Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
zsolti111883 #7902 üzenetére
Bolti gariztatin viszem szóval nem szeretném hogy bármibe belekössenek
-
morfondőr
addikt
válasz
zsolti111883 #7897 üzenetére
Ha az alsó tálca alatt a dock-ot érted, akkor szerintem ott nem lehet több lapot használni, viszont mappákat ott is létre lehet hozni. Egyébként ez az alap KitKat launcher (valahol azt olvastam, hogy google now launcher) eléggé szűkös lehetőségekkel rendelkezik. Nagyon nem tudsz rajta semmit állítani, még a rácsméretet/kiosztást sem, viszont a widget-ek átméretezhetőek, csak hosszan kell rájuk nyomni. Ha több beállítást szeretnél, akkor mindenképp másik launchert kell választani! Nekem nincs bajom ezzel sem, a képernyőket nem csicsázom túl, nincs szükségem sok beállításra, és elég gyors is...
-
MrPetya19
addikt
válasz
zsolti111883 #7897 üzenetére
Szerintem ott már google exp. launcher van, és azért nem lehet.
-
morfondőr
addikt
válasz
zsolti111883 #7893 üzenetére
Én nem CM-et használok, de Mokee-n és Cyanfox-on is csak úgy lehet új lapot adni a homescreenhez, ha teszel rá valamit. Megfogsz egy appot az appdrawerben és kihúzod a homscreenre, ahol megjelenik majd egy üres lap is, amire teheted.
-
morfondőr
addikt
válasz
zsolti111883 #7878 üzenetére
Én is BMM-ről tértem át SS-re, de én azzal kezdtem, hogy RSD-vel újraraktam a gyári JB-t, majd root, és utána föl a SS. Így minden rendeltetésszerűen működik.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsolti111883 #7307 üzenetére
hello
nem kell bemutatni a Nokiát--dolgoztam a gyárban ..láttam miből készül és hogy..ezekhez képest a Moto egy ékszer:-))))nekem pl volt sok motom, V3, V3I, v8..2x is...Milestone, Razr..most is vettem megint V8-at külföldre telozni........
.soha nem volt bajom velük.....kopp kopp..na jo szoftverfrissitéskor néha elb...tam de az az én hibám:-))
Tényleg..linkelne valaki egy muködö Cm modot? amit friss 2. particiora tennék fel?? a hozzávalo gappssalm, kernellel?? köszi -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #7222 üzenetére
amikor újraindítod a telefont és ráböksz a bmm-re, akkor ne a recovery menüt válaszd, hanem a settings-et.utána válaszd ki a 2-es rendszert és partiton setup menü alatt lesz.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #7218 üzenetére
nincs. ne felejts el az activate gombra bökni, majd utána full wipe.
-
proper
őstag
válasz
zsolti111883 #7209 üzenetére
-
proper
őstag
válasz
zsolti111883 #7207 üzenetére
én csak simán felraktam gapps-al ami hozzá való és tökéletesen megy elötte 10.1 volt fent buherálatlanul
-
glehel
senior tag
válasz
zsolti111883 #7171 üzenetére
Nálam minden rendben most is erről írok.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zsolti111883 #7167 üzenetére
érdekes problémáitok vannak... nekem se a 10.1-el se a 10.2-vel semmi ilyesmi. system2-n activate-el legyalul előző rendszer, bemegy bmm recovery, felrak 10.2, amikor végzett akkor a hozzá való gapps, teló elindít és tökéletesen megy. annyi lehet még a különbség hogy hogy nem állítottam vissza titaniumos vagy bármilyen mentést. bár akinek már első indulás után se megy...
-
glehel
senior tag
válasz
zsolti111883 #7139 üzenetére
CM 10.2 jelenleg élesben használom és van már rá JBX kernel is.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #6948 üzenetére
jbx 0.7c :[link]
felrakása ugyanúgy, mint pl. egy rom-ot: install zip package. (tehát nem csomagoljuk ki) -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #6090 üzenetére
mindkettő 4.2.2, mindkettőben van natív magyar nyelv.
nagyon sok a hasonlóság az aokp és a cm között (avatatlan szem azt mondaná, hogy ugyanaz), de vannak kisebb-nagyobb különbségek, először is az aokp nagyon lecsupaszított, csak a legfontosabb, alap dolgok vannak alapból. még file kezelő sincs benne, az app drawer 1 oldalon elfér, szóval aki nem szereti a telepakolt rom-okat, az szereti fogja az aokp-t. az aokp-t jobban lehet testreszabni. pl. statusbar-on a transparency-t, az óra, térerő, akku színét is állítgathatjuk. a vibration menüben egyéni ritmusú rezgést kreálhatunk, vagy választhatunk a meglévőkből, led control-al mindenfajta app értesítésekhez különböző, egyéni színű led visszajelzéseket állíthatunk be és sok-sok egyéb finomságok stb. egyszerűbb kipróbálni, és választani. hamar fel lehet tenni a rom-ot, és meg kell nyomkodni egy kicsit.
magyar szavakra, billentyűzetre én az ingyenes swpe beta-t használom mindig. hagyományos pötyögős módszerrel és a villámgyors "húzgálós" módszerrel is lehet szöveget bevinni.angol, magyar nyelv van nálam letöltve és jól muzsikál. pár nap használat után szinte már kitalálja mit akarok írni
tapasztalatom szerint ennek a legjobb a szövegfelismerője. simán diktálsz és igen nagy pontossággal felismeri a szöveget.ezt is ki kell próbálni
a tegnapi (04.16-os) cm10.1 nem sikerült jól. fagyások, reboot-ok vannak. a problémát már tegnap este jelezték a fejlesztőknek, tudnak róla, javítják.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5993 üzenetére
ezt is csinálja a cyan delta
csak a különbséget tölti le, nem az egész rom-ot. ~20 MB, felteszed BMM-ből és nem csinálsz wipe-ot.
igen. a wifi probléma nálam megoldódott, hogy még egyszer feltettem wipe nélkül.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5990 üzenetére
nekem a cyandelta már meg is találta a mai verziót. letölti a cyandelta könyvtárba, és azt installálom manuálisan bmm recovery alól.
wifi megoldás: [link]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
zsolti111883 #5658 üzenetére
köszönöm, ma lehet megválok a szeretett razr-em től
-
proper
őstag
válasz
zsolti111883 #5582 üzenetére
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5554 üzenetére
ez ilyen
egyik release jobb, a másik rosszabb. túl sok mindent nem lehet variálni: felrakás előtt full wipe és ennyi, mivel kexec. várni kell a javításra.
-
bigdee888
tag
válasz
zsolti111883 #5545 üzenetére
Settings --> Security --> Verify apps elől vedd ki a pipát.
Egy próbát megér. -
proper
őstag
válasz
zsolti111883 #5505 üzenetére
RC release candidate ez már jó lesz
probáld meg a tegnapit, ma felraktam én is a mait de meghülyült usb-re wipe cache C davlik utána vissza rá a 20. utána is wipe és most jónak tünik megint
eddig mindig pakolgattam a legfrissebbet de msotmár inkább elolvasom xda-n miket irnak és csak utána probálkozom
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5502 üzenetére
nincs befolyással a cid a kexec rom-ra. sajna vannak még hibák. nekem pl. mindig lefagy, ha usb-re dugom. mások is panaszkodtak erre. ez van, várni kell.
-
rycy
tag
válasz
zsolti111883 #5499 üzenetére
tapasztalat valami változott?
Nekem a kameravakum nem működik :/ az előző verziókban sem.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
zsolti111883 #5483 üzenetére
"Nem akarok két hetente újra telepíteni."
Naponta jönnek ki új verziók nem két hetente. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5483 üzenetére
ha tudnám
amikor azt mondják CM-ék hogy kiadják az első RC-t.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5473 üzenetére
próbáld a mait, abban sokat javítottak. még egy kissé csikorog, de nagyon jó lesz
a saját launcher fut rajta, trebuchet. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5469 üzenetére
ott ahol a új slotokat hoznál létre. kiválasztod a megfelelő slotot->boot options. alapértelmezetten be van pipálva egyébként.
#MrPetya19
2g-re akarsz kapcsolni? system settings->Data usage alatti More...->Mobile networks->Select network -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5425 üzenetére
új helyre költözött.
az aktuális gsm-es cm10.1 nightly-k itt vannak/lesznek:[link] -
proper
őstag
válasz
zsolti111883 #5378 üzenetére
én ezt használom, nem tapasztaltam még vele semmi problémát
bőven jó mindennapos használatra -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5181 üzenetére
semmi extra. végig kell menni az összes beállításon. user/pwd, ssid stb.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #5178 üzenetére
ezt használom már régóta, eddig mindig működött:WiFi Tether for Root Users
-
Laca0
addikt
válasz
zsolti111883 #5002 üzenetére
Állítható a 8MP. Alapból 5MP-en van.
Nem a legszebb képek, de szerintem teljesen korrekt egy telefontól. -
Land
veterán
válasz
zsolti111883 #5000 üzenetére
Jó üzemidő. Ezt a 3 MP-szel rosszabb kamera dolgot nem értem. Mindkettő 8 mp-es. Van egy szint, amely megfelel nekem képminőség ügyileg. Ha azt súrolja a Razr, akkor nem azon fog múlni a csere.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4893 üzenetére
bizony, bizony
nagyon eltalálták ezt a jb-t. ráadásul ugye ez még nem is a hivatalos.
ennél jobbat sem kívánhatnék, gyorsabb, "folyékonyabb", mindezt úgy, hogy sokkal takarékosabb. jól csinálják, na.
(nagyon megszerettem az androidot, több, mint 1 éve amikor BB-ről váltottam, hálát adok, hogy nem engedtem rábeszélni magam az ios-re.) -
placca
csendes tag
válasz
zsolti111883 #4893 üzenetére
Ez nem semmi!
Ha még jobb eredményt szeretnél elérni, akkor próbáld ki a PhoneWeaver nevű profil manager app-ot: nagyon durván be lehet benne szabályozni, hogy mi mikor mit csináljon/ne csináljon, nem beszélve a fényerőszabályozásról. Nekem bejött, bár nem használom annyit, mint amit írtál... csak egy példa: éjszakánként (21:30-6:30 között) max 3%-ot kajál -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4881 üzenetére
1. A CM10.1 tudni fogja. A jelenlegi verzió ebből még nem alkalmas mindennapi használatra, update-re vár.
GPS-t lehet kapcsolni közvetlenül, ha felteszed a power toggles-t, és system app-á konvertálod pl. titanium backup-al. a 2g/3g kapcsolgatás nem működik továbbra sem.2. MIUI valószínűleg lesz, ha már kijött a hivatalos JB is a razr-ra.
Nekem tovább bírja, mint ICS-el.
OTP smartbank megy nekem a másodlagos rendszeren custom jb-vel, és elsődlegesen is a "hivatalos" jb-vel.
A szoftverek, amiket eddig használtam mind megy a jb-n. (ingyenes és vásárolt is) -
Skynet258
veterán
válasz
zsolti111883 #4841 üzenetére
Én mindig mondom mindenkinek előre, de aztán sokaknál utólag jön az ötlet...
Sajnálom, hogy így jártál, bár ahogy írod, nem olyan vészes helyen van.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zsolti111883 #4841 üzenetére
kijelzőfólia nekem alap minden telón, a gorilla csak erősebb mint a plexi de nem csodaszer. a fólia meg egy marék rizs áron van.
hivatalos JB-n nem fog menni, ugyanugy mint ICS-nél. főzött JB-kben (mint a főzött ICS-ekben is) általában meg van oldva ez is. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4643 üzenetére
jó
a legszembetűnőbb a sebesség, a reagálás a műveletekre, mozgás a homescreenen, app-ok között, háttérben futó alkalmazások kezelése.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
zsolti111883 #4354 üzenetére
Ujj akkut nem kell formázni, viszont ezeket az akkukat nem fogod a rohadt életbe lemeriteni, mert kb 5% töltöttség mindig is lesz benne, Akár mit is jelez. Pont azért hogy a cellák ne purcanjanak ki. Ha usb-röl töltöd lasabban tölti fel a telót, sőt van olyan modell ami 30% alatt nem is hajlandó usb-röl áramot felvenni, csak ha töltőre dugod. Manapság már az hogy teljesen lemerited nem fog sose müködni, se a kisütés fogalma.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zsolti111883 #4336 üzenetére
Lenne neked is ha nem a gyáriban néznéd hanem a gsam battery-ben.
-
csabus17
csendes tag
válasz
zsolti111883 #4329 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Skynet258
veterán
válasz
zsolti111883 #4288 üzenetére
Ez a Karácsony úgyis pont elég wipe-olós időszak.
maximilian4: a Moto jelenlegi álláspontja szerint igen, dátum nincs.
-
Skynet258
veterán
válasz
zsolti111883 #4288 üzenetére
Ez a Karácsony úgyis pont elég wipe-olós időszak.
-
Skynet258
veterán
válasz
zsolti111883 #4286 üzenetére
"wipe cash"
Akkor most üres a pénztárca mi?
Sry, nem tudtam kihagyni, mostanában mindenki így írja...
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
zsolti111883 #4280 üzenetére
Majd kipróbálom. Én a Neutron MP -vel próbálkoztam, agyon állítgattam, sok különbséget nem vettem észre, kivéve mikor bebugosodott és túl vezérelt lett és recsegett össze vissza.
Egyébként alapból be van kapcsolva egy 3D -s efekt a telefonban, szóval ha valaki külső programot használ, az eleve azt kilövi, azért is lehet borzalmasan nagy különbséget észrevenni a gyári meg a nem gyári közt, de ha kikapcsolod a 3D -t, akkor eltűnik az a nagy különbség.
Én ebbe sose hittem hogy a szoftverek közt olyan nagy különbség lenne egy azonos hardveren. Pc -n is annó amiket halálra dicsértek milyen jól szól, azok a háttérben nyomtak valami EQ -s dinamikus kiemeléseket, de attól nekem nem lesz jobb.
Na mindegy majd megpróbálom a Beats Audio -t meg a Poweramp -ot.
Nálam egyébként az akg után a gyári füles is kilőve.Más.
Feltettem pár kis hülyeséget, pl vizet szimuláló élő háttérképet. És ezek a kis free programok most elárasztották a telefont spammal. Notifikésönbe folyamat jönnek az ipadot nyertél stb üzeneteket. Ezek ellen van valami megoldás? Vagy csak az hogy törlöm és nem teszek fel ilyen programokat. Mondjuk az a szép az egészbe hogy ezt előre honnan tudod.. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
zsolti111883 #4276 üzenetére
Bírom hogy el játszunk ezekkel a szarokkal.
Egyre jobban ott tartok hogy nem csak megértem barátom véleményét, hanem azt is tartom megfelelőnek.
Róla azt kell tudni, hogy mindent utál ami nagyzolós, feltűnősködős, túl nagy, normál szükségletektől elrugaszkodik stb stb. Mikor mutattam neki ezt a telefont, az volt az első mondata, hogy ezt úgy szeretné egy képen viszont látni, hogy alátétnek használjuk egy teljesítmény túrán mikor kolbászt vág svájci bicskával a kijelzőn, egy erdei pihenőnél, egy rönkasztalon.
Mikor a barátnője új androidos telefonját csomagolgattuk kifele, meg szarakodtunk vele mert valamit nem tudtunk vele megcsinálni, akkor is trollkodott, asztalnál ültünk, mindenki előtt volt egy pohár ital, aztán fogta a strapa telefonját és beleküldte az egyik pohárba hogy nyakig elmerült. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4268 üzenetére
az egyes könyvtárak jelzik a verziót.
2.11.30-ban van multilanguage is.
az umts_spyder verziót kell használni. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4265 üzenetére
2.12.7-nél jár.
itt van az összes release:[link] -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4263 üzenetére
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4257 üzenetére
még senki nem tapasztalt ilyet.
töröld a /system/etc/bmm mappát, majd reboot.
utána próbáld az "f" verziót.
[link] -
Straw
senior tag
válasz
zsolti111883 #4243 üzenetére
Én egy Case Mate tokot használok a razrhez, nekem bejön, bár tény hogy vékonyabb nélküle, de még így sem eget rengető a különbség, viszont legalább védve van. A kijelzőt pedig egy Invisible Shield védi, nekem ez már nagyon bejött, rohadt nehéz felrakni és nem olcsó, viszont nem jön le és évekig véd, így már szinte atombiztos védelme van a "kicsikének". Az előző telóm egy Desire volt és azon a is Invisible Shield volt, a megvétel napja után 2 héttel kapta meg és azzal együtt adtam tovább, és tökéletesen megóvta a kijelzőt azalatt a két év alatt amíg az enyém volt.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
zsolti111883 #4243 üzenetére
Jo persze, de nem mindenkinek adatik meg az hogy ismeröseinek nagy száma véllalkozó, és betud kacsintani sok sok szakmába, és kitanitják. Én középsuli óta mindig járok valamerre dolgozni, a fősulit is úgy végeztem nappalin el, hogy állandó alkalmazott voltam, igaz a két végzettségem programtervező, és webprog, de vendéglátásban is nagy tapasztalatom van, fönökhelyettesi szintig, valamint panzióirányítás, kutyaeledel bolt, mobil szervíz, és persze fólia biznisz, és reklámdekor egyebek. Ezek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy kellenek a mindennapi élethez, de nem árt ha tudja az ember, mivan ha kell oszt nincs alapon
Jo persze nekem pl érdekes dolog volt a nyomott mintás (nem vasalt mintás) poló nyomolemezének előállítása, vagy ablaksötétítés, esetleg autófóliázás, technikája. Hogy huzd a foliát merről melegitsd, milyet rendelj, ha nincs valamid mivel helyettesitheted. stb stb....
Volt anno akció a telenornál Telenor one touch 0ft ért előfizu keretein belül. Haverék betáraztak belőle, apa, anya, haver, haver barátnóje, tesója, mama, papa, mindenki ilyet használt, és persez fólia kell. Haver apja nagy ebay mágusként beszerzett szilikon vagy ilyen rápattintos müanyag tokot + ajándék foliát mindhez, persze próbálta felrakni, ami sikerült is pár bubival a közepén... Én szépen kimasziroztam ezt a bubit alóla, erre persze akár mikor átmentem egy baráti sörözés előtt, hogy akkor induljunk neki a városnak, mindig kaptam 1-1 telefont amit foliázásra várt. Persze jo magyar ember léttemre egy feles pálinka volt jutalmam
-
nagyito88
aktív tag
válasz
zsolti111883 #4240 üzenetére
Én 2,5 euróért rendeltem ingyen postával vagy 8 darabot lézervágott sensationra még tavaj, egy folia kb 4 hónapot kibirt a sensationon, szoval ez bejött, ellemben van olyan olcso silány folia is ami már feltevéskor karcos lesz kész vicc. Ennek ellenére a 3 rétegű fóliára teszem le a voksom, az a tuti szerintem. Dolgoztam foliákkal, kocsi reklám, s egyéb carbon foliákkal, igy már szerencsére feltevésben sincs aggodalomra okom.
Tok téma, a senationomon, amikor melóztam Tpu tokban volt, jól védte, célnak megfelel, ha meg nem melóztam akkor egy kihuzhatós pierre cardin bőr tokban pihen a ketyere. Ha előveszem a szép ives vonalai megmaradtak a senastionnak, és védte persze a telcsit. Most a razor-hoz szerintem nem rendelek tpu tokot, de a pierre-tokba épp hogy belemegy, védi de nem veszit a körvonalából. Kinek mia nyerő. Ismerősöm csakis case mate tokot hajlandó venni, Másik meg csak kihuzhatós bör tokot.
-
caverinha
aktív tag
válasz
zsolti111883 #4236 üzenetére
Pontosan nem tudom az anyagát, vmi műanyag lehet,de nem ilyen gagyi műanyag, kicsit gumírozott hatású kézbe véve,pedig nem olyan,flexibilis,annyira amennyire kell,le-felrakáshoz,de tényleg nem nagyon tudom szavakba önteni,nagyon jó anyagból készült,legyen bármi is ez,a mintázata is nagyon jól néz ki és végig simítva is tök jó érzés
Szerintem érdemes beruházni rá! Btw én sem ejtettem még le a telefonomat,még az előző Defy strapa telómra is úgy vigyáztam,mint a szemem fényére.
Egy ilyen kategóriájú telóra amúgy sem baj,ha vigyázz pluszban az ember.
-
caverinha
aktív tag
válasz
zsolti111883 #4207 üzenetére
Én ilyen Nillkin tokot használok Maxxomhoz: [link]
Egyáltalán nem csúfítja el a készüléket,sőt nagyon is elegánsan mutat,nagyon jó az anyaga,mindenhez hozzáférek,kényelmes fogást biztosít és óvja a drágaságomat(amúgy én is nagyon vigyázok mindig a telefonjaimra) -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Nah elolvastam most.
Azért ez a rá ragasztom a panelt a le ejtéstől szilánkosra törő plexire megoldás, ez ultragáz.. főleg hogy még levegős is a ragasztás..
Azt nem írta, hogy a ragasztót azt eltávolította valamivel a panelról? Valamint amikor összerakta, akkor újra ragasztotta a plexire a panelt, vagy hogy rakhatta össze. Nem mintha én ennek neki akarnék állni, mert a szemembe nem ér az egész ennyit.. de egyébként én is az a típus vagyok aki a reménytelen dolgoknak neki szokott állni.. csak érdekelne. -
GGMPC
őstag
válasz
Az az igazi ongol amikor 50 rongyert kijelzot cserelsz egy 90ezres keszuleken!
Amugy igazad van, mert en is gyonyorkodom a keszulekeimben amikor ket hetente kiveszem a tokjabol es atpucolgatom.
Viszont az Otterbox tokok amiket hasznalok, maxi vedelmet nyujtanak minden helyzetben.
Leejtem felveszem es elrakom - nem ugy mint anno, hogy 20 percig nezegettem, hogy jajj jajj hol es mennyire serult meg!
Szoval a tok egy nelkulozhetetlen amde felesleges mutatvany amit raadasul nem a szepsegeert hasznalunk.
Nokia Lumia 800 ekes peldaja annak, hogy vannak olyan gyari tokok, amik szinte eszrevetlenul vannak rajta a keszuleken es meg a dolgukat is teszik.
Ennek a Razr-nak egy bumper lenne a legmegfelelobb, de ki birna lekovetni ezt az extrem formavilagot...
Ezert vagy reccs vagy becsomagolas. ;-) -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Köszi! Majd elolvasom a héten.
Szerintem nagyon jók ezek a gumi tokok. Az n8 ra annó énis a dizájn miatt kaptam fel a fejem.. De a tokban teljesen szalon állapotú maradt 2 év használat után is.
Egyszer esett le itt a laminált parkettára tok nélkül, nagy csattanással homokos érces hanggal csúszott tova.. nem lett semmi baja, de ugyan ezt a gumi tokkal előadva annyi a történet, hogy egy puffanás, felpattanás kb fele olyan magasra ahonnan leesettmajd egy puffanással földet ér, és vége, meg se érezte. Meg szerintem sokkal jobb a fogása (nekem a kezemből a csupasz alu mindig ki akart csúszkálni..), asztalon se csúszkál, nem kell vigyázva lerakni (annál jobb érzés nincs mikor egy cipő kötésnél bűntetlenül lerakod a cipőd mellé a betonra
), zsebedből sem esik ki úgy..
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4202 üzenetére
nincs gombos fülesem, így nem tudom kipróbálni. a gyárit nem tudom hogyan lehetne visszamókolni, de ezzel lecserélheted, próbáld ezzel:[link]
(sok widget kirakható, zenelejátszók funkció gombjai is stb) -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4039 üzenetére
én ma újraraktam a simplex-et elsődlegesen, mert teljesen széttúrtam, tesztelgettem, és szűz rom-ra akartam felhúzni az app-jaimat, belakni véglegesen, majd a végén a teljesen beállított rendszerről backup, hogy könnyen vissza tudjam tenni később, ha kellene.
nos, a saját leírásom alapján csak a második alkalommal sikerült feltenni, pedig mindent úgy csináltam, ahogy "kell"
szóval ez ilyen. szeszélyes, gondolom a bm miatt, mert alapvetően ez ss rom (ha ss3-mat használtam volna, simán felmegy, (slot választás->rom felrak->gsm patch, püff, kész, működik) csak ott nem tudom elsődlegesnek használni, és nem akartam ezért helyet pazarolni) -
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #4041 üzenetére
Az egy gyári garis Razr volt, ez pedig (ha minden igaz) GSM-Line-os garancia. Addig álljunk fél ládon amíg a GSM-Line majd Maxx-ra cseréli. Felejtsd el. A Moto azért cserélte mert már nincs nekik raktáron sima, a GSM-Line bármikor fel tud hajtani szürkeimportos készüléket.
-
maximilian4
addikt
válasz
zsolti111883 #4041 üzenetére
Köszi. Én is remélem minnél hamarabb visszakapom, nem bánom azt se ha kicseréik, ha Razr max-ra annak meg még örülök is, de az 1 hónap az hosszú idő.
-
maximilian4
addikt
válasz
zsolti111883 #4035 üzenetére
Én holnap viszem gariztatni. Én a gsmline-tól rendeltem pár napja és ugye nem jó az előlapi kamera. Ma felhívtam őket, elmondtam hogy mi a probléma, holnap jön érte a futár mivel vidéki vagyok és voltak olyan rendesek hogy küldenek le érte futárt. kíváncsi vagyok mit csinálnak majd vele és hogy mennyi idő lesz amire kész lesz.
-
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #4037 üzenetére
Nem lepodom meg a dillettantizmusukon.
-
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #4035 üzenetére
"Nincs ma Mo.-on hivatalos Motorola szervíz"
Ez nem igaz. De még mennyire, hogy van. Cordon a neve és Újpesten található.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4029 üzenetére
Érdekes ez a "Nem sikerült a telepítés az USB-háttérttáron vagy SD-kártyán." hiba. HaZse fórumtársnak is hasonló problémája van a Mariskával. Nálam mindkettő megy, trükközés nélkül. AZ otp-t most tettem fel, és felszaladt, mint a sicc
(lehet azért, mert nálam elsődleges rendszeren van? majd kipróbálom másodlagosan is akkor)
Pár napja olvastam valahol valami workaround-ot az sd kártya hibára. megkeresem este, és megosztom, hátha. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4008 üzenetére
grat a kitartásért
mondtam, hogy macerás, de nem szabad feladni
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4005 üzenetére
vagy hibás a letöltött simplex zip.
nem próbáltam, de szerintem az egyes konvertált zip-ek ugyanazok minden razr-on.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #4001 üzenetére
a gyári bm-el próbálkozz. az nem normális, hogy konvertálás végén azonnal kilép. tedd újra a bm-et.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3998 üzenetére
restore-t csináltál az elsődlegesre, nem? ha volt mentésed az elsődlegesről azzal visszaállíthatod.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3995 üzenetére
újra. én még küzdenék a helyedben
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3993 üzenetére
eddig max 7perc volt a hd rom-nál, általában 5 perc után működnie kell, ha addig nem indul el, akkor újraboot...ha az sem segít nem jó. akkor próbálkozhatsz újra.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3990 üzenetére
ez nem túl jó. nem sikerül a patch. gyári bm-et használod ugye? nem a beta-t?
a low space csak akkor jött nálam, ha valóban kevés volt a helynézz körbe a telefonon. felmásolt rom zip, konvertált rom, clockworkmod mappábban a mentések stb...
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3982 üzenetére
akkor próbáld ahogy írtam, és ahogy nekem is ment. rom->reboot->custom recovery->patch->reboot
rom felrakása előtt wipe alatt mindent. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3980 üzenetére
igen. ez ilyen, nekem is csinált ilyet.
kipróbálhatod úgy is, hogy bm custom recovery-ből felteszed a simplex rom-ot, nem indítod újra, hanem rögtön felteszed a patch-et.
sajnos próbálkozni kell, ez ilyen macerás belőni. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3978 üzenetére
boot menu settings esetleg?
( ez a telepített programban van, ne a recovery-ben keresd)
Ott tudod megadni, hogy mi legyen az alapértelmezett rendszer.
Újraindításnál tudsz választani is. stock, vagy a másik rom-ra 2x tapizással -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3974 üzenetére
az legyen kiválasztva, ahová szeretnéd telepíteni. tehát ha pl. a simplex másodlagosan van, akkor a patch is oda kell
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3972 üzenetére
ez azt jelenti, hogy nem sikerült a gsm patch. próbáld újra a patch-t.
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3974 üzenetére
Gondolom, hogy nekem szántad.
Az a rendszer legyen kiválasztva, ahová a root explorer-el a system/app könyvárba másoltál. Ha az az elsődleges olt, akkor értelemszerűen az legyen kiválasztva.
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3972 üzenetére
Cache és davlik-ot töröld. (Wipe a custom recovery-ből)
A gyári recovery-ből csak a cache-t tudod törölni. (Lehet, hogy az is elég, ha nincs fennt a BM)
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3966 üzenetére
nem kell konvertálni, mehet zip-ből
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3952 üzenetére
én mindig a másodlagosra teszek fel. kipróbálom, és ha tetszik, az én elvárásaimnak megfelel csak akkor cuccolok át elsődlegesre. javaslom először te is nézd meg milyen másodlagosan (működés, kinézet, egyéni preferenciáid) ami most van fent elsődlegesed, (a belakott rendszered) az addig érintetlenül marad, amíg kipróbálod. ha bejön utána tedd fel elsődlegesnek.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3949 üzenetére
CWM: clockworkmod, custom recovery. Ennek egy változatát használja a BM. Más cwm-et ne használj, mert a razr-ra csak ez jó, vagy a safestrap3.
wipe: pucolás, törlésSimplex megy másodlagosan is.
#HaZse BM-et használsz? más program telepítés megy? eléred az külső sd kártyád? (az svox oda telepítene?)
#maximilian4 igen, ott kéne lennie. milyen környezetet használsz, milyen rom stb.?
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3880 üzenetére
valóban az az ökölszabály, ahogy hito is mondta, hogy új rendszer, app-ok újratelepítése.
nekem azért titanium backup-al van mentésem a user app-okról, és mindig azt töltöm vissza új rom esetén.
2 app szokott utána hibásan működni, azokat újratelepítem manuálisan. -
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #3880 üzenetére
Szerintem majdnem ugyanannyi melo azt megcsinlani mint egyszeruen ujratelepitgetni es az utobbi raadasul joval biztonsagosabb is. A backup vagy mukodik vagy nem, vagy mukodik csak bugos lesz. Szuz rendszerre szuz appok, az a tiszta szerintem
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3877 üzenetére
Beats audoi: beépített hangszínszabályozó
Apex: Apex launcher a gyári helyett. Én mindig apex-et használok, jó, gyors, sok funkcióval
Google now, mert google nowcsak a jb-ben van alapból.
Az a dock. Az apex-ben azt konfigurálsz oda, amit akarsz
bármilyen alkalmazást, bármilyen ikonnal, sorrendben stb. ha akarod lapozható is az a sor stb.
(van ingyenes verzió is a marketen, természetesen a stock rom-on is használható)Nem fagyasztottam semmit, megnézem, hogy viselkedik magától. sok minden ki van belőle szedve, de lehet majd garázdálkodnom kell
igen, 4.04, ics
-
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #3869 üzenetére
Overclock, underclock. Processzor túlhajtás, illetve visszafojtás.
-
R2D20208
addikt
válasz
zsolti111883 #3781 üzenetére
Szia ! Az én szemszögemből válaszolnék :
Az Android rendszer és Romolás számomra egy hobby. Ami nem csak abban áll, hogy Romokat próbálok ki, hanem azokat "szétszedem és összerakom " Tehát engem érdekel az android rendszer belseje, és a különböző Custom / gyári romok készítése, tulajdonságai, különbségei..
Az a jó, hogy amit akarok ( telefon engedett határain belül ) , azt megcsinálom magamnak. És minden egyes munka egy öröm. Pl S3 telefonon megosztottam munkámat, és jó érzés, hogy sok-sok ember használja. [link]. De ha csak én használom azt , és úgy ahogy nekem tetszik, és meg tudom csinálni magamnak mindenféle informatikus vagy bármi végzettség nélkül, az egy-egy siker.
Miért rak össze valaki puzzlet, majd szétszedi újra ? Miért raknak egyesek hónapokig össze drága maketteket, ha meg tudnák venni őket készen is ? A lényeg, én értem a kérdésed, de nem mindenki csak telefonálásra, vagy játékra használja ezt a rendszert, hanem ki-ki mire. Sztem bárki Romokat próbál, az időtöltésből teszi, nem azért mert elégedetlen a készülékével. Kérlek ezt ne visszatámadásnak vedd, csak így tudtam válaszolni kérdésedre, amit tul képp értek mire gondoltál.
Üdv
-
hito
nagyúr
válasz
Igen (majdnem) mindenki nagyon jófej itt...( csinálok egy kis programot az üldözési mániban szenvedőknek
)
Nálam a MIUI csak a kamera hack miatt van fenn (720p 60fps), de attől eltekintve is egy nagyon jó kis rendszer, egyedi külsővel és apró finomságokkal (pl. gyári böngészőbe van építve egy saját flash lejátszó).
Hazse: kössz, erre nem is gondoltam. Valahogy nem lehet belecsempészni szerinted a stock romba íly módon a notification bar-t?
-
Dreamie
őstag
válasz
Szia!
Kíváncsiság. Ilyen egyszerű, milyen lehet a másik. MIUI-t dobtam egyelőre (nem tetszik), várok egy stabil ROM-ot, mert a többi amit kipróbálnék, azok nem stabilak. Egyébként nekem is a gyári eddig a legjobb.
Üdv.: Dreamie
-
hito
nagyúr
válasz
zsolti111883 #3556 üzenetére
Igen, gyári launcherrel nem üzemképes.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3480 üzenetére
6 különböző generáló eseményt állítottam be:
Screen off - a képernyő kikapcsolt állapotban van
Charging Any - töltés vagy usb-ről, vagy hálózatiról
Incall - telefonálás közbeni állapot
Battery <=10% - akku kevesebb mint 10%
Battery <=15% - akku kevesebb mint 15%
Screen on - a képernyő bekapcsolt állapotban vanEzekhez vannak rendelve az egyes sebességek, governor típus, és notification, ahol akartam
pl. Battery <=15%:
Ekkor a max órajel 600 Mhz lehet, a min órajel 300 Mhz, a governor típusa hotplug lesz, és a statusbar-on kapok értesítőt, ha ebbe a stádiumba esik.Az 1200-1200 azért nem szerencsés, mert akkor mindig ezen meg, akkor is, ha éppen nem is lenne rá szüksége. Ezért van 1200-300, mert ez azt jelenti, hogy szabadon kifuthat 1200-ig is, de ha nincs rá szüksége, egészen 300-ig lemehet a terhelés függvényében.
-
GGMPC
őstag
válasz
zsolti111883 #3081 üzenetére
Legfeljebb elmesz egy hamburgi Schiller koncertre es a koncert utan valamelyik OMW kuton vett T-s topup simkartyaval felkuszol es leupdateled magad OTA-n!
Persze egyeztess elotte Schillerrel es a kinti T-vel, hogy indulhatsz e!
Viccet felreteve - remelem en is hogy nem lesz igazam!?.
;-) -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3078 üzenetére
akkor ez garanciális dolog. kifogtad, sajnos
(vagy ennyire rossz a t-mobile-os gb)
vidd vissza javításra/cserére -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3075 üzenetére
ok. értem. mindenesetre furcsa eljárás, de ha megmarad a garancia, és neked megéri, akkor várd ki, amíg ők felteszik.
(egyébként ugyanazt fogják csinálni, mint mi) -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3065 üzenetére
alapból kell működnie.
nekem mindegyik működött, és ennél maradtam:
[link]
egy szokásos újraindítást próbálj meg, utána mennie kell. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3073 üzenetére
nézd, azért kérdezz rá, hogy megmarad e a garanciád, ha ők teszik fel a nem hivatalos ics-t.
(ugyanis ezek után a telefonod már nem germany t-mobile lesz)
ha igen, valami biztositék/papír legyen azért, ha később gond lenne.
akkor megéri kivárnod, hogy ők tegyék fel, különben semmi értelme, feltehetnéd te is ezzel az erővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Fotó állvány eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest