- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1834 üzenetére
BIS BIS BIS BIS....de bis nélkül is lehet ugyan úgy mailezni max nem a gyári massanger progival meg a levelezővel...
Én kedd óta nyúzom a 9700át tényleg megszerettem mert szép nagyon mutatós jófogásu pici aranyos. SOk telefonom volt már most jelenleg egy Galaxy S-a fő telefonom.Ahoz visszonyítva írnék pár sort. Éjjel nappal bekapcsolva IM Plussal feljelentkezve Skypra msnre facebookra, mail ami 3 levelezésemet követte 15perc frissítéssel lehetett volna 5re vagy 1 re is állítani de nekem elég volt 15perc is. Böngésző meg 4"on mindeni döntse el mennyire használható Qwerty...próbálom erőltetni és megszokni jobban megy már mint az első nap DE...nekem azt nemmondja senkise h ha engem lehagy sebességbe egy BBvel írásba. 4" fekvőbe úgy úgy lehet vele írni mint a villám. Reggelente ágyból elolvasom a hir24en portfolion a hireket, megnézem a levelezésem időjárást facen a postokat mind ezt 5percalatt. és nincs az h Jaj ehez is bis kell ahozis. és most jöhet a jaj de a BBbe van titkosítás és hogy a bb gazdaságos mert h nem tölti le a teljes mellékletet levelet csak ha megkarjuknézni. Könyörgöm 2k ért 500Mb van ha erre még rászámoljuk a BIS-t is akkor már 2 Gb és ez féléven éven belül szerintem még lejebb fog menni (lásd külföldi szolgáltatók)
És most ne értsetek félre szeretem mert tényleg egy nagyon jó telefon mert tényleg egy élménymegfogni nyomkodni nekem is a kezembe van azóta és nyomkodom mert nem tudom letenni de....talán egy pozitívum lenne mellette az aksi...reggel 9 kor húztam le egésznap ment az IM ill a mail meg a BT meg kb 10 perc beszélgetés este 7kor már pirosan világított h aksinak nemsokára vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni