- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz lezerpiramis #12497 üzenetére
Es automatikusan letolti az attachmentet vagy ra kell tappancsolni kulon?
Csak olyan topicokat talaltam neten ahol pop meg imap userek azert sirtak, hogy hogyan lehet ezt kikapcsolni mert nagy adatforgalmat general en meg pont ezt szeretnem ha mindent letoltene automatikusan. Azt mar megtalaltam, hogy van egy olyan menu ahol a kepek letolteset lehet szabalyozni de attachmentes cuccot nem ( mondjuk az sem volna hatrany ha a kezemben lenne a telefon es nem tavgyogyitanom kellene )
Szerver oldalon engedve van ( minden accounton tamogatott az automatikus letoltes es a kliensre van bizva mit szed le az uzenetbol ( header, header + text, attachment etc)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
válasz Snoop-y #12495 üzenetére
Nem tudom, hogy ki használ active synces levelezőt köztünk.
A levelek csatolmány letöltése engedélyhez kötött. Te állítod be, vagy szerverkonfigos.
Akik belső wifin lógnak azoknak is más, mobilon megint más.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Foglalkoztat az a Jakarta nevezetű valami... Ahogy a jelenlegi helyzetet elnézem, a telefon reálisan a Nokia 525-el fog versenyezni. Olcsónak kell lennie és jónak. Ki is emlegette, hogy ne 1 giga ramot pakoljanak bele?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
-igu-
addikt
válasz lugosi #12484 üzenetére
Kozben utanakerdeztem, az Orange szolgaltatot felvasarolta a Drei, es naluk mar nincs prepaid BIS. A Lebara meg nem jutott meg el Ausztriaba. A tobbirol nincs infom. Sry, nem akartalak felrevezetni.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Egyik ismerosom Z10-re cserelt es olyan problemaja van, hogy nem latja a levelekben a csatolmanyokat.
Hol lehet azt beallitani, hogy automatikusan letoltse oket? Activesync a mail kapcsolat tipus.
( ha a mailer daemon-tol kap levelet az abban levo csatolmany automatikusan megjelenik neki )Udv: Snoopy
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
LogitechG15
tag
válasz kárátékutyá #12477 üzenetére
De nem thdom ugy beallitani hogy minden feloldasnal kerje csak ugy tudom hogy x perccel a lezaras utan.. vagy ez is csak a beta verzió miatt?
-
MODERÁTOR
Külföldi szolgáltatóknál létezhet olyan, hogy prepaidhoz lehet bist rendelni?
-
kárátékutyá
őstag
válasz LogitechG15 #12475 üzenetére
beállítás - Biztonság és adatvédelem - A készülék jelszava (még képest is tudsz)
-
LogitechG15
tag
válasz LogitechG15 #12475 üzenetére
Kozben nezelodtem az interneten es abban sem vagyok mar biztos hogy meg nem jott ki a 10.2.1 teljesben... uj BlackBerrys vagyok ne bevessetek ji ha tevedek...
-
LogitechG15
tag
Nekem mar 10.2.1 beta van a telefonomon, ez irja a szazalekot az allapotsoron
Egyebkent ha mar itt tartunk mikor jon ki a teljes 10.2.1 mert vissza mar nem akarok frissiteni, de eleg hianyos ez a beta verzio...
Olyat nem lehet a blackberryn beallitani mint az iphonnal (vagy androidnal...) hogy jelkodzar? hogy minden feloldasnal kerjen jelszot, mert utalom ha mas belenez...
Ja es mit jelent az allapotsoron a terero logo mellett az a negy kis 'berry' majdnem olyan mint egy blackberry logo[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz LogitechG15 #12467 üzenetére
Brutál! Neked aztán van lelkierőd. Meg nem vettem volna.
Kivéve ha értesz hozzá megcsinálni (én nem). -
icezozo
addikt
válasz LogitechG15 #12471 üzenetére
szépen szét van barmolva , biztos hozzá értő csinálta
http://qwankido.hu/
-
gg72
veterán
válasz lezerpiramis #12469 üzenetére
Köszönöm, akkor majd intézkedek a Telekomnál.
-
LogitechG15
tag
válasz icezozo #12468 üzenetére
Köszi, már kinéztem őket, holnap szerintem el is megyek oda, főleg így hogy már megerősítettél abban hogy tudnak segíteni.
De azért ha valaki tud esetleg itt szétbontott z10-et amiben ilyen az antennás hátlap várom a jelentkezést!Ja és egy kis csemege, hogy hogyan javítanak blackberryt a szakavatótt kezek(amikor megvettem nem tudtam hogy két csavarnak kellene lenni ahol nekem csak két beszakadt kijelzőcsavar van) :
[ Szerkesztve ]
-
eduba
aktív tag
válasz lezerpiramis #12469 üzenetére
Igen, ezt írtam
-
icezozo
addikt
válasz LogitechG15 #12467 üzenetére
csak ráhibáztam
amúgy itt segítenek az biztos: www.blackberryszerviz.com [link]
http://qwankido.hu/
-
LogitechG15
tag
válasz icezozo #12440 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megkérdezhetem, honnan ismered az állapotát? Esetleg volt már szó itt a fórumon errőla telefonról? Egyébként valóban tőle vettem és nem, nem fogom visszavinni neki, ez a telefon már marad, de ha ezekkel a hibákkal ő is tisztában volt, fog még engem látni.
Azóta szétszedtem a telefont, mert inkább a hibákra keresnék megoldást, nem arra, hogy mire cseréljem le.
Van egy panel ami az akksi körül van igazából ez a hátlap alatti hátlapja, ebben van minden antenna és a főhangszóró meg a mikrofon is. Mint később észrevettem, hogy amikor valamilyen célból szétszedték elrepetd ez a műanyag és keresztülszakadt egy antenna, ami elég nagy interferenciát okozhat már kapásból, sajnos mivel nem tudom milyen anyagból van az antenna megjavítani sem tudom. De ez csak egy megjegyzés. A hiba fő oka az volt, hogy az az összepréselt kis ház amiben helyet foglal a hangszóró, szét volt feszítve(vagy a hangszórót cserélték, vagy az a kis alkatrész ment tönkre amiről mindjárt írok és azt javították).
Feltételeztem, hogy mivel ha lenémítottam hívásnál vagy kihangosítottam megszűnt a hiba, hogy a baj a mikrofon környékén lesz. Először megpróbáltam, hogy összeragasztottam azt a házat, hátha érintkezési baj van, az nem segített úgyhogy kivettem magát a hangszórót és lám megjavult a telefon. Nem zúg nem zizeg. Közben észrevettem, hogy a képen amit bekarikáztam pirossal az a forrasztás pont a hangszóróra menő vezető pályán van és szinte biztos hogy nem gyárilag van ott. letörtem a forrasztást és így már jó a telefon egy kis dologtól eltekintve, hogy a hangszóró viszont nem szól. Valószínüleg az kis alkatrész amit áthidaltak a forrasztással tönrement vagy levált az lehetett egy zavarszűrő vagy zajszűrő, hogy nem zavarjon be a mikrofonnak mikor nem üzemel a hangszóró, amikor meg kihangosítom, már szoftveres zajszűrőt használ így leveszi az interferencia zaját.
Tehát konklúzió, keresek ilyen antenna egységet, hangszóróval mikrofonnal, ha nem kapok akkor meg elviszem egy alapvetően autóelektronikákkal foglalkozó céghez, aki reményeim szerint kicseréli azt az ellenállást, vagy kondenzátort vagy nemtudom még mi az.
Az akksimerülés nem tudom megjavult-e tegnap éjszaka 57%-on volt ami már jó jel, de sajnos utána töltőre kellett raknom mert elmentem otthonról és azóta.
A képre eléggé rá kell nagyítani hogy látsszon az apró forrasztás.
Az antenna egység ami a képen is van, beázott telefonból is vagy alaplaphibás telefonból jöhet. Amennyiért vettem ez még bővenbőven belefér. Annyit meg nem ér nekem az egész amennyiért hibátlan függetlent adnak.[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz lugosi #12461 üzenetére
Semmi konkrétum. Nekem nagy vágyam egy BB10-es Torch.. Most egy full érintőkijelzős, olcsó BB10 várható a Foxconn égisze alól, akár már február végén bemutatathatjàk. Aztán az év második felére egy high-end qwerty-t mondanak. No, az igazán lehetne egy szép slider!
Avanti Roma
-
eventus
veterán
Na ezért tartok az androidos programoktól, mert lehet minden hasztalant telepíteni. Overclock: [link] Vélem, hogy van értele miért nem voltak ilyenek és nem is lesznek.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
MODERÁTOR
Szerintetek mekkora esélye van egy 9800/9810-szerű teljes képernyős, kitolható billentyűzetes OS 10-es cuccnak? Nem hallottatok valamit?
-
Laurh
aktív tag
-
gg72
veterán
válasz lezerpiramis #12457 üzenetére
Vagyis a helyes menetrend: BIS lemondása - megvárni amíg deaktiválódik - átköltöztés Q5-re - 9320 eladása
-
gg72
veterán
Kösz mindkettőtöknek!
BBM-et nem használom.
Vagyis ha BIS-mentesként akarom eladni a 9320-at, akkor az egyik megoldás ez: veszek egy Q5-öt, átteszem a SIM-et abba, ezáltal a 9320 mentes lesz. A következő tulaj tudja majd minden további nélkül aktiválni? A BIS-t pedig ráérek később is lemondani, amior már a Q5-öt használom. -
sasa134
addikt
BBM-hez kell a T-nél BIS BB10 teló esetén is (egyedüliként Mo-on). Tehát sima mobilnettel a BBM nem fog menni, csak wifin. Ezt kell eldöntened. Sztem megéri, mert nagyon jó a BB10-es BBM! Már iOS-re /Androidra is szóval "kifelé" is tudsz kommunikálni, azon kívül ott a nagyszerű BBM Channels szolgáltatás.
A 9320 esetében ha el akarod adni, akkor le kell mondanod a BIS-t (illetve úgy korrekt, hogy a köv. tulaj is tudja aktiválni).Avanti Roma
-
Laurh
aktív tag
Szia!
Az os10 rendszerre már nem feltétlenül kell a bis...sőt. A bbm-et, ha használod és a továbbiakban is használni szeretnéd akkor kell rá csak a BIS. (ez csak a Telekomnál van így)
Sima mobilnettel tudsz használni mindent. (navi,mail,youtube)
Esetleg, ha még is úgy döntenél, hogy értékesíted a 9320-at, akkor elméletben a készülék úgy "BIS-mentesedik" hogy vagy egy másik bb-s készülékkel elkezded használni, ezáltal a korábbi pin/imei felszabadul vagy felhívod a telekomot és lemondatod a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
gg72
veterán
9320-ról szeretnék váltani Q5-re, de néhány dolog nem világos számomra. Jelenleg aktiválva van a BIS a T-Mobile-nál, de céges előfizetés miatt csak a drágább, a havi 2200 Ft-os csomag. (A számlát nekem kell fizetnem, nem a cég állja.) Ha jól tudom, akkor a Q5-ön működne minden BIS nélkül is (összevont mailkezelés, navigáció, stb.)? Vagy valamilyen előnye annak, ha megtartom?
Ha eladom a 9320-at, amin aktiválva van a BIS, ezt hogyan lehet deaktiválni a készüléken? -
Tamy
senior tag
válasz balintcj13 #12446 üzenetére
Nekem is van egy hasonló riasztórendszerem, bár én nagyobbrészt hívással vezérelem (a csörgetés nem kerül pénzbe), és a BB-ről még nem küldtem neki sms-t, de első körben két dolog jut eszembe:
- Nálam úgy néz ki a dolog, hogy a riasztó csak az előre betáplált telefonszámokról fogad hívást/sms üzenetet, jól néznénk ki, ha valaki akár tévedésből felhívná, aztán a riasztó meg kikapcsolna. Be van táplálva a BB telefonszáma is a riasztóba? Esetleg próbaképp cseréljetek sim kártyát.
- Miután elküldted a riasztónak az sms-t a problémás telefonról, vedd ki a sim-et, tedd bele egy telefonba, és nézd meg, hogy normálisan jelenik-e meg az üzenet.
[ Szerkesztve ]
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
nagyúr
válasz balintcj13 #12446 üzenetére
Ezt az SMS dolgot én sem értem. Már lassan kedvem sincs küldeni vele, (mert van BBM. ) furán mutatja a számlálót. Olyan 16 karakter után kezd számolni, ahogy írom egyszer csak megjelenik, hogy 7/14. Most akkor mi van?
A magyar szöveget azzal a csámcsungra jellemző módon egy SMS = 3 régi SMS módon küldi el?
Elég dárga az a 40 forintos kis semmiség, még kellemetlenebb, ha hármat számláz másfél mondatra.Okosok? Hogy van ez?
-
gabeeesz5
újonc
Sziasztok! Z10-hez lenne egy kérdésem! Hogyan tudom eltüntetni az értesítéseket? Facebook hívás konkrétan ezzel a 2vel van problémám,hiába néztem meg a hívást meg valamint a face eseményt üzenetet! Remélem valaki tudja mert nem tudok rájönni!
-
Csino
csendes tag
válasz LogitechG15 #12436 üzenetére
A töltés jelző nem megbízható, mire kibányásztam a menüből...az enyém 96%-ig tölt tovább nem.
A zúgás miatt viszont vidd vissza - és "vigyél magaddal egy embert".BB9700, most Z10
-
balintcj13
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy faterom egy olyan riasztórendszert szereltetett be az autójába, ami egy GSM SIM kártyára írt sms-kel lehet vezérelni (riasztás ki/be kapcsolás stb).
A problémám pedig abból adódna, hogy az én IPhone-ról küldött sms-t érzékeli, míg faterom Blackberry Curve 8520 típusú telefonjáról nem. Próbáltam állítgatni az SMS adatkódolás résznél, hogy 7 bit vagy UCS2 legyen, de egyikkel sem működik.Ha tudnátok tanácsolni valamit, nagyon megköszönném
-
icezozo
addikt
tuti ferketöl vetted.
az egy kalap szar volt!http://qwankido.hu/
-
nagyúr
Szerintem átvertek. A gép hibás volt. Vissza vele!
Egy használható, jó telefont kellene venned. Az én gépemmel elő nem fordult ilyesmi.
-
eventus
veterán
Mehet vissza a telefon oda, ahol vetted! Aztán kicsit megbízhatóbb helyről és állapotban vegyél egy másikat. Ez van
-
LogitechG15
tag
Sziasztok, friss BlackBerry tulaj vagyok, eddig elégedett voltam a telefonnal , de most jönnek elő a bajok...
Ez egy BB Z10 pár napja vettem használtan, nagyon olcsó volt, mert pixelhibás a kijelzőpanel.
Arról viszont nem lettem tájékoztatva hogy: a telefon, ha eléri a 85%-ot akkor kikapcsol, úgy érzi teljesen lemerült, felrakom töltőre és mire bekapcsol 88%-on van.
A másik örömöm, a hívások 70%-ában úgy zúg mind az én fülembe mind a másik fél fülébe, mint a kishangszóró mikor mellérakod a telefont és hívnak. Ha kihangosítom, vagy lenémítom a mikrofont akkor elmúlik. (amikor megvettem éppen nem csinálta ezt) Úgy vettem észre hogy akkor is elmúlik ha leveszem a hátlapot, de ha ilyenkor babrálok a két kis aranyszínű érintkezővel amit a hátlappal érintkezik akkor elő-előjön a zúgás(de ez lehet cask véletlen, és egyébként még a t-mobile robotügyfélszólgálattal is zúg).
Márciusban adtam el az iPhone5-öm úgyhogy nano simem van és azt tettem be a micro sim helyére(más telefonnál nem volt ebből baj) és nem tudom összefügg-e vele. Beraktam a családból 2 microsimet is egyikkel se zúgott de ki tudja hogy éppen csak jó volt vagy tényleg a sim a baj.
10.2.0.1xxx verzió volt rajta gondoltam az akksiparát megjavítja egy újrahúzás letöltöttem egy 10.2.1.xxx-et (talán még béta nem értettem a weboldalt) jobb lett maga a telefon jó kis fejlesztések vannak benne de az akksi meg a zúgás maradt.
Most az akksi maga rossz, vagy valamelyik érintkező leszkadt az alaplapról és nem érintkezik egy cella, vagy mi a bánat van vele?
Ha valakinek van tapasztalata ilyenekkel vagy van jó szervízese akkor várom a tanácsokat, illetve Dunaharaszti közelében várom a vállalkozó szelleműeket akik próbára bocsájtják az akksi és a hátlapot, hogy kiderüljön mia ludas.
Most egylőre odaadom a családban valakinek hogy használja másik sim-mel és remélem legalább az kiderül.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Coq
aktív tag
Ha esetleg valaki ilyet szeretne, most itt az alkalom !!
-
al-ma
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérek ! Nem régóta vagyok boldog tulajdonosa egy Q10-nek. Megrendeltem a Vodánál a BIS szolgáltatást, APN beállításnál a vodafone internet van beállítva. Az ügyfélszolgálat érdeklődtem, s azt a választ kaptam, hogy nem kell bb.net-t állítani Megy a BIS szolgáltatásom.blackberry Q10
-
nagyúr
válasz FET-MEN #12429 üzenetére
Felhívom a figyelmed a icezozo-nál kapható fehér, klassz Q5-re.
Négyzetes különbségek vannak a régi és új oprendszer használata, komfortja között. De mint volt 9900 felhasználó állítom, ha neked az kell - akkor azt is fogod nagyon szeretni. A Q5 majd három napot tart óvatos használattal. Míg a 9900 tuti, hogy enni kér egy nap végén. Bevallom, ezt én nem kedveltem benne. A Z10 is enni kér, de azt lényegesen többet és jobban használom. Többet tud!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FET-MEN #12427 üzenetére
A gép teljes funkcióihoz a régi masinákon alap a BlackBerry Internet Service csomag. Mert nem csak a BBM hanem a böngésző funkciói is használják.
Az új gépekhez már az a bizonyos BIS nem kötelező.
De ha neked az a gép kell, akkor az lesz.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz FET-MEN #12425 üzenetére
A régi telefonokhoz, amin az OS 7 is fut, ahhoz kell a BIS.
Minden szolgáltatónál.A 9900 igen jó, gyors, elegáns üzleti eszköz. Megjegyzem, az advence nem a 9900 kategóriája. Ő annál gyengébb.
Nem tudom, próbáld meg el cserélni.[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Hali. Volt egy 9900-asom. Telenor átvert mert azt mondták bis nélkül nem megy a mobilnet böngészővel. Mint kiderült ez kamu. Most rajta vagyok,hogy el tudjam cserélni advancet ismét egy 9900-ra vagy egy 9790-re. Nekem jobban bejön a bb.
Iphone 7
-
Csino
csendes tag
hello Mindenki
azt hiszem összeszoktunk a partneremmel (Z10), de vannak még hisztijei: pl.: simán úgy kinagyítja a képernyőt, hogy kb. 2, 5 ikon látszik összesen; vagy egy megnyitott cuccot nem lehet bezárni, pl. hívásinfó.
Lehet, hogy valami hiányzik? (neki és nekem is )
-mireo: használtam a próbaverziót, működik, de nehezen találja meg magát - a Sygic-hez viszonyítva.jó éjt
BB9700, most Z10
-
nagyúr
Figyelmedbe ajánlanám ettől függetlenül a kisQ-t is!
Keményebb, határozottabb billentyű az én szempontomat figyelembe véve. Zozómesternél van egy eladó nagyon jó áron.
Jó választás, kiváló akksi, sokat bír. Lazán többet, mint a 9900 - ami volt nekem is.
A kijelzője szép és fényesebb, mint a másból készült Q10 kijelző.Szóval tessék csak megszemlézni a Q5-öt is!
Ami a kisQ és nagyQ között van az a nagy: gyorsabb egy kicsit, van HDMI port, és kiszedhető az akksi. Plusz a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
zedii
aktív tag
hezitálok 9900 és Q10 között. OS7et szeretem és a bold minőségét illetve billentyűzete is nagyon bejött, nem is akarok Curve-t. A OS10-től idegenkedek, többen írták ,h szokható nyílván így is van, de több idegesítő elem is van számomra ami miatt 9900ast venném és maradnék a megszokottnál.. (legnagyobb hiányt most még a trackpad miatt érzem) viszont az aksi témától kiráz a hideg. Sokat telefonálok, munkaeszköz. Email BBm jegyzetek hangfelvételek napi nagyon sok. többi kevésbé. A 9900-nál az akuidő sok helyütt gyengének írták, amitől égnek áll a hajam, mert hajlamos vagyok elfelejetni töltőt vinni ide oda-illetve 8óránként nézni, h vajh kell e már tölteni..grrr
Q10-nél ez már jobb picivel. 2nap az minden esetben jelenteni tud 1 biztos napot.. viszont ott az új op. miatti mizéria, illetve az ár is befolyásoló tényező.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Azért ez jópofa videó.
http://crackberry.com/blackberry-will-rise-again-2014 -
piqla
őstag
az vajon lehetseges, hogy pannonos szammal atmegyek a tmobilhoz, de valaki masnak a platina kartyaja ala?
koszi a valaszokat
[ Szerkesztve ]
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
O, te jo eg.
Melyik ma a leginkabb megero BB szolgaltatascsomag itthon? en a telenornal szerettem volna bb + all in s-t, de persze ez a ket csomag pont nem rendelheto egyutt.
valakinek valami tippje? en egyedul a szamomat szeretnem megtartani, es max. 6-8 ezret fizetni havonta. netet csak levelekre, vaccappra, es neha egy-egy hirre hasznalom. fizikai billentyuzet nekem letszukseg, anelkul agyverzest kapok egy tiz karakteres uzenet begepelesenel is.
Szereted az állatokat?
-
jcage
tag
Kifejtenéd, hogy hogyan nem kanyarodik az autó? Mert frissítettem, majd játszottam, de lehet, átsiklottam valamin...
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
nagyúr
válasz hammertron1 #12404 üzenetére
Hammer! De hisz ez csak egy játék! A világ még attól nem dől össze.
-
hammertron1
tag
Ide is írom hogy a real racinget senki ne frissítse mert nem fog kanyarodni az autó! Én hülye meg újra is raktam a játékot buktam is az elért eredményeket :S
-
piqla
őstag
Sziasztok!
van egy 9000-es boldom, eddig kulfoldon hasznaltam, volt bb plan.
most itthon is szeretnem hasznalni a bb szolgaltatasokat, magyar simmel: csak elo kell fizetnem egy szolgaltatonal es mukodni is fog, vagy egy bb - egy bis?elore is koszi.
Szereted az állatokat?
-
eventus
veterán
Quick settings and notifications design blackberry 10 [link]
Ez így nagyon androidos. BBOS rendszeren jobb volt külön, hogy az értesítéseket nyitottam meg vagy a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest