- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
Semmi baj. De választ továbbra se kapok pedig te is megcsináltad, nem?
Egyébként szerintem azért vannak a mondatban pontok, amitől rá lehet jönni mire értettem, de tény hogy nem általánosan szoktam fogalmazni, és az emberek bele szoktak keveredni.
Szóval egyrészt a foltossággal (ami gondolom a levegős ragasztás miatt van) a gyári megépítést írom le.
Másrészt arról nem "tudunk" hogy, hogy raktátok össze, tehát a ragasztás itt se érthető az újjáépítésre. -
---Lasali---
Közösségépítő
Én a gyári megoldást szóltam le, hogy ezzel a ragasztásos megoldással tervezték meg! Nem azt aki egyébként számomra szimpatikusan szembe ment az árral és otthoni megoldást keresett.
Egyébként meg csak érdeklődni próbáltam, hogy a plexi darabok eltávolításával jött a ragasztó is, és egy tiszta kijelzőt kapott az ember eredményül, vagy azt onnan valami oldószerrel még el kellett távolítani. Valamint hogy az új plexire hogy lett rárakva a panel, hogy újra rá lett-e ragasztva, vagy most mi tartja ott, és ha nem lett ragasztva akkor hogy lehet jó.. ezek jutottak eszembe a képeket nézve. Mert ezekről nem beszélt senki.
-
HaZse
őstag
Én nem látom foltosnak, bár amilyen az én látásom....
Apropó! Tud valaki olyan alkalmazást, ami a telefonhívást megszakítja ha eléri az egy hónapban beállított beszélgetési időt?
Gondolok arra, hogy mondjuk 3 óra beszélgetést engedek csak meg 1 hónapban és csak egy jelszó beírásával lehet ennél többet beszélgetni?
Olyasmi, mint a 3G watchdog.
-
maximilian4
addikt
Egy új Razr-be egyeztünk ki, amit holnap meg is kapok. Fehér színben kértem, a garancia holnaptól kezdődik előről. Nagyon remélem hogy ezzel már nem lesznek problémáim, de ha mégis, örökre lemondok a Razr-ről és kérek valami mást. Azért is választottam újra ezt a készüléket, mert szerintem még a mai napig ez az egyik legszebb telefon a piacon, és nekem megér még egy utolsó próbát.
-
mate12
csendes tag
Látom már sikerült megoldani, de az igazság kedvéért.
A youtube teljesen más...
A dropbox egy online tárhely. Ha valamit feltöltsz oda, majd utána letöltöd akkor nyilvánvaló, hogy ugyanazt kapod. Nem lesz semmilyen fps változás... Nem fogja neked átkonvertálni vagy ilyenek.Az egy plusz szolgáltatás, hogy egy két dolgot (képek, videók) letöltés nélkül, beágyazottan is meglehet tekinteni, valószínűleg nem 60 fps-sel fogja visszajátszani, de ha letöltöd akkor ugyan azt kapod mint amit feltöltöttél. Azaz a dropbox is ugyanúgy alkalmas lett volna a feladatra.
Skynet258
Nekem is feltűnt, hogy szemmel láthatóan rosszabb a képminőség. Én Media Player Classic-ot használtam. -
Skynet258
veterán
Igaz még csak KMPlayerrel néztem, de egyből feltűnt, hogy a kép bár gyönyörű sima a 60fps esetében, a minőség... láthatóan rosszabb.
Mintha nem is HD lenne, a színekkel sem stimmel minden. Csináltam két képet (FullHD monitoron, KMPlayer, próbáltam azonos kockát keresni):
Nálatok lejátszásnál hogy néz ki a dolog?
-
mate12
csendes tag
A dropboxról le lehet tölteni! A jobb alsó sarokban, vagy jobb felül kell lennie olyannak, hogy direct download. A beágyazott dolog csak arra van, hogy ha pl a kamera feltöltéseidet meg akarod nézni akkor nem kell minden képet és videót letöltened, hanem meg tudod nézni online is.
Nem rábeszélni akarlak, hanem csak pontosításként írtam le.Szerk:
Ha már dropboxra feltöltötted, akkor csak kiválasztod a videót, rámész, hogy share, generál neki egy linket és kész. Ha valaki megnyitja a linket akkor eldöntheti, hogy megnézi beágyazottként vagy letölti magát a fájlt. -
Icetee
aktív tag
Akkor gondolom nem kell félnem olyan anyaghasználattól mint a Defy-nél hogy elkezd "hámlani" a készülékház...
Nekem számít egy mobil megjelenése, pont ezért tetszik a Razr. Elüt a sablon néptelefonoktól.
Ahogy az üvegtigrisben is megmondta Gaben: „Ha Traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, te meg Traubizol, különbözöl a többiektől.” -
iguana
őstag
őszintén? nem tudom
pl. a mostani simplex rom-ban is átállítom a cpu frekvenciát bármire, a setcpu azt olvasta fel, amivel bootolt a telefon, csak újraindítás után olvassa ki a módosított órajeleket helyesen, és lesz választható.
ennek ellenére rögtön érvényesül a beállítás, csak a setcpu nem látja.egyelőre most nem is használom a setcpu-t, azt nézem milyen alapból ennek a rom-nak az energiagazdálkodása. nem hinném, hogy szerencsés lenne, ha a setcpu bele nyúlna a szabályozásba.
-
-
HaZse
őstag
A root explorer a Te barátod. Azzal tudod a system könyvtárat írni és az apk-knak jogot adni.
Tehát a weather.apr-t a system könyvtárban átnevezed weatker.bak-ra, majd az új weatker.apk-t meg átmásolod a system könyvtárba és a jogokat ugyanúgy beállítod, mint a régit. Egy reboot és örülsz.
Én már régóta mókolom a ROM-okat, tehát ha akarod, akkor adok egy skype elérhetőséget.
Én ugyanígy csináltam meg a gmail-t, de inverz módban. Tehát fekete a háttér és a betűk meg fehérek.
-
R2D20208
addikt
Nem célzás volt. Ha annak értetted elnézést. Véletlen sem megbántani akartalak. Ha félreértetted, sorry.
A Romkészítést elkezdeni megtanulni, nem napok kérdése. Tul képp ennyi volt a félreérthető mondanivalóm. Rengeteg, kismillió dologból áll össze az Android. Sajnálom, ha félreértettél.
-
-
iguana
őstag
Abból a setup-ból csak kilépni lehet.
Első indításnál a jelenség volt nálam is, nem is egyszer.(nem jelenik meg a menü)
Telepítés előtt cache törlések megvoltak? A gsm patch-t 2x rátetted? Úgy indítottad újra, ahogy a leírásban volt? (nekem csak így lett sikeres)Megpróbálhatod még egyszer a gsm patch-t, ha nem működik, kezdd elölről a telepítését. (a HD ROM-ot) Mennie kell elsődlegesen is, másodlagosan is)
-
HaZse
őstag
Wipe-olj ki mindent a gyári recovery-ből. (Factory reset, wipe cache, wipe davilk, wipe battery)
Nekem tökéletesen megy. A GSM patch-ot feltetted hozzá? Vagy az én verziómat tetted fel?
Ha végképp nem megy, marad ar RSD, maljd a stock rom, root, BM, és mehet újra az egész procedúra
De szerintem ajánlatos a második partívióra tenned. Nekem is ott van és a BM-ben a 2-es particióra tettem az autó boot opciót. -
HaZse
őstag
Válaszolok én, ha nem gond.Abban nincs softkey, mert a nevében benne van, hogy HK (Hard Key).- közben látom megjött a válasz.Én egy másikat tettem fel és a telepítés előtt GSM kompatibilisé tettem. Nekem tetszik a softkey.
(#3724) hito
Az csak kapacitív.
A valódi hardveres pld. az xperia arc s-nek van.
Majd ha készen lesz, hogy mindegyik gomb egyformán világítson, akkor valószínű, hogy nem fogom használni a softkeyt.
-
HaZse
őstag
Ez nem jó neneked? Rings Digital Weather Clock
-
iguana
őstag
az elsődleges rendszeren megvoltak ezek restore előtt?
wipe data, cache & dalvik, format system
ha nem, így próbáld meg.esetleg megpróbálhatod a gapps-ot felül vágni ezzel:gapps-ics-20120429-signed.zip, reboot, majd normál módon, play-en keresztül frissíteni őket.
más ötletem nincs, nem futottam bele ilyenbe.
oc-t nem használok, de az a 1400 tisztes eredmény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged