Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti111883
tag
Én használtan vettem október közepén, és hála istennek nincs igazából problémám vele. Ha a fórumon keresgélsz (felül a keresővel pl...) akkor láthatsz beírásokat, hogy az a fontos hogy gyári garancia legyen rajta, mert a boltival nagyon megszívhatod. Nincs ma Mo.-on hivatalos Motorola szervíz, így amennyiben komoly gondja van akkor kiküldik külföldre, és majd onnan vissza. Ez alaphangon 3 hét. Ha bolti a gari, ez ugye nem megy akkor meg ki tudja mit csinálnak, vagy mit nem csinálnak vele... (Erre keresgélésből olvashatsz, hogy ki mit tapasztalt) Tehát ami a fontos az a gyári gari!
-
hito
nagyúr
1: minden készülék meghibásodhat, hacsak nem egy faékről van szó
2: abszolút prémium kategória, anyaghasználat és minőség tekintetében is
3: a mobiltelefonnal nincsenek végtagjai, így attól tartani, hogy szembejön veled az utcán, tényleg nem kell
4 és talán a legfontosabb: nem a mobiltelefonodtól leszel egyedi, de még csak részben semPrivátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kacsyx
aktív tag
Nekem volt régebben RAZR V8, több év után annál is elkezdett 'hámlani' a festék. Pár év múlva a RAZR-nál is fog, ebben biztos vagyok. Ettől az apróságtól eltekintve Motorolán kívül más telefont ma már nem tudnék elképzelni. A haverok meg hadd mondják, kit érdekel? Én kb. két évig jártam úgy a V8-al, hogy a hátlapról lekopott a gumírozás, és sima fémszínű volt. Attól még nem lett rossz telefon.
-
hito
nagyúr
Leginkább műanyag az egész, igaz abból a legjobb fajta, a hátlap pedig kevlár, ennyi. Üveg GG, fém nem nagyon van benne (a tesztben írnak valami acél keretet belül, de én szétszedésnél nem nagyon találkoztam vele, lehet csak nem figyeltem fel rá) az alaplapi alkatrészeket leszámítva.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
caverinha
aktív tag
Ha vigyázol a telefonodra,akkor nem kell félned ettől a festék lepergéstől! Egy ilyen telónál meg pláne nem árt,ha vigyáz rá az ember. Nekem 2évig volt Defy-m,de amikor cseréltem RAZR Maxx-ra,akkor kb patikai állapotban váltam meg tőle, ugyanúgy vigyáztam rá,mint most a Maxx-omra, nem hímes tojásként bántam vele,de figyeltem rá,h szépnek megmaradjon.
-
AtHoS
nagyúr
Maxx topikban majd jelentkezem vele, de már előre jelzem, hogy továbbképzésben kell magam részesítenem "okosteló területen", mert szeptember végétől (ekkor üzemeltem be első okostelómat, az x10 mini pro-t) még nem tudtam túllépni a butafon okozta kötöttségen az androidosteló által megadott szabadsággal.
Értsd: olyannyira "gyenge" az oksteló szintű készülékhasználatom, hogy a moddolt (kernel+rom csere) x10 mini pro 3..4 napot kihúz nálam 970 mAh-s akkuval Igazából csak telefonálásra használom, 1-2 nagy erőforrást nem igénylő kényelmi app (pl. menetrend) mellett
Az "erőviszonyok" figyelembe vételével hasonló volumenű használat mellett "majdnem" kétszer ennyi üzemidőt várok a Maxx-tól, aztán meglátom mi valósul meg belőle.
read-only mode on the forum
-
Skynet258
veterán
Ilyen statisztikákat én majd minden hónapban szoktam közölni, azért a JB már a maga 10%-ával nem áll olyan rosszul.
Engem annyira nem érdekel a RAZR Wi-Fi-je egyébként, a hálóban a Nexus 7-et nyomkodom úgyis, és az van legközelebb a nappalitól, ahol a router van.
-
iguana
őstag
próbálj először factory reset-et csinálni a telefonon, mert valószínű bele lett nyúlva, ami miatt nem tud frissülni. (lehet el lett távolítva valamilyen rendszer app, vagy fagyasztva). a 2.3.6 jó régi rendszer már ezen a telón
ha nem megy így se, akkor egyszerűen dobd fel pl. a gyári jb-t. itt a leírás hozzá:
[link]..de ha nem rögtön jb-t akarsz, akkor az oldalon megtalálod a gyári ics felrakását. ez azért fontos, mert ha felrakod a jb-t, akkor nincs visszalépés alacsonyabb rendszerre (ics, gb). ha felrakod az ics-t, akkor sincs visszalépés gb-re.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
poncso86
csendes tag
Szia! Ezt ajánlom figyelmedbe: http://motorola.wow-panda.com/index2.php
Igaz, nekem nem sikerült rányomni az új romot, valamiért nem akarja az igazságot, mert asiaretail-es verzió van rajta, de itt nagyon sokaknak sikerült így. Jelenleg egyébként én is segítséget várom a telefonomhoz, mert valami nem okés a mikrofonnal, beszéd közben irtó halk, illetve a térerőm nagyon ingadozó. Nagyon nem okés valami a szoftveremmel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest