- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
R2D20208 #4154 üzenetére
Nehogy feladd! Te taposod előttem az ösvényt
Akkor esek majd neki ha valaki már kijárta az utat (iguana-n kívül, ő nem számít, mert UFO
).
Most annyira jól összeállt a rendszer, hogy tényleg nem akarom kísérletezgetésekkel szétbarmolni, gyári 4.0.4. mellett ott a jól belakott MIUI, 60fps-t is megcsináltam és még az OC is stabilan megy (egylőre 1300MHz-en, de majd feljebb akarom tornászni). Egész szép értékeket kaptam Antutu-ban, összpontszám 7580, gyárin 6500 környékén van, picit pörgősebb is. Akksit remélem nem cibálja annyira.
-
iguana
őstag
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #4149 üzenetére
amíg nem találod meg a zöld activate gombot, addig nem is fog menni a másodlagos. ha megvan, az activate után formázni fog, végig fut, és csak utána telepíts a másodlagosra.
ha ezt csinálod:
1. reboot->settings (jobb alsó elem)->másodlagos kiválasztás, (a jobb felső elem)->partition setup akkor utána mit látsz? -
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #4147 üzenetére
biztos, hogy a másodlagosan vagy? ott kell lennie.
(reboot->settings->system2 (jobb felső)->partition setup->activate)
nem maradt bent semmi.a neve azért ez, mert a gsm patch miatt ezt olvassa ki.
/system/etc/bmm/conf/bootmenu.prop-ban átírhatod az egyes rendszerek nevét. -
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #4145 üzenetére
nem értem, bocs
4. partition setup tap rá
5. activate (format cdrom to ext2) tap rá. formáz, és ha végzett akkor előkészítetted a másodlagos rendszert a telepítésre. (ez csak a másodlagos rendszer esetén van. a többi rendszer esetén nincs ilyen opció, a többi rendszer nem használja a cdrom/webtop partíciót) -
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #4139 üzenetére
haladjunk sorban.
melyik rom-ot próbáltad?
melyik slot-ra? (célszerű a másodlagost használni)
ha volt másodlagosra telepített rendszered a korábbi bm-el az nem fog működni, mivel cdrom, és webtop partíciót is használ az új bm a másodlagos rendszeren, tehát azt csak mentésből tudod visszatenni, de jobb, ha újból felteszed.Tehát:
1. reboot
2. settings-ra tap
3. kiválasztod a system2-öt
4. partition setup
5. activate (format cdrom to ext2) ekkor előkészítetted a másodlagos rendszert
6. vissza a recovery menu-be
7. switch system
8. system2 kiválaszt
9. wipe all
10. install zip, és ha kell install gsm patch
11. reboot options->reboot to system2, vagy simán reboot, és amikor bejön a bm robot, tap rá, és a másodikat kiválasztod.ezt nem értem:
"partition setup: az új slot-ok méretét (3-6) itt hozzuk létre (system.img, data.img, cache.img) -- ( nincs lehetőségem )"hogyhogy nincs lehetőséged? csak akkor kell létrehozni, ha a másodlagos nem elég, és kell egy harmadik, negyedik stb.
1. reboot
2. settings-ra tap
3. kiválasztod mondjuk a következő slot-ot, legyen a system3-at
4. partition setup
5. system.img, data.img, cache.img létrehozása a kívánt mérettel
6. ugyanúgy kiválasztható lesz ekkor a system3, és a funkciók is, amit rajta végezhetsz (wipe, mount, install stb) -
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3905 üzenetére
hát ha felraksz új rom-ot, akkor a widget kirakásokat stb. újra be kell laknod, csak akkor tudod visszatenni mindent ugyanúgy, ha az adott romról van már belakott mentésed.
contacts, dialers van, ahogy a linkeltem a képeken. (nekem az volt fontos, hogy a dialers-ben is ott legyen az összes contact, mert eredetileg nincs benne, csak külön a contacts app-ban, így elég csak a dialers-t megnyitnom, ami a dock-on van nálam)
eredetileg rossz inverter mod zip-et töltöttem fel, most már jó van fent
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3864 üzenetére
Sajnos nem azzal csináltam, hanem BM-el. De akkor az lehet a baj....
Akkor ha csinálok ilyen safestrap boot-ot, akkor ezek szerint a belső háttértáramból, ami 8 Giga, fog elvenni annyit, amennyit én gondolok és magát a telepíteni kívánt programokat pedig egy SD karira telepíti?
Ha így van, akkor inkább kihagyom, mert nem akarok visszamenni a Desire korszakban, amikor is app2sd-vel kellett szórakozni, hogy több memória legyen a telepíteni kívánt programoknak.
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3862 üzenetére
Érdekes. Nekem sehogyan seakarja feltenni az elsődleges particióra. Hiába tettem újra a telefont.
Szóval a custom recivery-ben wipeltem minent, amit lehetett. Sajnos a system-et nem tudtam törölni...
Lefuttattam a zip-et, ami érdekes módon gyorsan futott le. Majd reboot, és újra a stock rendszer jött be.
Nem értem.
-
Epsylon
aktív tag
válasz
R2D20208 #3805 üzenetére
Köszönöm! Megnézem. XDA-n is boot44.img-t kaptam bp.img helyett. Az se volt jó. XT912-ben bp.img van. Majd kiderül mindjárt.
Nekem a wi-fi tökéletesen működik! N900 a router két szobàval odébb, és hibátlanul rajta van.
Mondjuk én az Asus TF Prime-hoz viszonyítok, ami eldobja a jelet, amint a szobàból kilépek, nemhogy mire a màsikba átmászok. -
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3810 üzenetére
Csinálj egy teljes rendszer formázást gyári recovery-ből. (Teljes kikapcsolt telefonnál a 3 gombot folyamatosan lenyomod, majd a recovery-t indítod el. Mikor egy fekvő droid megjelenik, akkor a vol +-gombokat egyszerre megnyomod, majd megjelenik a szöveg is. Egy próbát megér.
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3783 üzenetére
Szia.
Nem sokkal többet, mint az eredeti.
- Tehát eleve bele van gyúrva a GSM patch, így elég csak a HD ROM-ot felflashelni BM alatt és utána elindítani.
- Gmail kliens fekete háttérrel és fehér betűvel jeleníti meg a listázott beérkezett üzeneteket.
Eddig ennyi, de bármilyen ötletet meghallgatok. (Milyen alkalmazás felesleges, mi lenne jó, ha benne lenne stb.) -
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3696 üzenetére
Lehet igazad van, ezt most csak fejből mondtam
A lényeg, hogy TB-vel szerintem megkereshető ez a google now/search, eltávolítható, és utána feltehető a "sima" google search.
Ez csak feltételezés, nem próbáltam.A fordítással nem mentél volna sokra, mivel a másodlagos rendszeren a webtop-ot használja, és mások a mountolási pontok. Ezért kellett átírni
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3640 üzenetére
A képek jók.
Ha végzett a konvertálással, akkor az utolsó képen:
-2nd system manager
-Install a zip package->clear data &cache-> clear dalvik
-Add a zip file to queue->betallózod a konvertált BM_miuiandroid_umts_spyder_ics-2.11.9.zip-et-OK
-elkezdi telepíteni, majd magától újra indul.
-bejön a BM zöld bootmenüje, tap a robotra, mert egyébként 10 mp múlva alapból az elsődleges rendszer indul el, és utána tap a másodlagos rom-ra, és indulha mégsem megy, akkor én kezdenék mindent elölről: bm-et eltávolítanám, factory reset, bm újra telepít, webtop formázás, cahe-k törlése, miuiandroid.com-ról újra letöltenén a rom-ot.
más trükk nincs. ennek mennie kell.ui.: remélem ezt a rom-ot használod: [link]] tegnap ezt én is feltettem, és ment.
#hito: ez a múlt pénteki, nálam megy
-
hito
nagyúr
válasz
R2D20208 #3640 üzenetére
Ez mikori MIUI? Valami nagyon új? Csak mert ha igen, akkor lehet hogy mindenkinél vannak vele gondok és XDA-n topicban írják is. Érdemes átnyálazni a topicot, és ha új akkor figyelmes(ebb)en átolvasni a topic első hsz-ét, hátha valamit változtattak a telepítésen és nem megy az itt leírt módszerrel.
-
HaZse
őstag
válasz
R2D20208 #3633 üzenetére
Lehet, hogy a STOCK és nem a retail rom-ot kellene először feltenni? Bár azt nekem az RSD lite hibával nem engedte feltenni, pedig kicsimagolta, de mikor a start-ra kattintottam, akkor hibával leállt. A retail ROM-ot meg fel tudom tenni. Mindez windows8 pro HUN x64 alatt.
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3584 üzenetére
Akkor a MIUI a legjobb alternatíva neked+ a nyelvi csomagja, illetve a Razr HD ROM, amit tegnap pár hsz-el feljebb írtam. (angol)
(sajnos a cm9/cm10-ben szinte biztos hogy megmarad a screen rotation animation glitch a jövőben is a moto gyári kernelje miatt.)Jah, és grat, hogy végül is összejött az eredeti terved, hogy razr-t veszel.
#hito hehe
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3500 üzenetére
kinek, mi gyenge? mobiltelefon fényképminőségét tekintve viszonylag igénytelen vagyok, szóval nekem megfelelt amire nekem kell.
ki kell próbálni az ilyen dolgokat, hogy saját magunknak megfelel e. százszor többet ér pár perc saját tényleges tapasztalat, mint akár több órányi olvasott mások véleménye/tesztje.
max keresel másikat.most párhuzamosan sok mindent használok. várnék végre egy olyan "végleges" cm10-re, amit daily driver-ként használhatnék. (1 hete semmi hír róluk, nincs új release. valami sértődés történt, széthúzás van a fejlesztők között, ment a cicaharc)
szóval elsődlegesen a gyári stock ics-t használom, az új ígéretesnek tűnő üdvöském a d-wiz féle rom ami fent van a stock rom-om mellett tesztelésképp. (tegnap írtam róla, nagy lendülettel csinálják, november végére android 4.2-őt ígérnek) -
hito
nagyúr
válasz
R2D20208 #3500 üzenetére
Attól függetlenül, hogy a MIUI kamerában általában genygébb mint a stock, ez az egyetlen rom (és a Razr is az egyetlen telefon) amint meg lehet csinálni a 720p 60fps kamera moddot. És az nem kis dolog ám! 60képkockával rögzít másodpercenként 720p felbontásban. A bitrate sajnos csak 20-25mbit, de még így is egyedülálló.
-
hito
nagyúr
válasz
R2D20208 #3492 üzenetére
Bootloader nyitás nincs, megkerülésére két féle lehetőség is van (bootstrap, bootmenu manager), ezek nyom nélkül eltüntethetők ha gariztatni kéne. Ennek segítségével tudsz custom romokat feltenni, bármilyen sima Razr rom jó hozzá, csak arra kell figyelni, hogy GSM-es romot rakj fel.
Szerintem jobb is mint a bootloader nyitás, mert könnyebben eltüntethető. Vannak olyan BL nyitások amiket hiába tüntetsz el, szerveren keresztül engedi csak nyitni és ott regisztrálják is a készüléked imei alapján. Azt nem tudod kitörölni
Ha módszerekre, leírásokra vagy kíváncsi akkor iguana fórumtárs lesz a Te embered. Olyan korrekt, szájbarágós leírásokat rak itt össze nekünk, hogy csak pislogunk. Elég csak a legutóbbi 200hsz-t végignyálazni és meglátod. Ő a "topicgazda"Más: 2napja nem tudok gmail-ről levelet küldeni, se 3G-n se wifi-n. A probléma azóta keseríti az életem, amióta egy mentett rendszert állítottam vissza bootmenu restore segítségével. Futott már valaki hasonló problémába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest