Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz lovace #22444 üzenetére
Igen, ez szokott lenni az egyik oka annak, mikor búcsút inthetsz az adataidnak. Jobb esetben. Egyébként lehet hogy félreértesz valamit, a kémkedés alatt itt arról volt szó, hogy a te személyes adataidat, a telefonon tárolt infóidat kikémlelik. Ha egy többféleképpen használt szó egyik jelentése megtéveszt, akkor helyettesítsd be feltörés-re. Ne beszűkült módon gondolkozz.
Az a baj ezzel, hogy nem feltétlenül kell értékesnek lennie az adataidnak, elég ha neked azok. De persze az is elég, ha például a hitelkártya-adataid kerülnek ki, és legfeljebb buksz egy 150e Ft-ot mert valaki vásárolt a kártyáddal. Vagy buksz egy céges dolgokra használt e-mail címet, vagy egy csomó érzékeny ügyféladatot (árak, ügyfelek stb.) mert bejutottak a telefonodba. Persze aki semmi ilyesmire nem használja a telefonját, annak kevesebb dolog miatt kell aggódnia, de nyilván neki az élete egyszerűbb.Gondolom, hogy te diák vagy, vagy valami olyan munkád van, amiben semmi lényeges infó nem kerül hozzád soha elektronikus formában. Ha az a legnagyobb bukta, amit a telefonod feltörésével bukhatsz, hogy belépnek a ph fiókodba és helyetted posztolnak, akkor nincs okod aggódni. Ha az én telefonomat törnék fel, akkor az ügyfélkörben jópár embernek elég nagy probléma lenne, így én eléggé másképp látom a dolgokat, mint te.
De szerintem ez pont nem kérdés itt, hogy értékesek-e az adataid vagy nem. Ne filmekből szerezz élettapasztalatot és életszemléletet.
[ Szerkesztve ]
-
metalstorm
aktív tag
válasz lovace #21266 üzenetére
Teljesen jó a winmobil10! Imádtam a Z10em de érdekes módon a jelenlegi 2éves nokiám....kb 2 hó alatt ( azóta van) fríssités dögivel, kamera is javul pedig eddig se volt rossz és olcsó! Lumia735 /20eft.. Egyedül ami kötelezö winmobilnál, egy nagy mem kártya. Egyszer sem fagyott le... Mondom mindezt úgy hogy pontosan úgy voltam a dolgokkal mint te. Nekem alpha verzió még juniusba tönkrevágta z10 em, kényszer megoldásnak volt a lumia, de valószinüleg inkább ő fog maradni!
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz lovace #21266 üzenetére
Az a baj, hogy kevesen vagyunk. A többségnek fontosabb a csicsa, a kendi kress, mint egy stabil rendszer. Én sem tudom, hogy mi lesz ha ledöglik az összes BB telefon. Nekem mondjuk csak a Wacak az érvágás, a Messenger nem érint. Viszont arra gondoltam, hogy talán jól is kijöhet ez a dolog nekem, mert majd ellepi a piacot a sok eladó BB10-es telefon, és olcsón be lehet tárazni.
Amúgy meg marad nekem az alma, ha újat kell venni. Most a BF alkalmából 70-80-ért az 5S nem volt rossz vétel.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
BB9360
aktív tag
válasz lovace #20751 üzenetére
Örülök, ha neked megy, még az is lehet, hogy te másik szerverhez kapcsolódsz, nem?
@lugosi
Sajnos wifin vagyok, így sem megy, úgy derült ki reggel is.
Gyanakodtam, hogy csak szívat a T, de ők küldtek beszélgetés közben egy mailt és azt rögtön megkaptam. Délután egy androidos tabletről küldtem ugyanarra a T-s címre mailt és az megjött a bb-re. De azóta is kapok maileket a gmailre, de azok továbbra sem jönnek le a bb-re... Nagyon nem jó ez nekem így, mert a bb-t hordom magamnál (nyilván, ez a telefon) nem a tabletet... -
nagyúr
válasz lovace #20694 üzenetére
Asszem gondolkodnod kellene a csodás felhős szolgáltatások használatáról.
Biztos, hogy ez neked jó?
Magam nem vagyok tőlük elájulva nagyon.
Elhiszem, hogy elégedetlen vagy velük, de ha valaki szkeptikus ezekkel szemben, akkor nem az emberrel van a gond.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
agyarka
aktív tag
válasz lovace #19677 üzenetére
A kamera sem rossz, de nem is ez a lényeg, hanem a professzonális tálalás. Rég nem látni hasonlót a BB től.-(
Egyébként nálunk sem kedvelhetik a BB ket, főleg, hogy nagy valószínűséggel a BB felénk kevésbé készséges mint az észak amerikaiakkal.
https://androbit.net/mini/2087/betiltanak_a_modern_okostelefonokat_magyarorszagon.html
Bocs a nem kattintós linkkért, mobilról macerás.
-
zombinyul
addikt
válasz lovace #19096 üzenetére
Berryszervíznek utána olvastam, igaz, csak arról találtam infót, hogy többen is vásároltak onnan. Panaszt én nem láttam (meg a Facebook oldalukon sok pozitív hozzászólást láttam).
Azt tudohogy alacsonyabb órajelen pörög, de nekem 100-1-es modellem volt, amiben nagyobb csíkszélességű, és valamivel gyengébb volt a proci. De az órajel nem mindegy ugyebár...
A belső memóriáról is tudtam, de azt itt le is írtam. Nagy bajok szerintem nem voltak itt a tudással, sokat olvastam a Q5 után.Na nem baj. Valamelyik nap ha szabadnapos leszek, visszamegyek és pontot teszek a dolgok végére.
A telefonnal magával elégedett vagyok teljesen, ennek legalább örülhetek. Már csak a billentyűzetet kell megszoknom (eddig nagyon lassan megy a gépelés), meg rá kell jönnöm hogy lehet egyszerűbben ékezetes betűt írni mint a hosszú gombnyomás- simogatás kombó.Egyébként baromi fürge lett a kicsike, nem is értem eddig mitől volt így belassulva.
jacint78:nem, a BlackBerry szervíznélm
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
nagyúr
válasz lovace #18554 üzenetére
Pedig erre volt már példa..
Palm, symbian...
De most ez nem fenyeget a BB10-nél egyelőre. (még mielőtt a kétkedők beszólnának: ennek bejelentése maradjon az azt kiadó cég és jogok tulajdonosának dolga. Köszönöm. )Azok a rendszerek leálltak, bolt off, majd idővel a szerviz is kimerült.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
válasz lovace #18199 üzenetére
Gyári böngésző + flash, ennyit tud. Semmit nem ér. Browsie pedig az élvezet maga, érdemes megvenni, már csak az adblock miatt is.
(#18197) ludla: mi nem megy? 3 kattintás az egész program
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
consono
nagyúr
válasz lovace #17319 üzenetére
Ez az ott folytatom dolog nem csak az Amazonról vásárolt könyvekkel működik? Mintha azt olvastam volna annó... Én mondjuk Nookos vagyok, bele lehet(ne) hegeszteni abba is a syncet megfelelő droidos olvasóprogival, de mióta megvan már nem olvasok máson
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hartyi
tag
válasz lovace #17302 üzenetére
Na erre nekem is felcsillant a szemem: "A másik pedig, hogy az Amazon készített olvasó programot mindenféle-fajta platformra, így ha van wifi kapcsolatod (vagy 3g) az olvasódon ott folytathatod rajta az olvasást, ahol a telefonon abbahagytad, nem kell keresgélni!"
Igazából ez (volt) az egyik nagy érvem a könyvolvasó ellen. Utazáshoz nem nagyon alternatíva a reader, mert ha lehet táskát sem hordok magamnál, a telefonban pedig pont az a jó, hogy mindig nálam van és ha van 5 percem, akkor is elő tudom kapni, hogy haladjak a könyvvel.
Nem vagyok e-könyv olvasó ellenes, tényleg havonta rászánok egy 5-10 percet, hogy megnézzem milyenek vannak a piacon, de eddig valahogy mindig sikeresen lebeszéltem magam róla. Egyszer majd biztos nem sikerül. "Sajnos" már vagy 10 éve olvasok könyvet kisméretű kijelzőkön, kb amióta eldöntöttem, hogy nem használok külön pda-t, meg telefont, szeretnék minden kütyüt kiváltani egy valamivel. Azóta több száz könyvet olvastam ki telefonon, megszoktam és egyelőre még a szemem is bírja.
Az első készülék, amin tömegesen olvastam könyveket ez volt.
Gondolhatjátok
-
hartyi
tag
válasz lovace #17295 üzenetére
Kb havonta nekem is van egy ilyen nekiveselkedésem, hogy veszek egy Kindle-t, de egyszerre egy könyvet olvasok és viszonylag sokat a tömegközlekedésen. Ott meg a telefon sokkal kényelmesebb. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy otthon kikeresgéljem az e-book-olvasón, hogy hol is tartottam éppen. Évek óta telefonon nyomom, persze tudom, hogy nem a legjobb a szemnek, de annyira hozzászoktam. A Passport kijelzőjén meg külön élmény a Q5 után. Csak ez a billentyűzetvilágítás...
-
-
totj80
tag
válasz lovace #15741 üzenetére
Nem a viber miatt akarok q10 et. Nekem is volt z10 és nagyon szerettem,de azt tudom,hogy arra már akkor is volt viber,még ha fos is. Csak azt nem tudom,hogy q10 re milyen van.Viszont nekem mivel kint élek ezért kell a viber az otthoniakkkal azzal beszélni. És most 78 ezerért elég jo árban van és ki akartam probálni milyen a telo mert az i5s-em még törve van.Jeleneleg egy SGS2 használok de hülyét kapot töle.Ahogy kész a telom ezt a szart adom el,de lehet benevezek addig egy q10-re. Csak az a fránya viber használhato legyen. Pedig én is utálom,de ezt csipik otthon,igy ezt kell haználni
-
MODERÁTOR
válasz lovace #15683 üzenetére
Én úgy láttam, egy kicsit drágább itthon a használt BB. Én ebayről vettem, 9 ezer valahány száz Ft volt a 9780 ami a blogomban lévő leírásban szereplő telefon, a gyári aktív bőrtokkal és a gyárilag mellé rakott 2 gigás micro sd kártyával. (Plusz szállítás! Így lett a teljes költség kompletten 15k.)
Ahogy elnéztem az ebayes eladásokat, ez nem volt kiemelkedően jó ár, hanem inkább átlagos ár. Végül vettem hozzá 3 db utángyártott akksit szállítással együtt egy ezresért :/ és teljesen hibátlan másodtelefon. Csak az a baj, hogy olyan jó állapotban van, hogy végső soron sajnálnám, ha bármi baja lenne, úgyhogy vigyázni kell erre is...Hagel: a köpetes bolt akkor ehhez képest olcsó volt, mert vagy 53 vagy 55 ezer volt a kifejezetten jó állapotú 9810. Mondjuk ebayen ezt meg 100 euróért látom sztenderd áron, így még szállítással is jobban megérte volna, mint 50+ ezer.
BB témában én a német ebayt ajánlom, igaz, hogy az angolon egy kicsit nagyobb a választék, de ha nem adja az eladó az összes töltőcsatlakozót a telefonhoz, akkor nincs külön töltő a telefonhoz, csak valami más usb-s töltő, és akkor legyen már komplett a szett.
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz lovace #15683 üzenetére
Tes megnéztem én is Szerintem ez talán megfelelne neked .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
MODERÁTOR
válasz lovace #15679 üzenetére
Én konkrétan szegedi vagyok. Nem nagyon van választék az általam néha megnézett GSM boltokban bb terén. És őszintén szólva nem is vennék OS 10 előtti bb-t GSM üzletben.
Egyik üzletben volt egy szép állapotú 9810, de nagyon drágán a múltkor, plusz mikor beléptem az eladó éppen a padlóra köpött. Szóval annyira nem is erőltettem tovább a kérdést -
littledon
tag
válasz lovace #14384 üzenetére
Hagelnak igaza van többnyire a bissel kapcsolatban, de bőven használható az os7 bis nélkül is.
Van rá facebook chat (a push nem mindig 100 as de manuálisan gyorsan frissit)
Viber is van rá bis nélkül.
A gyári fb app egy rakás hulladék véleményem szerint és mivel egész jó a böngésző jól fut az m.facebook + touch.facebook.
Emailre ott a logicmail, ha nem túl sokat e-mailezel bőven jó alternativa.
A lényeg, hogy egy kis kreativitással és akarassal szinte minden megoldhato rajta bis nélkül is csak max kevésbé elegáns és kényelmes megoldassal.Természetesen bissel az igazi nem tagadom de én is és rajtam kívül még sokan hasznalnak/hasznaltak boldogan os7 es BlackBerry bis nelkul.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
nagyúr
válasz lovace #14386 üzenetére
Garantáltan nem kaphatóak.
És nem pálya a samoa 70 ezerért, ha alig használt Z-t kapsz 45-50 körül.
Szóval a szolgáltatók másként számolnak.
Azért nem szoktam harapni, de valljuk be - vannak nehéz emberek - máshol is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lovace #14384 üzenetére
A régebbi rendszerű Blackberry mobilok igénylik a korrekt napi használathoz a Blackberry Internet Service-névre hallgató BIS-t.
Azok az ékszerek tömörítve, titkosítva kommunikálnak a Blackberry szerverekkel.Napi igényeket remekül, vidáman kielégítik!
Játékot, fészbukot ne itt keress... Döntően munkára vannak kihegyezve és ott 120%-al helyt is állnak az utolsó lehelletükig.
Ja! Nagyon régi lehetett az a lista, ahol a telekomnak még volt 9790, 9900, 9320 a tarsolyban.
Az utolsó mobil a régi OS-el a Samoa 9720 volt. (Nekem van egy cuki fehér! Nagyon bírja!) Már ezek sem kaphatóak. Vagy nagyon-nagyon drágák lesznek újan.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lovace #12260 üzenetére
Majd, ha a HTC lenyomja a csamcsungot..
Viccen kívűl, nem tudni, de lépniük kell - amilyen gyorsan csak lehet. Az oprendszer már a 10.2.1 lesz az fix, de hogy miből építkezik, nem tudni. Valami modulokból összetákolt "nem valami szép izére" lehet számítani az első körben....
A gépek Brandelése most elmarad. Majd az év végén jön valami nagyon szép nem Foxcon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest