- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz
jooker82 #786 üzenetére
Én tudatos vásárlónak tartom magam,nálam nem a hype a döntő.
Általában kinézek pár telót magamnak ami tetszik külsőleg egy adott alsó és felső ár között,majd pontokba szedem a tulajdonságaikat/tudásukat és egy 10-es skálán osztályozom hogy mennyire fontos számomra,vagy hogy mennyire jó az a tudása.
A végén azt veszem meg amelyik nyertesként kerül ki az összehasonlításból.
Az ismerősök furán is néznek rám emiatt,de velük ellentétben én ritkán elégedetlenkedek a telóim miatt,én tudom hogy miért vettem,náluk általában csak a márka,a kijelzőméret és a külső dominál,aztán jön a "nem túl jó a kamera,szar az akksi,akad a teló,falhoz vágom" stb szidalmak jönnek.
Na az ilyenek kapásból váltanak az új zászlós hajók egyikére,mert szerintük ami új az bizosan csúcs minden téren.
Pedig a kettő ritkán jelent egyet.
Sok olyat ismerek aki csak azért vett S4-et mert az a csúcs!Azt se tudja hogy mi van benne,vagy azt hogy lehet hogy van ami esetleg jobban megérte volna,de hát mindenki ezt veszi,akkor csak jó lehet... -
UFC
aktív tag
válasz
jooker82 #783 üzenetére
Persze hogy venni fogják.
1. réteg : akiknek tetszik
2. réteg: Fú ez kell nekem mert nekem mindig a legújabb kell
3. réteg: megveszem kipróbálom ha nem jön be eladom 1-2 hónapon belül.(Ebből marha sokan lesznek, ez is beleszámít az eladásokba de ez miatt a valódi sikerét nem biztos hogy tükrözi)
4. réteg: régi telefonom van jó lenne valami újra váltani azért gyüjtőgettem beruházzok rá.
5. réteg : fú ez most méri a pulzusom ,gyorsabban fotózz ,ujjlenyomat olvasós jaj de zsír ez kell nekem fúú ez mindent tud.
6 réteg: ha lemegy az ára megveszem. -
-
h4h01
senior tag
válasz
jooker82 #462 üzenetére
Igen persze, és a 2k kijelző, meg a 4 gb ram, meg a 64 bit...igen persze...Én egyáltalán nem lepődtem meg a cuccon, mert nem rugaszkodtam el a valóságtól...Az meg h mit hoz le a MA és, "hogy egészen biztos,hogy megduplázódik a ram"..Már ne haragudj de aki ezt elhitte az hülye, vagy nagyon nincs rálátása a dolgokra..Továbbá a pistikék osztanak most mindenkit, hogy miért nem snapi 805- tel jön mikor még nagyon híre sincs a cuccnak...de oké, mer a sony a z1 be bele rakott egy jobb kijelzőt meg egy memóriamodult ozt hopp z2 lett...azért nah el lehet mondani, hogy a samu sokfajta variációt csinál az s szériából, de ők legalább azt is mondják rá h variáns, nem azt h új csúcskészülék...Ez a Z2 max egy Z1 plus semmi több, de csitt...
-
joey04
titán
válasz
jooker82 #471 üzenetére
de akkor nem csak én vagyok itt hülye,mert az emberek 90%-a bevette
jaTe is többször hozzászólsz az ilyenekhez és egy szóval nem irod,hogy pletyka,v hiszem,ha látom stb...
keress egyetlen olyan hozzászólást, ami olyan mint a tied, hogy olyat kérek számon a gyártón, amit nem ígért. ne a kívánalmaira gondolj, mert a fém burkolatot nagyon vártam én is, és vérciki ami most van, de sehol nem ígérte a samsung, hogy az is lesz. az f vagy milyen széria is csak pletyka, majd meglátjuk mi lesz belőle. ez olyan, amikor sok idióta hőzöngött az 5c bejelentésekor, hogy az apple nem ezt ígérte! lol. az apple egy szóval nem utalt arra hogy olcsó iphone-t fog csinálni. aki meg a pletykát komolyan veszi, azt tényleg nem tudom sajnálni, mert hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest