- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
Petyyyyy #728 üzenetére
Hát jah jó kérdés.
Szerintem nem is nagyon akarják mert így el lehet adni az erősebb hardvert mert azon tuti jobban fut cimszóval. WP-nek meg IOS-nek elég 2 mag bőven 2Ghz alatt ahhoz hogy stabilan gyorsan akadás mentesen kelljen mennie.
Szóval jó dolog az hogy több gyártó is androidot használ de itt a hátrány.
Arról nem beszélve hogy egyre nagyobbak a telefonok, de minek. Sok ember kezében látom hogy 5" meg 4,7" és normálisan nem éri át egy kézzel úgy hogy ne keljen más fogást alkalmazni. Ha a telefon alját a tenyerünkbe közepébe helyezzük és csak a hüvelykujjunkkal elérjük mind a 4 sarkát az az ideális és a kényelmes. Nem az hogy ahhoz hogy elérjem a kijelző sarkát más fogást kelljen alkalmazni. Meg két kezet keljen használni. Lehet úgy is de az nem ideális se nem kényelmes annyira mint a normális méretű lenne.És nekem sincs kis kezem pl nekem ahhoz hogy kényelmesen fogásváltás nélkül elérjek mindent ahhoz pont a 4,3" a jó. De kinek mi.
-
UFC
aktív tag
válasz
Petyyyyy #725 üzenetére
Persze értem én , meg nem fárasztó dolog bezárni csak tényleg gáz hogy ilyen hardver olyan hardver lassan erősebb mint egy számítógépbe és még mindig megakad ha éppen olyan kedve van vagy sok minden van megnyitva, és tényleg csak azért mert nincs idejük se lehetőségük az összes telefonra külön optimalizálni, vagy nem is akarják.
Különben jó lenne az android így se rossz de ez elég szomorú legalábbis számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest