- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
NEM a színekről beszéltem, hanem a pentile matrix-ról, ne keverd már össze a dolgokat, vagy értelmezd a szöveget amit olvasol.
De tök mindegy, egy topikban sem szabad rosszat mondani az imádott tárgyról, mert akkor aztán jön a sok lázadó.
Mindig az a legjobb, amit épp az ember birtokol. Legalábbis érzelmileg.
Ami meg OFF, az OFF-ba is került. Erre való ez a funkció...
-
iguana
őstag
jah, értem. ez a gsm patch miatt van, mint az is, hogy 3g-n hibásan mutatja a térerőt, 2g-n helyesen.
ez ilyen.
én mondjuk mindig elrejtem ezeket, nem használom, de most látom, hogy a térerő ikonban megjelennek kis nyilacskák.a dialer-re mi jön fel? ha megnyílik milyen fülek vannak?
-
iguana
őstag
remek. valószínűleg a gyári BM-el megy a beta-val nem.
feltettem másodlagosnak a gyári BM-el, és elsőre boot-olt, működik, van gsm hálózat is."A mobilnet múködését (fel/letőltést) sajnos nem mutatja a status baron külön ikon, mint más rom-oknál. Tehát arra gondolok, mikor a mobilnet-emen keresztül küldök/fogadok azt nem jelzi ki."
Ez melyik is?
a dialer-t megnézem, a telepített app-ok valóban másfél oldal.
-
-
-
hito
nagyúr
Na nem akar működni. System mappában eleve nincs weather.apk, gondolom azon belül az app könyvtárra gondoltál. Abban van egy weatherwidget.apk nevezetű fálj (weather.apk nincs), tehát elvileg nem kell átnevezni amit letöltöttem. Betettem ide, permissiont beállítottam, de reboot-nál nem akarja telepíteni. Hol rontottam el? Másik, hogy a csomagban 4fálj van, van benne egy homeconfig.apk is. Azzal nem kell semmit csinálni? Tehát van 4db letöltött fájl (homescreen.apk, homeconfig.apk, weather.apk, circlewidget3D.apk), a system/app mappán belül pedig csak weatherwidget.apk és homeconfig.apk van alapból, meg persze a homescreen.apk. Ennek fényében hogy lehet működésre bírni stock rom alatt a circlewidget-et időjárással együtt?
-
iguana
őstag
most látom, hogy hülyeséget írtam, bocsánat.
A HD rom BM alapú, tehát semmi köze a safestrap3-hoz (ami hiba egyébként tényleg van), így valami másért nem megy fel.nekifutok megint
szóval a hd rom safestrap alapú, de a bm kezeli ugye konvertálással. lehet valamiért van valami bug.
megnézem. -
iguana
őstag
Ezt nekem is dobja, rögtön újraindítás után. Leokézom, tudomásul veszem és ennyi
megy minden.
Az sd kártyás hiba a safestrap3 hibája. többen jelezték már hogy bizonyos dolgokat nem enged telepíteni. (bug-os még a az sd, ext-sd kezelés) már folyamatban a javítása.btw te softkey-el használod a razr-t?
-
iguana
őstag
van, és működött is, de a jelenlegi valamiért nekem se megy.
lehet meg kell várni a pénteket, akkor lesz új verzió.a videódról:
mindent jól csináltál. egy dolog, ami nem tetszett, az a rom konvertálás utáni hiba üzenet. nem kéne lennie. lehet ott a hiba. mekkora lett a konvertált file mérete?
próbáltad a bm app-ban uninstallálni mindent, majd magát a bm-et is, és újra feltenni a bm-et? -
R2D20208
addikt
Magyar nyelvet nem telepített a Lang csomag...( legfrissebb )
felül két kinai
EnG US
Dansk
Deutch
ENG UK
Spanyol
Francia ( canada )
Francia
Olasz
Nederland
Norsk
Pollski
Portugál
Soumi
Svenska
Török
GörögMeg lehetne oldani másik készülék Miui romjából ( amin van magyar nyelv ) , a rendelkezésre álló és kompatibilis values-hu könyvtárját egy - egy appba bemásolgatni, majd visszacsomagolni, stb-stb, de én tuti most nem állok neki..
-
iguana
őstag
-
-
iguana
őstag
ugyanez a verzióm van nekem is. nem értem. nincs más ötletem.
amikor újraboot-ol a végén, és kiválasztod a másodlagos rendszert, hogy a miui induljon, mit ír ki? biztos, hogy a másodlagos indul el, nem time out miatt alapból az első?mivel/hogyan írtál gsm patch-et a a razr hd romhoz? helyesen működik a térerő kijelzés 3g-n?
(a hálózatot nem dobálja el a gsm patch-el)#R2D20208, neked sikerült a miui?
-
iguana
őstag
na, egy érdekességet én is tapasztaltam:
custom recovery alól, ha telepítettem nekem sem ment( fekete képernyő.ilyet még nem csinált)
viszont, ahogy ment, és be is bootolt most a miui:a konvertálásod a képed alapján jó
-balra menj 2nd system fülre
-Install a zip package->clear data &cache-> clear dalvik
-Add a zip file to queue->betallózod a konvertált zip-et-OK
-elkezdi telepíteni, majd magától újra indul. akkor tap a másodlagos rom-ra, és indul (már ha másodlagosnak tetted fel)telepítés előtt a custom recovery-ben megvolt a format webtop?
-
iguana
őstag
nem, nem kell semmit módosítani manuálisan.
így kell [link]A konvertálásnál Install Boot menu hijack, Patch updater-script pipa be, a Patch 2nd-init rootfs (Safestrap) pedig ne legyen bepipálva. Így konvertáld. Ha kész, próbáld úgy, hogy újraindítod a telefont, belépsz a bn custom recovery-be, második rendszerre váltasz, majd formázod a webtop-ot, és a wipe menüben mindent wipe-olsz. majd innen isnstall zip package, betallózod a "BM_" kezdetű rom-ot. Ha végzett reboot, kiválasztod (2x tap) a másodlagost, és mennie kell. kb 2-3 perc, míg beboot-ol elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest