Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #56573440 #20544 üzenetére

Itt inkább az volt volt tré, hogy én Dire-t valami hatalmas krapeknak hittem, egy névnek a szakmában, aki ehhez ért is. Nem.
    Project Ozonnál meg Donutcraftnál se érdekeltek a bugok, itt bosszantott csak igazán fel.
    Karmán se, ott attól megfingott, ha Tinkers cuccal Bigreára kattintottam.

Nem tudom az Immersive kábelekkel mi lett, mert update és editálás után is játszottam és megvoltak rendesen. Cucunál is megvoltak és működtek, mikor nálam már nem, csak a következő random restart után tűntek el nála is.
    Mivel Immersive-re nem csatlakozik fel más (megintcsak tré configolás a papától) így kénytelen voltam ilyen kábelt használni. Tudom, hogy szarok, a skyblockon is meghülyültek ekkora mennyiségben és nem adtak át áramot, de azért nem tűnt el az összes, csak egy sima restarttól.

Nem probléma, megvárom a cserét, ha sorra jönnek ki még ilyen bugok úgy is kaszálva lesz a többiek által is. De azt biztos megtanultam, hogy többet túl nagy volumenű dolgokba nem fektetek semmit, mert nem fog normálisan működni úgy se. Apatyas módszere sokkal kézenfekvőbb, szűkös de legalább korrekt és ha bug is van, hamar visszaépíti. Egy chunkot foglal az egész háza, nincs a határoknál se gondja vele legalább.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák