Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21499 üzenetére
Nekem 5.6.5 van es jól megy.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
metalstorm
aktív tag
Frissebb ami nagyon jól megy.... kitünően jelez... ITT! -
Orgi
addikt
válasz metalstorm #21496 üzenetére
-
Orgi
addikt
Azt hiszem ez még így nem volt itt:
"Blackberry 10.3.3.2049 Aggregated Changelist - Changes, Fixes, and Problems.
I have collated these from many threads. I will try to update this as more information becomes available.
Changes and Improvements
OS now has NIAP certification link
Browser displays sites using Let's Encrypt certificates without warnings link
Browser allows viewing sites using Let's Encrypt certificates and HTTP Strict Transport Security again (blocked in 10.3.2) link
Browser phpBB text box lag has been improved link
Browser now has an anti-phishing setting
Browser now shows recently closed tabs link
Browser shows toast notifications for completed downloads link
Browser compatibility improvements (HTML5 test gets 2 extra points for user interaction) link
Browser W key now opens a new tab and Q opens the tab page.
Browser paste icon no longer shows underneath address bar
New NFC toggles in system settings
BlackBerry Assistant updated and improved link
BBVE has been moved to Help -> Testing your device hardware. No more icon. Can also be launched from BBW.
Battery low indicator LED may be softer. link
Private Browser is either less private or just added a warning - employer or service provider can monitor your browsing history link
Video player (including Browser video player) now supports zooming in full-screen mode in video player. To zoom, use pinch gesture and then two fingers to pan around the zoomed in video. Doesn't seem to work in all video formats.Problems
Z10 version STL100-1 cannot be updated to 10.3.3, not supported by BlackBerry. link
Facebook replaced with web link. Possible to go back to old version with hub integration if you follow this procedure link
Snap does not currently work on 10.3.3 link
Reports of Bluetooth no longer functional with some hardware (such as 2015 Mazda link) and issues with others (2015 Ford Sync) link
Reports that many if not all Bluetooth connections must be re-paired or deleted and re-added or they won't work. Sometimes you must delete connection from device and BlackBerry more info here
Reports that BlackBerry Link is no longer functional on 10.3.3
Reports of issues with proximity sensor on passport
Reports of issues with alarms not firing or vibrating after alarm stopped
Sometimes after typing sentences and hitting enter, the word suggestions bar is blank rather than having the latest word suggestions there
Phone call lag is still present (if you had it previously)
Reports that supertube login not working
Reports that phone times out when full backup is attempted (BlackBerry Link and Sachesi 2.0.3)
Native BlackBerry LinkedIn crashes (workaround: side-load Google PlayStore version)Possible Improvements or Placebo
Android apps seem to run faster
OS runs faster/smoother (performance improvements?)
Radio reception is improvedOther
Impossible to go back to 10.3.2, this is a one-way upgrade!
FM Radio still works on Z30
T-Mobile Wi-Fi Calling works
Android Runtime allows uninstalling apps
Cobalt's Google Play store tweak works
No dark hub
No Lithuanian" -
-igu-
addikt
"egyedül a fekete hàtù simmel hajlandó működni a z10em"
vs
"Biztosan nem igaz, én is Telenoros vagyok, az újabb micro kék simmel is tökéletesern ment a z10-em."
Ő a sajátjáról állította, az miért ne lenne igaz?
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Orgi
addikt
válasz metalstorm #21483 üzenetére
Biztosan nem igaz, én is Telenoros vagyok, az újabb micro kék simmel is tökéletesern ment a z10-em.
-
BigBlackDog
veterán
válasz lugosi #21487 üzenetére
De akkor azt itt leírtak alapján már rendben van elvileg?
Kapott wifi-t, elmentem a Beállítások > BlackBerry ID menüpontba és két lehetőséget láttam; Bejelentkezés, illetve Új létrehozása. Mindkettő menüpontnál megnyílik az almenü, lopásvédelem felirat nem volt sehol sem.
-
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #21481 üzenetére
Igen, előtte kellett volna kikapcsolni ahogy Hagel is írta.
-
BigBlackDog
veterán
válasz bigsee #21485 üzenetére
Valóban ez a logikus, de törlés előtt kérte a BBID jelszavát, illetve törlés után már az új BBID-t kérte (a Protect bekapcsolása előtt), hiába nem kapcsoltam ki a protectet a törlést megelőzően, igaz hálózatra nem ment fel. Mindegy kapott még egy törlést és ellenőrzöm, hogy BBID esetén kéri-e újra a bejelentkezési adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Pont ez a lényege! Ha ellopják, hiába törlik, akkor is a régi - eredeti - fiókkal kell belépni ahhoz, hogy használhassák.
#21484: igen, azt nézd meg, hogy adattörlés után ha elnavigálsz a BBID-ig, az újat kéri-r, vagy kiírja, hogy lopásvédelem. Ha ez utóbbi akkor nem sikerült...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
metalstorm
aktív tag
Tegnap kàrtyahibàra gondolva-iràny telenor. Csekèly 1óra várakozás után ( voltak 3an elöttem), potom 5100ftért mint hűséges előfizetőnek, kicseréltèk! Kipróbàltuk ott helyben , Z10be nem működött , màsikba igen! Próbáltunk még ùjabb tipusù simet is, azzal se! Kettő előfizum van, a màsik pàrom mobiljàba. Kàrtyacsere vele, igy most tudom hasznàlni... egyedül a fekete hàtù simmel hajlandó működni a z10em... màsnàl volt hasonló? Okos eladò szerint tùl régi a telefonom, vegyek új xart
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
De nem ám!
Kellett volna kikapcsolni a Protektet a mobilból még a törlés előtt!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #21479 üzenetére
A telefonon.
-
eventus
veterán
válasz BigBlackDog #21476 üzenetére
Protectet kapcsold ki.
-
St3ven
addikt
válasz metalstorm #21468 üzenetére
Pontosan. Most akkor ne is használjuk, mert fél év múlva állítólag megszűnik a támogatás?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
BlackBerry (Q10) eladásnál mire kell figyelni? Nyomok egy "Biztonsági adattörlést", akkor visszakerül gyári állapotra és teljes értékűen használható lesz a következő tulaj számára a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21473 üzenetére
Akkor a javasolt uzletek. Interneten keresve?
-
lovace
aktív tag
válasz metalstorm #21473 üzenetére
Én ebay-ot használom erre a célra. Ingyenes, igaz rohadt lassú, viszont elég jó tokok vannak és hatalmas választék.
-
metalstorm
aktív tag
válasz eventus #21472 üzenetére
Köszi! Csak az a bajom a berrybolttal hogy minek fizessek ki egy ezrest a szállitásért amikor van két lábam? Azért nem vagyok annyira eleresztve, de normális tokot akarok, és nem olcsóbbat hogy a maradékból kihozza nekem valami futárcég amikor otthon sem vagyok... csak ez a bajom
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21471 üzenetére
Z10-hez ott a gyari transform hard shell, amihez van folia is. Vagy gyari bortok. Csak gyari cumok Mi baj a webshoppal? Akkor irany a nyugati/ blaha aluljaro, aztan van nyuszifules De lehet a telod sem lesz mar a zsebedben mire megveszed. Esetleg a Dr Mobil a Bartok Bela uton, XI. kerulet, netan speedshop.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Mégegy(2) kérdést engedjetek meg: Viberből kilépve, az üzeneteket utólag meg szoktátok kapni? Vagy nem mindig? Hogy működik ez? Elveszett kontaktok adatait gondolom nem lehet visszanyerni (telóreset, szentül hittem, hogy online fiókkal van dolgom, persze nem).
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21465 üzenetére
Te vagy a bb10 alphaja
-
totron
addikt
Köszönöm. Jól működő WhatsApp kliens kerestetik.
-
MODERÁTOR
Hír a hosszabb távú licencelés ügyében:
http://pcworld.hu/mobil/eletben-marad-a-blackberry-221863.html -
totron
addikt
A hideget en is megfigyeltem. De attol fuggetlenul is nyomatja, igaz, hidegben gyakrabban. A kijelzo tapicskolasa viszi el egyebkent a legtobb energiat, telefonalas akar 10 oran at is mehet, a vilagitas is kevesebbet fogyaszt, mint gondolna az ember. Hol kapcsolokm ki a datumkiirast (HD)?
-
eventus
veterán
-
bigsee
addikt
válasz totron #21455 üzenetére
Sose használtam mobilt zseblámpaként, ahhoz drága kincs az akkutöltés, hogy ilyen miatt ne legyet telefonom. Így nem tudom, hogyan kapcsolgatja ki-be, auto.
A HD hang az sztem a 4g-vel kapcsolható ki-be, valaki majd csak megmondja a tutit. Most megnéztem gyorsan, nem találtam kapcsolót...
-
totron
addikt
válasz bigsee #21454 üzenetére
Nem-nem, 2G! Nincs HD. Nem vaku, hanem folyamatos világítás volna a cél, zseblámpa üzemmód, de kikapcsol, eltérő időhosszok után. A dumanyomás meg..épp ez a hátulütője, hogy nyomod a sódert a semmibe is, feltételezve, hogy él a vonal. "HD", hogy ne dátumot szúrjon be, kikapcsolható?
-
bigsee
addikt
válasz totron #21452 üzenetére
"Úgy értem magától teszi, lőn sötétség. Gondoltam, akksitöltöttség, csillagok állása, de nem. Elvileg akkumerülésig kéne szórnia a fotont, nem?"
Magyarul: nem villan a vaku, amikor pedig kéne? Nincs automatára állítva, direktre van állítva (sima villám, "A" betű nélkül és nincs áthúzva?) és önállóan úgy dönt, hogy nem villan el?
"Vaksüket van, ha pillanatnyilag hallgatnak a felek. Pont, mint mikor megszakadsz (hangjelzés nélkül). Ezt jobban nem tudom körülírni, inkább mint érdekesség kérdeztem. Érdekel a technikai háttér mindig."
Ezt már én is észrevettem, bár beszélgetőpartnereim nem a szünetről híresek, nyomják a dumát, de mondom, egyszer-kétszer már én is tapasztaltam. Olyan, hogy szinte hallod a csendet! Talán a HD hang miatt, nemtom, kapcsold ki azt először.
-
metalstorm
aktív tag
Teljesen mindegy mit csinál a BB10es mobil! Lumia735 - mára már mindenben jobb... DE a swipe.... Igy mégis azt adom el nemsoká
-
totron
addikt
válasz bigsee #21451 üzenetére
Úgy értem magától teszi, lőn sötétség. Gondoltam, akksitöltöttség, csillagok állása, de nem. Elvileg akkumerülésig kéne szórnia a fotont, nem?
Vaksüket van, ha pillanatnyilag hallgatnak a felek. Pont, mint mikor megszakadsz (hangjelzés nélkül). Ezt jobban nem tudom körülírni, inkább mint érdekesség kérdeztem. Érdekel a technikai háttér mindig.
-
totron
addikt
2G, túl jó(?) a kodek: mondatot befejezve _nulla_ alapzaj, így elég nehéz megítélni, hogy vonal szakadt-e vagy mi van-e, sokszor pillanatnyi gondolkodás is ott vagy?-ot szül. Ti is tapasztaltok ilyen haláli csendességet? Telefonszoftver-függő, szolgáltatø-függő?
Van a BB-nél valami cirkoványos metodika a vaku kikapcsolására? Önkényesen, mert eddig arra jutottam, hogy ez nálam random. Egyéni bibi lehet? Töbször hagyott már cserben a legjobb pillanatokban persze.
-
MODERÁTOR
válasz tomcat1987 #21446 üzenetére
HD hang csak akkor van, ha minden feltétel adott. Pl a másik fél azonos szolgáltatónál van, neki is van 3G lefedettsége, képes rá a telefonja stb. Szerintem ne erőltesd a HD hang miatt a csak-3G üzemmódot, nyilván nem viccből vált át sokszor a telefonod 2G-re, ha az is be van kapcsolva.
-
bigsee
addikt
Mondtam én, hogy lágyabb, tisztább, szárazabb érzés...
Egy kérdés: régen (jajjmááá, mikor is?) volt egy olyan, hogy GPS koordinátához, illetve a hozzá kötött helyhez (munkahely, otthon, stb...) lehetett profilt rendelni. Nem emlékszem, hogy ez OS7, vagy BB10 volt-é? Van aki tudja-e?
-
metalstorm
aktív tag
válasz metalstorm #21444 üzenetére
TEGYÉTEK NYUGODTAN! Kártya volt hibás!
A rom egyébként szerintem nem változott , pont annyira jó mint az elöző autoloaderes! A Messenger LITE (androidos 3.0verzió) nagyon szépen jelez hubba, csak smile van kevés (kit érdekel? ) ....
Nekem eddig minden androidos fut ami elötte soha... Navigációból - szülinapiIGO - szépen fut! Viber is jelez azonnal... (androidos) Persze a legújabb verziók továbbra se, de ahogy hallom a legújabbak androidon is bugosok, x@rt sem érnek....[ Szerkesztve ]
-
tomcat1987
tag
válasz lugosi #21419 üzenetére
Persze, értem én. Nincs 3G, megszakad, oké. Volt ilyen eddig is, főleg, mikor Pestről vonatoztam le Szolnok felé. De nekem nem is igazából ez a problémám, hanem az, hogy ettől a hálózat elvesztéstől totál szétesik a rendszer. Ma is vonatoztam le Pestről, és Tápiógyörgyénél megszakadt a hívásom. Jó, oké, nem volt egy adott részen 3G. De ahogy megszakadt a hívás, utána 5-10 másodperc múlva már bőven volt 3G térerő, és nem engedett hívni (jelenleg nem elérhető a szolgáltatás...blabla). Engedélyeztem a 2G-t is, és az sem hozta rendbe. Aztán egy pár perc múlva tudtak hívni/tudtam hívni. Ilyet régebben nem csinált.
Amúgy ha engedélyezem a 2G-t, akkor feszt azon bonyolódik a hívás, hiába lenne a 3G-nek is térereje. Nagyon a 2G-t preferálja a rendszer. Viszont én a HD hang miatt a 3G-t erőltetem, mert jóval jobb. -
ludla
őstag
válasz metalstorm #21444 üzenetére
Na még szerencse nem raktam fel a mostanit
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21442 üzenetére
Fent a rom. Alapbol angol nyelvet valasztottam, gyorsabb töle a telefon. Eddig semmi baja, gyors, egyetlen droid programom is szepen fut. Aztan másik is lesz, megkertek tesztelni. Szerintem meg hangosabb is lett, szinte 10.2. Ma volt egy 10.2 rommal telefon nálam, szép is volt.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21440 üzenetére
Az alpha
-
eventus
veterán
válasz metalstorm #21438 üzenetére
Hiába stl2, azt is hazavágtad
(#21431) metalstorm: most megy csak fel.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz metalstorm #21435 üzenetére
Azért stl100-1 device óvatosan, a fórumon óva intenek (bár figyelmeztetnek, de aki felrakta, attól kérnek tapasztalatot. Nna azokat még nem olvastam):
hagel: akkor is folyamatosabbnak tűnik, olyan flow
[ Szerkesztve ]
-
metalstorm
aktív tag
Vajon mikor jelenik már meg LINK-es változat? Addig inkább békénhagyom... (z10 lte)
Ha mégis megpróbálnám akkor a kicsit fentebb lévő linken az csak "elírás" hogy 10.3.03? Tehát ez 10.3.3-as biztosan?[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz metalstorm #21431 üzenetére
Nekem elsőre sokkal lágyabbnak tűnik, talán gyorsabb is...
-
metalstorm
aktív tag
válasz metalstorm #21424 üzenetére
SWIPE for face kiegészités! A messenger részben beállitható melyik tipust kezelje! Ha nem fontos a rengeteg szmájlik... ajánlom a Messenger LITE-t! Áruházból nekem nem engedte, de ITT van!
-
metalstorm
aktív tag
SWIPE FOR Facebook PRO!
LETÖLTÉS ITT!
Kisérletező kedvűeknek egy androidos (apk) facebook kiváltó, sok extrával! Nekem egyenlőre bejön!
Pro verzió! Reklámmentes, összes funkció!
"Ez a web-wrapper szerintem a ma létező legjobb alternatív kliens, mely az ingyenes verziójában is figyelemre méltó tulajdonságokat kínál:
Így például a sima feed mellett teljesen jól kezeli az üzeneteket, vagyis egyből lehet szanálni a Messengert is a telóról, az értesítéseket is jól jeleníti meg, jó a widget-nézet, magának az appnak, illetve a felületnek a kinézetét pedig elképesztő sokszínűen lehet variálni. Szó szerint.
A Pro verzióban emellett olyan finomságok is megtalálhatók, mint a potenciális ismerősök megjelenítésének elrejtése, vagy a szponzorált posztok kiszűrése.
A Swipe for Facebook legjobb tulajdonsága, hogy a hasonló web-wrapperekkel megegyezően az egész app pillekönnyű, nem zabál szinte semmilyen erőforrást, hagyja pihenni a készülék processzorát, így egy ilyen app önmagában órákat képes spórolni az akkus üzemidőn, miközben a használata alig jár kompromisszummal (hirtelenjében a névjegykezelés, élő videók lejátszása jut csak eszembe)."
Pár kép:
-
eventus
veterán
Itt a javított 10.3.3. Rakom fel. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz tomcat1987 #21413 üzenetére
Kapcsold vissza szépen úgy hogy az összes fajta hálózatot használja. Ha nem talál 3G-t a beszélgetéshez akkor levált 2-re. Nálad nem, egyszerűen OFF lesz az egész.
-
tomcat1987
tag
Kb 1 hónapja produkálja ezt a hibát, előtte semmi gondom nem volt a 3G-vel. A 2 G-vel nincs gond, használtam pár napig úgy, hogy azt is engedélyeztem, és azon mentek a hanghívások. Stabil volt.
Egyébként itt van tőlünk pár száz méterre a torony. Mindazonáltal fura, hogy a 3G nagyon ingadozik. Hol fullon van, hol alig egy csík az ötből. Ezt az ingadozást más telefonja is mutatja.[ Szerkesztve ]
-
tomcat1987
tag
válasz Koczó93 #21415 üzenetére
Neked és Sasa134-nek: Kb 2 hete cseréltettem ki a sim kártyám, de a 3G-n történő hívás meg-megszakadása megmaradt. Egyébként múltkor engedélyeztem a 2 G-t is, és az azon keresztül történő hívások alkalmával nem tapasztaltam ilyen problémát. Amúgy ez a "cellular"-os gond újraindítással javult meg. Az újraindítás előtt megnéztem, hogy engem lehet-e hívni, és lehetett. Fura.
-
Orgi
addikt
Szerintem ha csak 3G-re van állítva és Telenoros vagy T-Mobile előfizető vagy, akkor főleg vidéken, ahol mondjuk épp b20-as 4g vagy 2g lenne, vmi ilyesminek kéne történnie... Nem próbálod ki 4g/3g/2g beállítással, hogy úgy is előfordul-e?
-
Koczó93
őstag
Új sim? Vágott vagy gyári?
-
sasa134
addikt
SIM kártya biztosan okés? Nem lehet ezt megválaszolni, kell próbálni a kártyát másik telóban, vagy másik kártyát a PP-ben.
Avanti Roma
-
tomcat1987
tag
Sziasztok!
Hívást akartam kezdeményezni a Passportomon, és ez fogadott: A(z) "celullar" telefonvonal nem elérhető. Válasszon másik telefonvonalat, és próbálkozzon újra a hívással.
Valaki találkozott már ilyennel? E mellett még szokta egy ideje csinálni azt is, hogy telefonálás közben megszakad a hívás(csak 3G-n használom, 2G ki van kapcsolva), és utána egy ideig nem tudok hívást kezdeményezni, mert kiírja, hogy nem elérhető a szolgáltatás pillanatnyilag, de a térerő a kijelzőn majdnem fullon van. Nekem gyanús hogy a telómmal van gond, csak nem tudom, hogy hardveres, vagy szoftveres lehet a gond. :S -
nagyúr
Skacok...
Szederre VPN szervizt melyiket ajánlátok?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sebyke7
csendes tag
elnézést az ki maradt hogy a face app
-
totron
addikt
válasz metalstorm #21407 üzenetére
Nagyon köszönöm, uram!
facebook_lite_v22.0.0.9.100 nekem hubos-értesít (2G-n amúgy gyorsabb az Opera Mini), egyebet nem tudok, alapvetően nem fb-om. -
sebyke7
csendes tag
válasz metalstorm #21403 üzenetére
Jónak tűnik már csak egy olyan kéne hogy hu-ba jelezze ha van értesités
-
metalstorm
aktív tag
Szia! Ez nagyon jól müködik csak ne frissitsd! VIBER
-
totron
addikt
Jól működő Viber verzió érdekelne (direkt url).
-
Pavlo
aktív tag
válasz metalstorm #21398 üzenetére
Letöltöttem ezt a blekk fészbukot, kipróbáltam, 10.2.1-en is megy. Köszönjük a megosztást. Hol találtál erre rá? Ez hivatalos app?
-
metalstorm
aktív tag
válasz sebyke7 #21402 üzenetére
Ez az áruház stb... Köze nem sok van ahoz hogy a hubba müködik e vagy nem ...sajnos! De androidos messenger megy... de tudni kell hogy a közösségi appokból nem szabad az újjakra frissiteni mert sajnos azokat még a 10.3.3-asnál sem eszi meg a BB Facebook 26-os illetve Messenger 16-os verziókat tedd fel... azok még jól futnak. Vagy kicsit feljebb a black facebookot....
[ Szerkesztve ]
-
sebyke7
csendes tag
válasz metalstorm #21401 üzenetére
A messenger része is működik? mert nekem sajnos nem akar, mondjuk 10.3.2 van fent, meg lehet huba integrálni?
-
metalstorm
aktív tag
Akinek kell! LoginGoogle,googleID,GooglePlayServices,Googleplay_games,Whitelist,
GoogleStore(Playáruház
Itt a linken azok az apk-s fájlok amit rá kell másolnod a telefonra, és sorban telepiteni! Megszámoztam, igy adott a sorrend! Csomagold ki, egy mappát fogsz kapni! LINK![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest