Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töltő témában leírnám a tapasztalatom...
Hátha valaki érdekel, vagy tud nekem újat mondani.
Gyárilag TurboPower töltő van a telefonhoz, ami a gyártói weboldal szerint a QC2.0 telefonokkal kompatibilis gyors töltésre. Tehát ezek szerint képes 5V/9V/12V feszültségre és és max 2A áram erősségre. Ennek ellenére a gyári töltő hátulján csak 5V van feltüntetve. Tehát nekem az volt a gyanúm, hogy ez egy QC2.0 töltő, ami limitálva van 5V-ra (ill ugye max 2A, ez így 10W)
Ki is próbáltam, hogy egy QC3.0 BlitzWolf adapterem mennyivel képest tölteni a Moto Z-t. Végig 5V/2A volt, tehát a telefon önmagában limitálja. Amúgy minden más QC támogatott telefonnal tud 5/9/12V@2A-t a BlitzWolf. De nem is írják sehol, hogy támogatná QC töltést a Moto Z, a töltőjével ellentétben.
A konklúzió számomra, hogy a TurboPower önmagában egy QC alapon működő limitált 5V/2A max töltés.
Amit viszont nem értek, hogy van több QC töltőm, de nem mindegyikkel képes tölteni 5V/2A azaz 10W teljesítménnyel a Moto-t.Tudom, hogy vannak külön szabványok pl a Samsung-nál, Huawei-nél. De a gyári töltő leírásábán mely szerint az QC2.0 kompatibilis arra enged következtetni, hogy ehhez a TurboPower-hez elegendő egy QC2.0 töltő. Hát marhára nem... Pedig én keresek egy olyan töltőt, ami dual QC3.0 csatlakozós és tölti a Moto Z-t.
Én ezt a Vinsic 36W adaptert vettem, de potyára: [link] A BlitzWolf töltője tökéletes hozzá, megy vele az 5V/2A csak nem dual QC3.0 csatis: [link]
Bocsi, hogy hosszú lett, hátha valaki végig olvassa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest