kikjön mint a bankban váltatná... Akár a folyamat során.
Bemegy befizeti Euroként azt csokolom.
Ez is egy megoldás. -
FragMaster
addikt
válasz
mcsabi84 #2484 üzenetére
Egy nexus lényege nem abban áll amit gondolsz. Ezt leírták feljebb. A hardverre meg mi panasz lesz akár fél év múlva pl.? A galaxy nexus nem volt erős a mezőnyhöz képest megjelenésekor, kb a kijelzőn kívül voltak jobbak is mégis jól megállja ma is a helyét. Erre a N4 a megjelenésekor az egyik legjobb hardveresen ami elérhető.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #2484 üzenetére
Nem kell mindenképpen megsértődni,,,de
"erre" mondják azt, hogy f@szhosszabítás....
Nem is kimondottan neked szánom,,inkább csak általánosságban....
Én is szeretem, ha új, friss hardvereim vannak,,,,
De egy ideje már más szemszögből nézem ezt a "piacot"....
A nézőpont az, hogy kiszolgál e vagy sem....engem! -
<Mateus>
tag
válasz
mcsabi84 #2463 üzenetére
akkor már inkább htc 8, az még viszonylag normális áron van
mivel a 920-as nokia 200k-t kostol
Eli577:
egyetérted, nincs az a pénz amiért wm-t használnék
nah persze még hogy random kikapcsoljon a 200k telefonom
az hiányzik az életemből, igen tudom, hogy jön ki a javitás meg mi egyéb, de akkor is nah
-
Eli577
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
mcsabi84 #2369 üzenetére
Igen, de nehéz is vigyázni rájuk. Az én Nexus S-emen először egy szilikontokba volt bugyolálva...úgy nézett ki, mint a gumikalapács feje. Most lyukacsos tok van rajta, de múltkor leesett, rögtön lepattant róla és semmit nem ér leeséskor. Egy hete megint leesett, akkor az eleje bánta, mert oda már nem lóg ez a tok.
Gyönyörű a Nexus 4, de vagy ocsmány szilikontokban kell tartani vagy előbb-utóbb baja lesz, de minek vesz az ember egy ilyen gyönyörű telefont, ha elrejti egy tokban. -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2369 üzenetére
Azt, hogy magától betört/elrepedt azt nem tudom elhinni. Azt már inkább hogy jól odavágva valamihez eltörik..
Ezek mellet barátom a könyökével az ágyban rádölt.. És szépen eltörte a csoda majomüveg2 őt is...
Nem törhetetlenek... Viszont ha jól tudom ezek garisak nem ?Szóval leszarni vinni gariba uuh uhh...
-
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz
mcsabi84 #2195 üzenetére
Ez mondjuk rosszul hangzik...de nexus 10-re is 3-4 het volt irva uk-ban es masnapra kiszallitottak.
(#2197) Eli57:
A google-nek szerintem tok mindegy...nexus7-tel is letorte az arakat, nexus10 is olcsobb minden mas hasonlo (es gyengebb) tabnal...vagy LG, vagy az s4 procik a ludasak. -
DarkChild
senior tag
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2074 üzenetére
A végén úgy is az lesz hogy az Lg-től nagyobb sikerrel tudom megvenni mint a Google-től xD. Amíg a készlet ilyen pici addig meg úgy is kb. annyi marad az ára mintha az LG-től vennéd drágábban
ui.: Dec 13 előtt nem számítok Nexus 4 készletre... Akkora ígérte valamelyik Angol szolgáltató a Fehér Nexus 4 . Szerintem azzal együtt behoznak egy nagyobb adagot.
Addig meg tokot se veszekHátha megtetszik a fehér
-
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2038 üzenetére
Ez tényleg fos a Googleben... Egyszerűen nem értenek hozzá... De mi lenne ha a jóktól lemásolnák?
Már a legelején lehetett volna előrendelés! A Felét kiadni előrendelésben a többit megjelenéskori rendelésre.
A Hipe is nagyobb lett volna mert húúú 1-2 óra alatt elfogyott az előrendelés is... Lehetett volna ilyen is.De hogy most miért nem csinálják???
A Hülyék felmérhetnék hogy mennyi is kell ?? Ja hogy ennyi ... bip-bip....bip-bip Hé józska még 500 e kell !
Vagy mit tudom én...De túl logikus pontosan felmérni az igényeket!
-
agabe
addikt
válasz
mcsabi84 #1946 üzenetére
Nexus10 2-3 hetes kiszállítási idejével kapcsolatban:
angliában kedden haverom megrendelte, szerdán ott volt nála. Ha így lesz nexus4 -nél is, akkor nem kell izgulni, bár igaz samsungnak és LG gyártási preferenciái között lehetnek különbségek, de remélhetőleg LG is ráfekszik a témára. -
edward2
addikt
válasz
mcsabi84 #1865 üzenetére
Nyilván nem kétszeres áron mert olyat soha senki nem mondott.
520 euróról volt szó a 16osért ami úgy tűnik be is igazolódik mert pl carephonewarehouse is annyiért árulja.
Mondjuk annyiért már nem kell. Ha nem tudom megszerezni play áron akkor ez a telefon értelmét veszti vagy ha addig kijönne sgs3 dual sim itt is akkor főleg :-)
-
tipuka
addikt
válasz
mcsabi84 #1713 üzenetére
mcsabi84: köszönöm a biztatást, nem adom fel
(én is Csabi vagyok amúgy
)
twine: Így teljesen érthető minden
én is 2 évre tervezek telefont, ha veszek, mert szűkös a keret. az ár nagy úr sajnos. nem vagy "hárdkórjúzer", nekem a felhasználói élmény a fontos, zene, fénykép, felület, meg a játékok menjenek. nem vagyok a specifikációk rabja. várni azt tudok, de maximum a télen már vennem kell valamit
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
mcsabi84 #1701 üzenetére
Megnéztem egy tesztet ahol egész jól összehasonlították az i5-el és persze a felébe kerül, de kb. minden területen érezhetően gyengébb volt. Szóval továbbra is megéri az árát, de már nincs meg az az érzés, hogy ez a hülyének is megéri. Hiába a HD-s IPS panel, fakóbb a képe, hiába a brutál proci a 2GB RAM, az android 4.2 továbbra is visszahúzza, a kameráról ugye hallottunk már. Utolsó sorban pedig az, hogy nem lehet kapni és ki tudja hogy lesz-e az éven. Legalább mondana a Google bármi infót, hogy mikorra várható. Ezt a nulla kommunikáció hozzálállást nem kellene átvennie az Apple-tól, mert emiatt őket is utálják.
-
kdava
csendes tag
válasz
mcsabi84 #1674 üzenetére
Még én is gondolkozom, hogy bízzak-e bennük vagy ne. De az előrendelés nem kamu:
NOTE: The Nexus 4 at the Google Play Store is currently sold out. It is expected to be available again in the next 3 - 4 weeks. However, we also have the possibility to pre-order a small number of phones at a local electronics store that will sell the Nexus 4 starting on Dec. 15. However, the store sells the phone for 399€ instead of 349€. Let us know, if you wish to pre-order one of those phones. If the Google Play store will deliver the phone prior to Dec 15 you will only be charged 349€ for the phone and given a refund.
Ezt írták az emailben, szóval korrekt. Egyébként lehet fizetni PayPallel, Western Unionnal, átutalással. Persze ez nem zárja ki az átverést, de őszintén szólva nem tudom
A szállítási költségre raknak valamennyi saját hasznot az biztos. De például ott van a myUS, ami hasonló cég csak USA-ban, és az biztos, hogy nem kamucég, nézd meg a honlapjukat. Ebből kiindulva gondolom, hogy van más hasonló cég is. Még kicsit utánanézek jobban, mióta vannak bejegyezve meg hasonló adatoknak, majd megosztom a tapasztalatokat.
EDIT: Ja, hogy miért gondolom, hogy van haszon a szállításon: nagy netes rendelő vagyok, és eddig Angliából, Németországból átlag 50-10 euro volt a szállítás DHL-el, itt meg egész pontosan 25,65-öt számítanak fel.
-
krino
tag
válasz
mcsabi84 #1674 üzenetére
1.) You shop online in Germany
2.) You send us an E-Mail and one of our Cargo Agents will provide a German mailing and shipping address to you. You can already include a link of the item you wish to purchase
3.) We will estimate shipping costs and you can either have your item shipped straight to the shipping address we provide or we will buy the item on your behalf in case the seller does not accept foreign credit cards3.) You select when & how the items are shipped to you
4.) We send you an invoice with the estimated Grand Total
5.) You make your payment to us via PayPal or Euro Bank Transfer and the items arrive at your door.
We offer 24/7 Track & Trace + free shipping insurance: You will be notified via E-Mail as soon as we receive your parcel(s) and be provided with a tracking number so that you always know where your parcels are! Shipping insurance included!én is elgondolkozom rajtuk.... németek talán megbízhatóak, de manapság kitudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Próba
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged