- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
-
Schanyee
senior tag
Elég sokszor napi 1 órát is telefonálok akár, úgy a felét kihangositón és még nem tapasztaltam.
Talált valaki hasonló tudású widgetet, mint a circles? Be szeretném sűríteni 1 sorba, de tetszik, hogy kiirja az SMS-t, rányomva az ébresztőhöz visz, aksira nyomva aksihoz stb.
-
Halo
senior tag
itthon a cirmába (vagy hivják...) nem elég bevinni eu-s számlával/garipapirral? nem értek hozzá, azért kérdezem...
pl most láttam egy ilyet eu-ebay-en
-
Drenadar
veterán
szerintem sem szokott a rendszer megállni, nálam még egyszer nem adta meg magát, nagyon nagyon apró berezzenések vannak, bőven tűrhető kategória... én imádom... pedig eleinte én is úgy álltam hozzá, hogy jaj mai világba egy magos cpu, meg főleg intel atom... de ma már örülök, hogy mégis ennek szavaztam bizalmat!
-
Schanyee
senior tag
A lényeget a többiek leírták, nem vagyok régi andoridos felhasználó, ez az elsőm, bár igyekszem kihasználni a tudását, de az hogy nekem nem szaggat be az nem biztos, hogy mindenkinek mérvadó, még az enyémen sincs 4.1-es frissítés. Egy helyen kell várni, a főképernyőre kitettem a telefonkönyvből egy nevet, arra ha rányomok, 1 mp várakozás után egyből hívja is minden további nyomkodás nélkül.
Inkább a hangminőségre:
Hangminőség nekem egy nokia e52-vel összehasonlítva elég jó, metrón is simán hallok mindenkit(nem is kell a max hangerő), olyan is volt már, amin nagyon meglepődtem, hogy az illető nem akarta elhinni, hogy a 3-as metrón megyek (ami talán a legzajosabb), csak amikor bemondták, hogy az ajtók záródnak. Kihangosítva is elég jó, múltkor hívtak, lehúztam a töltőről, és kb 1 óra 10 percet beszéltünk kihangosítva, kikapcsolt kijelzővel és 10%-ot merült az akksi. Állítólag az inteles rendszernek köszönhetően bírja bő 2-szer tovább egy töltéssel telefonálás közben mint a többi andoridos mobil. Meg olyan helyen ahol az e52-nél megszakadt a hívás térerő probléma miatt (épületben liftben) ott ezzel már nem kell lépcsőzzek, simán megy a hívás minőségromlás nélkül. De nem vagyok nagy mobil váltogató, előtte az E52 bő 4 évig volt, szóval nem nagyon tudom összehasonlítani mással, hogy az milyen minőséget adott, annyit tudok, hogy ott nekem nem reklamált senki a hangminőségről még kihangosítva sem. -
zsirfecske
addikt
jb update után biztos nem lesz gondod a sebességgel, nekem már ics alatt is bőven elég a tempó (itt még a gyári launcher meg megröccen néha, ezt láthattad de amúgy instant rajta minden). az intel proci is inkább menő mert különc, mintsem hogy bármi problémát okozna kivéve ha türelmetlen játékos user vagy (inkompatibilitás néha lassan javítódik game-eknél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest