-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kelly416 #1687 üzenetére
Mass Storage azt jelenti, hogy konkrétan meghajtóként lehet csatolni, mintha pendrive lenne.
Az MTP-s módon egyébként nem csak az intézőben, hanem Total Commanderben is el lehet érni.
Ha egy meghajtó gyökerében állsz a tcmd-ben, akkor még lehet egy szinttel feljebb menni, ahol listázza a meghajtókat (ha ilyen nincsen, akkor valahol a beállításaiban, nem tudom hol, engedélyezni kell ezt)
Na ott szépen megjelenik a teló, nem meghajtó betűjellel, hanem a nevével. -
Teasüti
nagyúr
válasz
kelly416 #1592 üzenetére
Sose voltam híve a tokoknak, engem elborzaszt, mikor meglátok egy iPhone-t bumper-ben, meg hasonlók.
Így is elég nagy ez a telefon Ace után, az XL-es kezemmel is alig érem át rendesen a képernyőt fél kézzel (két kezes használat szóba sem jöhet, elvégre ez egy telefon vagy mi).
Kár, hogy nincs rá full body IS fólia.
Az tetszene, annak elég jó fogása van.
De így majd marad egy hátlap csere, úgy olvastam itt a többi színűnek más anyaga van.robagp
Pár napja van meg az enyém is csak, azt kell mondjam a képernyő hibát leszámítva meg a magyar nyelvű Voice Search-öt leszámítva a többiben igazat tudok adni.
Mass Storage módon én is csak értetlenkedek.
(Hozzá kell tenni manapság már inkább a vezeték nélküli átvitelt részesítem előnyben, így az usb max akkor játszik, ha idegen és korszerűtlen helyen kellene fájlokat másolni. Így azért nem akkora nagy fájó pont.)
De a szoftveres dolgokon nem akadtam fenn. Elvégre ez egy Android.
Ha az kéne, h gyárilag kifogástalan legyen, akkor iPhone-t használnék.
De mivel hozzáértőnek tartom magam, ezért nem kell iPhone a maga korlátaival.
Arra nem tudom lehet-e bütykölni Mass Storage módot a példa kedvéért, de Android-ra lehet.
Majd az XDA-sok befoltozzák a hiányosságokat idővel. -
agabe
addikt
válasz
kelly416 #1661 üzenetére
Art -ra atkapcsolassal egyutt legalabb 50%, vagy akar tobb is volt a teljes akkuzabalasa a frissitesnek, a frissites maga 30-40 kozotti. Youtube-on is mondta valaki aki korabban frissitett amcsiban, hogy nagyon sokat szivott le az akksibol de ez reszben lehet csak amiatt is, hogy az uj rendszer kicsit alulkalibralja az akksit ahhoz kepest ami valojaban, mert nem nagyon akart utana merulni a kijelzes szerint, de mindegy. A lenyeg, hogy jobb ha fel van toltve a telo frissites elott.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kelly416 #1531 üzenetére
Az a baj, hogy én csak 5 percig használtam a CWM recoveryt a 4.3-as romon és már ott sem működött nekem normálisan, mivel a clockworkmod mappa helyett egy "virtuális" (mnt->shell) mappán belül helyezte el a lementett romot, utána hagytam a fenébe, szerintem még nem 100%-os a működése
TWRP-t kellene megpróbálni.
kelly416: én csak hobbi szinten értek az androidhoz, és az informatikához (jogászként), vannak itt nálam sokkal profibbak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
kelly416 #1522 üzenetére
az UK postázáshoz:
azt is írta valaki hogy UK royal mail-el feladva milyen olcsó. hát mi próbáltuk és mikor megtudták hogy telefon lenne benne (biztosítás miatt kérdezték) bizony nem vették be. szóval ez a 12,50 GBP is esetleges dolog, lehet hogy lehetséges, de tuti nem 100%-ban. -
kila25
csendes tag
válasz
kelly416 #1433 üzenetére
Helló,esetleg megírnád melyik ez a progi/verziószám, vagy egy link privátban ahol megtalálom.
Egyébhez:
Nekem a telóm tokéletes WIUI-s Defy után, bár ezzela külső apk installálással én is szívtam (kb. 11 factory reset után yoooooo!!!).
Ami engem zavar az a bejövő hívások fogadásának módja, ehez a tárcsás megoldáshoz nem tudok hozzászokni. Ere valami progi/progik?
Előre is köszönöm.
-
Upo
addikt
válasz
kelly416 #1299 üzenetére
Az eredeti akku grafikába teszi bele, se lehúzni nem kell se nyomkodni. Ingyenes, root nem kell hozzá. Ha a számok színét változtatni akarod a töltöttség függvényében akkor megveszed de az ingyenes is reklámmentes.
Felül nélküle - alul vele.
Szerk: Ma jött ki frissítés, a lockscreenen néha kicsit eltolódott de most már jónak tűnik.
-
TripleB
senior tag
válasz
kelly416 #1098 üzenetére
Megoldódott a Telenor-nál a dolog... A csaj elővett egy microsim-vágót és kivágta a kártyát.
Csak lestem, mit Rozi a moziban.Így nem kell adapter sem erre a pár napra.Amit írtam fólia - dolog is megoldódni látszik. Lefényképeztem a fóliákat és ingyen kapok három másikat.
(#1104) Destr4ct
Jó dolog, de root nélkül nem lehet ezen keresztül írni a memkártyára.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
kelly416 #970 üzenetére
Root-tól magában még nem ugrik a gari. Amennyire tudom csak a BL nyitást nem lehet visszacsinálni.
És mi van azokkal esetekkel, amikor nyilvánvalóan hardveres hiba miatt küldöm gariztatni, ahol tök8 mi fut a telefonon, nincs köze a hibához?
MO-n legalábbis csak akkor foglalkoznak a rendszerrel, ha releváns lehet.
De egy repedt kijelzőhöz, elfüstölt töltő elektronikához, vagy tönkrement háttérvilágításhoz egyáltalán semmi köze a bootloader-nek.
És ha téglásítottam? Ki fogja megmondani mi volt rajta, ha teljesen süket az elektronika? -
Destr4ct
aktív tag
válasz
kelly416 #907 üzenetére
Az éppen futó alkalmazás felelőssége a navbar mutatása/elrejtése. Pl. tudom, hogy az MXPlayer videólejátszóban van ilyen opció lejátszás közbeni elrejtésre. Az új KitKatban pedig már elvileg az is támogatott, hogy user interakció esetén sem jön vissza a navbar rögtön. Azt hiszem, ezt hívják most immersive módnak.
Egy alternatív lehetőség a Fullscreen! nevű alkalmazás, de ez rootot igényel. Tabletemen jelenleg ezt használom. Leöli azt a folyamatot, amelyik a navbart és státusz sort szolgáltatja, és a sarkokba helyez el félig átlátszó kezelőszerveket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
kelly416 #863 üzenetére
Miután veszek egy szolgáltató független telefont, ami az én tulajdonomat képezi, azt csinálod vele konkrétan, amit akarok.
Hacsak a gyártó nem koppintana a körmömre reverse engineering miatt (EULA talán?), de ez amúgy is sci-fi kategória.
Az meg, hogy a garanciális feltételeket megszegem, az egyéni szociális probléma. -
dsr
senior tag
válasz
kelly416 #668 üzenetére
Eszméletlenül gyors a telefon, 4.3 alatt is hasított , de most , ha lehet ilyet mondani még gyorsabb
A wifiwel itt semmi gond sincs, minden úgy működik , ahogyan az meg van írva
Nyugodt szívvel ajánlom , hogy ha megjött a készülék és elérhető az OTA Update akkor ne habozz !_ghiottone: Köszönjük !!
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
kelly416 #520 üzenetére
én ebay-ről rendeltem hasonlót
kérdés, hogy "jobbos" vagy "balos" csatlakozóval szereltre van szükséged?
-
Picco
addikt
válasz
kelly416 #199 üzenetére
vagy OTG pendrive, egyre tobb kerul forgalomba, logouton lattam egy jo kis tesztet is nem tul reg.
btw, valaki kerdezte tolem h lotyognek e a hangero gombok, 16os keszuleken neztem, semmi ilyet nem tapasztaltam. Nexus 5-on viszont lotyognek elegge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged