Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
a kérdés úgy lenne helyes: "beszopta már valaki ezt a marhaságot és kiadott akár 1Ft-ot is egy ilyen szarért?" ezek az akksik szerintem egyedül pedagógiai eszköznek jók. mert az az übernaív valaki aki egyszer megveszi (mert elhiszi hogy adott méretben akár dupla meg tripla kapacitást el lehet érni a gyári akksi árának a töredékéért) az egy életre megtanulja hogy ilyen gagyi vacakot ingyen se fogadjon el
-
pengwin
addikt
Esélytelen... a Gold akksik kapacitása köszönőviszonyban sincs a rajtuk feltűntetett értékkel. Kb. a gyári akksi szintjét hozzák, azt se 100%-ban. Az ilyenek sokszor érkeznek rosszul csomagolva, külsérelmi nyomokkal, valamint maga az akksi is eléggé gagyi minőségű.
Szimpla fizika: a jó minőségű Mugen Battery-k kétszer akkora kapacitáshoz kétszer akkora méretet igényelnek, két Li-Ion vagy két Li-Pol telep energiasűrűsége között nem lehet túl nagy különbség. -
SztiviVander
addikt
én ki szoktam próbálni néha az épp aktuális cm11-et meg a slimkat-ot, de csak ha nagyon unatkozom. felrakom, konstatálom hogy még mindig gyorsabban merül ezekkel a teló mint a gyári jb-vel, gyorsabbnak sem gyorsabb és semmi olyan pluszt nem ad amit (ha szükségem is van rá) appokkal ne tudnék megoldani a jb-n. de ha a leírás alapján a root-olt jb-re felrakod a safestrap-et akkor utána a slot2-n veszélytelenül próbálgathatod ki a különböző romokat aztán majd meglátod hogy neked bejön-e vagy sem.
-
Laca0
addikt
Nálam is ez volt. RSD-vel újrahúztam. Sokkal gyorsabb lett, de a frissítések úgyanúgy megfogják a telót!
Szerintem arról van szó, hogy sokkal több frissítés jön ki, mint korábban. Lassan másfél éve nyúzom a maxxot. Eleinte napi 1-2 frissítés jött, most meg 8-9. Úgy oldom meg, hogy ne zavarjon, hogy egy olyan időpontban kapcsolom be a wifi-t, amikor nem kell a teló, nem sokan hívnak. Lefrissítgeti magát, utána jóban vagyunk...
Annyi előnyöm van, hogy a maxx még így is bő 2 napot bír. Ha csak 1-3 óra telefonálás van 1 nap, akkor 3 napot is kihúz. -
proper
őstag
a hivás átirányitás és a hangposta két külömböző dolog
hangposta kikapcsoláshoz küld az xhp -t sms.ben 1270-re
hangpostát telefonon nem tudsz kikapcsolni mivel az a szolgáltatonál müködik
a hivásátirányitásnál pedig egy számot tudsz megadni akkor a másik számon fog csörögni ha téged hivnakde lehet még hivás tartást bekapcsolni esetleg akkor meg a füledbe csipog hivás közben hogy van mégegy hivásod és tudsz váltani a két hivás közt
-
iguana
őstag
jól működő rendszernél (értsd nincsenek beragadt app-ok, nincsenek nagyszámú telefon felébresztések stb) a gyári appok fagyasztása nem fogja drasztikusan megnövelni az akku időt. természetesen érezhetően több lesz, de elsősorban az a hatása, hogy nem ülnek feleslegesen a memóriában.
próbáld ki a setcpu alkalmazást. 1 profil, ha screen on állapotban van: ekkor 300-1200-ig állítod a processzor skálázását. 1 profil ha screen off állapotban van: 300-300-ig állítod a processzor skálázását, 1 profil telefonálás közben: 600-600-ig állítod a processzor skálázását. nagyjából ennyi elég is. én még alacsony akku szintre beállítottam egy állandó 300-300-as processzor sebességet. nyilván ekkor sokkal lassabb a telefon (nem is igazán tudod másra használni mint hívásokra), de itt az a lényeg, hogy még nyersz 1-2 óra készenlétet, ami jól jöhet. én ezt vész módnak hívom
, ilyenkor csak a telefonos elérhetőség a lényeg számomra, addig, amíg nem tudom töltőre tenni.
a legtakarékosabb governor a hotplug. én mindig ezt használom. -
SztiviVander
addikt
ahogy nevében is bennevan az egy gyorsítótár, nyugodtan lehet bármikor kiüríteni. a programjaid és azok beállításai/adatai nem itt vannak, tehát a wipe cache-től nem veszik el semmi. de a frissítéshez gyári állapotú telóval kell nekiindulni ugyhogy a programjaidat mentsed.
-
Skynet258
veterán
-
Lacopapi
addikt
Nem mondanám,ha nem így lenne,mindenképpen jobb az üzemidő (NÁLAM),mióta az ICS van fenn.Egyébként pedig minden üzemidővel kapcsolatos tájékoztatást fenntartással kell kezelni,hiszen egészen biztosan nem azonosak a felhasználói szokásaink.Példának okáért én sosem használok wifit.....
Premete...szőrszálat persze lehet hasogatni bármikor- a százalékos arány a magyarításban lehet,hogy nem éppen annyi,de arra mindenképpen elegendő,hogy eligazodjon az egyébként viszonylag tájékozatlan felhasználó.
-
-
iguana
őstag
én ezt csináltam:
settings---manage applications---all
kikerestem a gmail-es, calendar-os app-okat, és clear data-t, clear cache-t nyomtam.majd megnyitottam a gmail-es applikciót, feljött a gmail-es accountom---itt settings gomb---account settings.
background data pipa, auto-sync pipa.
megszokásból egy reboot-ot is nyomtam, és működik.remélem segít.
-
Fisha
őstag
Nekem eddig nem volt ilyen gondom. A névlistában bemegyek rányomok a névre, bent mondok neki egy join-t és összerendeli a facebookos meg a telefonos profilt. Mondjuk ezekután én ki szoktam kapcsolni a facebookos kontaktok megjelenítését, mert zavaró az a sok ember ott, akiket sose szeretnék felhívni.
-
Phoenixy
senior tag
A Google Search frissítését ne telepítsd (ha már telepítetted akkor Market (Play shop)> my apps> Google Search>Uninstall Updates) !
Használd egy picit a telefont, ha most se jó, akkor töröljél mindent amit eddig telepítettél.
VAGY
Csinálj egy factory resetet (Settings>Privacy). Reset után ne telepíts semmit használd egy picit, ha jól működik akkor szépen egyenként telepítheted a dolgokat (Google Searchet VÉLETLENÜL SE UPDATE-eld (maradjon csak úgy, ne zavarjon, hogy a Market jelzi, hogy update van rá) ) . Ha egyik telepítés után megint elkezd lefagyni akkor tudod miért van.Ha alapból factory reset után is lefagy állandóan, akkor
próbálj meg frissítést keresni (Settings>About Phone>System Updates).
Ha van update telepítsd föl,
ha nincs és tényleg lefagy anélkül is, hogy bármi telepítve lenne, akkor > Kérj újat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest