- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baranya24
tag
Tegnap este litániában válaszoltam, erre karbantartás volt vagy ilyesmi, és nem küldte el a rendszer.
Szóval:Axioma:
Attól hogy nem tartozol 100%-osan ebbe a fórumba amiért nincs razr i-d, attól még tiszteletbeli tag vagy, úgyhogy köszönöm hogy olvasod, és reagálsz, és próbálsz segíteni.
A BB10 szép-szép, de nem mernék droidról arra váltani.(Dvlad-nak is külön köszönet jár, a tartalmas, mindenki számára hasznos és magasztos gondolatokért. Biztosan sokat kellett gondolkodni rajt. )
Zitta: +Kelly416
Ha a motoX 180e, akkor a droid maxx 200-210ért ajándékA motoG jobb hardveresen, ezt kár tagadni. Bár a használat során adodó különbségek szerintem elhanyagolhatóak a razr i-hez képest. Plusz arról meg ne is beszéljünk hogy a G2 ami nagy, csak laza 8 és 5mm-rel nagyobb.. sőt még vékonyabb is. Aztán 0.7"-lal nagyobb a kijelző.
Magyarul ahhoz a 4.5" kijelzőhöz képest TEPSI A G IS! (nekem)
Azt viszont állítom hogy a középkategória legjobb döntése a G! Magasan!
Tegnap 129fontért láttam 32gb-ost. Annyért itthon Ace3, Xperia L, meg használt Iphone4 van... vicc.Kelly416:
Az eddigi összes nexustól hidegrázásom van, megmagyarázhatatlan okokból.. :Eljutottam arra a pontra, hogy addig nem lesz telefon csere, amíg ki nem rohad a kezemből a fémkeret.
Hihetetlen hogy ennyi gyártó, ennyi készülék, és egyik jó, de csúnya, a másik szép de szar...
Úgyhogy szeretettel várom 2014 készülékeit... -
zsirfecske
addikt
ja, csak nem elérhető a tesco-nál mert nyilván elkapkodták
tildy:
tisztában vagyok ezekkel, de az az ebay link amúgy sem túl jó viszonyítási alap. verizon oldalán megnézve a sim-free ár 399$, na ehhez lehet mérni az általam felsoroltakat (nettó us független árak). más kérdés hogy ez nem tudom hogy mennyire gsm teló, ha van külön olyan változata akkor az még tuti drágább is. -
Baranya24
tag
Az addig oké, hogy távol-keleti telefont lehet rendelni, de samsungot, ájfont, motorolát rendeljen az akinek túl sok a pénze.. ez olyan mint a 80-100$-os Jordan cipők kínából... csak szerencse kérdése.. ugyanis keleten a másolás elismerés nem pedig tiltott dolog..
Hamár rendelni kell, ott van D, UK, FR, A, ... el nem hiszem h arra felé nem adnak használt Razr i-t 150-180euróért... -
Baranya24
tag
Köszönöm, én eddig sem jutottam el. :-)
Viszont kellene az előlapi fémkeret, és az alsó műanyag is.
És habár jò lenne "fehéresíteni " akkor hangerő gombokat, sim takarót és fehér csavarok is kellenének. Annyit meg nem ér. :-(
De ha valaki elárulja angolul hogy milyen keresőszóval próbálkozzak "teljes burkolat " téren, akkor megoldom már talán magam is. Nem szeretném rabolni mások idejét. Köszi -
Drenadar
veterán
Nagyon fontos szemelyes adataid lehetnek nem is erzem, hogy mégis ide egy publikus oldalra ezt ki merted írni. Gondolom semmilyen felhő alapu szolgaltatast nem hasznalsz, a playben a legtobb app olyan jogosultsagot kér ami "szuksegtelen", emailt se hasznalsz hiszen az sem biztonsagos max megfelelo hitelesitesekkel sajat levelezo szerverrel, valamint tuti hogy tobbszoros proxy mögül netezel hiszen olyan kenyes szemelyes adatot mint ip cim nem akarsz hatrahagyni magad utan...
Nem nagyon neztem utana de még nem hallottam olyanrol hogy a google visszaelt volna ezekkel az adatokkal, barkinek eladva azokat...
-
Drenadar
veterán
Annyira jó lenne ha élnétek az alap szolgaltatasok elonyeivel....
Csak hogy két alap dolgot mondjak:
- konnyeden lehet szerkezteni a gmailben a kontaktokat.
- attol hogy irtam egy emailt a info@sarkizoldseges.tk -nak még nem lesz benne a telefonykonyvben.+1: egy telefoncsere vagy barmi ha bekovetkezik nem kell a kontaktokkal szenvedni.
Ha valakinek kerdese van a telefon alapvető funkcioival kapcsolatban kerdezzunk, de ne reklamozzunk ilyen megoldasokat.
A másik: lehet telefonalni gmail account aktivalas nelkul is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged