Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz sambuce #1469 üzenetére

    Üdv. A Tiéd gond nélkül bekapcsolódott?

    dsr:
    Abban az esetben, ha megrendeled és nem veszed át, az eladó kéne fizesse a postát oda-vissza. Ezért drága az utánvét, hogy azok fizessék ki az át nem vevő megrendelők postáját, akik vannak olyan rendesek és átveszik. Arról nem is beszélve, hogy "fogy" a raktárkészlet, de nincs ellenérték, és mint tudjuk, pénzből lehet pénzt csinálni. Nekik semmi nincs a kezükben jó pár napig, a kiesett tőke esetleges kamatait is pótolni kell. Meg még ki tudja, mi minden van benne ebben a szállítási költségben.
    De ha megrendeled UK-ból és posta hozza, akkor 12500Ft körüli összeget olvastam nem is olyan rég, tehát az Expansys-os futár még olcsó is.

    slecht:
    Király. Örülök, hogy megoldódott, remélem ez volt a leg nagyobb gondod a telefonnal, és többet sem lesz ekkora. Használd Te is egészséggel.

    Jaffa75:
    Mondanám, hogy bármikor állok rendelkezésedre, de sajnos nem egy kocsmába járunk. Pedig viszonozhatnám a segítségedet. :(((

    halalosiram:
    Ha nincs más hátra, akkor hajrá előre. Tegyél fel még egy launchert, akkor Home gombra megint választható lesz, hogy melyik legyen a default. Utána meg törölhető a harmadik (akárhanyadik) launcher.
    _ghiottone megelőzött.

    _ghiottone:
    Én már majdnem egy éve használtam a Power Toggles-t, és úgy emlékszem, nem kért semmit a GPS ki-bekapcsolásához, hanem tette a dolgát. Ez még RAZR I-n volt. Az Optimus G-n és a PF2-n nem használtam, most meg én sz szembesültem vele. De ha nem írjátok, még fel sem tünt volna, csak majd pár hónap múlva, motoros szezon kezdetén. :DDD

    zsirfecske:
    Én írtam nem is oly rég, hogy 850-es (ha jól emlékszem, de lehet, hogy privátban írtam :B ), de mondhatni pillanatok alatt feltölti a telefont és egyáltalán nem melegedett fel a készülék egy kicsit sem. Én ennek nagyon örülök. Az Asszony HTC töltője (One S gyári töltő) nem tudom mekkora, de egy picikét melegedett a készülék, meg amint lehúztam, majdnem azonnal 99% volt az akku szint. Emerről lehúzva reálisan, több, mint egy óra múlva lett 99%.

    Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. :B

Új hozzászólás Aktív témák