- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
én ezt egyszerűbben fogalmaznám
Vannak akik értenek,ahhoz,hogy mi van a telefonban
és vannak akik nem,csak a hype miatt veszem
Ez utóbbiak rengetegen vannak,mondhatni az össz telefonfelhasználók 80-90 százaléka.
Nem részletezem ezek tudatlanságát és egyben nagyképűségét ezen telefonok terén,de biztos te is tapasztaltad már,hogy sokaknak még mindig a nokia a legjobb,meg az iphone és a Samsung s sorozat a király,mert mást nem ismernek...ez van beléjük táplálva. -
jooker82
nagyúr
de az a baj,hogy sok hasonló hir meg igaz,vagy csak szimplán bejön,erre utaltam,hogy sokszor nem lehet tudni,mi is lesz valójában..A képeknek én se szoktam hiinni,a cikkek tartalmát is csak akkor veszem komolyabban,ha az valóban lehetséges is.....
Amiket én irtam,abban nem volt lehetetlen,szimplán nem volt a cikknek valóságtartalma..ennyi.
mintt irtam,2 napnál korábbanra nem tudok visszakeresni,de amúgy lényegtelen. -
jooker82
nagyúr
de akkor nem csak én vagyok itt hülye,mert az emberek 90%-a bevette,simán beirták,hogy végre fém,meg végre 4 gb ram stb..... Te is többször hozzászólsz az ilyenekhez és egy szóval nem irod,hogy pletyka,v hiszem,ha látom stb...
Viszont keresném azt a samsungos hirt,ami vagy tegnap reggel,v vasárnap jött és leirták,hogy duplázódik a ram,de nem találom.. valaki linkelhetné,2 napnál nem enged viszább menni. -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Ez a telefon az Ace vonalat képviseli,talán az Ace 4-nek megfelelne,de nem az S5-nek.
Semmi értelmeset nem újitottak rajta.
Végig az volt,hogy 3-4 gb rammal jön és fém hátlap.ehhez képest csalódás..
Az S6-ot már idén piacra kell dobniuk,hogy valamit termeljenek is majd karácsonyra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest