Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Valahogy így, igen. Én itt az aprón vettem bontatlan full dobozost, igaz gari nélkül, de nagyon jó áron. A berrybolt.hu-n van független, gyári garis, de az meg drága...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FET-MEN
veterán
Os7 szuper. Nekem az előzővel soha nem volt gond. Most faternál van, én nála van,hogy 2 hónapig nincs restart(akksi ki-be boot) és nem fagy sem lassul. Ráadás szerintem még mindíg a blackberry legszebb telója. A többi már nem viszi az irányvonalat. Talán majd a Classik.
Iphone 7
-
nagyúr
Régi géphez kell BIS!
Én a Curve-sorozat darabjait javasolom. Kellemes hangminőség. Lesz BBM - el tudnak érni, és tudsz olvasni is bármit.
Azért a 9780 nem tipikusan az a strandos darab...
8520... 9300... Kici-óccók.Standra járni az én 9700-em effektíve luxus. Főleg ebben a kivitelben: BB Bold 9700 White
Naptejes kézzel ez is égő fogni. Frankón maszatos-ragacsos lesz. Míg a Curve-őt lehet szappanos vízzel lemosni, mehet a centribe és kész!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
SÖ
addikt
Marketing 00, hw elavul, már amikor kijött. Ok, hogy nem kell alá vas, de az Apple legalább fejlesztett SoC-ot a készülékekre, így a varázs meg van. Indiában (-val) reklámozza magát? Európaiak sajnos lenezik a többségében szegény tavol-keleti országokat.
A belinkelt táblázat fejlet országok adatait mutatja. Ott milyen marketing folyik? Semmilyen, csak Indiából hallani premiereket, és Európában se az USA-ban nem hallani a BB-ről, azon kívül hogy temetik. Az olcsó BB-k tavolkeleten életben tudjak tartani a céget egy ideig, de egy olcsó droiddal vagy WP-s Nokiaval, nem fog tudni versenyezni, mert az átlag ember tart tőle, az sem tudja, hogy létezik már BB10 ami leegyerűsitette az amúgy bonyolult régi OS-eket.
A Classic lehetne egy ugrodeszka, de csak ha tényleg ott lesz a hw ahol a mai zászlós hajók, és valóban lesz benne valami egyedi újdonság amit mások nem tudnak. Most nem lézer blokkolora gondolok, de egy teljes értékű TV távnak örülnék, vagy egy normális BlackBerry Linknek, amiben zenék filmek képek helyet kapnának iTuneshoz hasonlóan, mind ezt WiFi szinkkel. Amúgy a BlackBerry 10 kezelői felülete a legjobb a piacon. Most kerestem egy órának a szerkezet típusát, és nem mobil, de desctop gépnél is hamarabb megtaláltam. Gépelni meg mindennél gyorsabban lehet rajta, nem kell figyelni semmire magától javít.
Amúgy a 10.3-ban már sokkal mélyebben lesz integrálva a droid appok futasa, rendszer, hw hozzáféréssel. Ez egyben jó is biztonság szempontjából rossz, de legalább itt teljes egészében a felhasználóra van bízva.
Q30 Classic-ra aki azt módja, hogy ronda, az nem tudja elképzelni élőben. Penge vékony monolit kocka, mind ez rozsdamentes acélból. Mondjuk én szeretem a súlyos darabokat, ez is 165g körül lesz. Tehát 3GB RAM (kell) Snapdragon 804 legalább, 4 magos PowerVR, kell a népnek. Kamerában is topon kell lenni, és ezzel nem is lesz baj. A mostani Q10-em rossz, nagyon rossz fényviszonyok közt is tud fókuszálni. Tehát el lehet adni 180000-ért is adni a BlackBerryt, de már nem elég a név, nyújtani is kell érte valamit. A bis bes átlag használó szemében semmit sem jelent, meg ha utána olvas sem, erre már nem lehet hivatkozni.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
Crafter32
őstag
Még ennyi negatív cikket, mint a BlackBerry esetén, nem is tudom láttam -e. Tudom, hogy sikk a jól megmondás vagy a lehúzás, de ennyire?
És tényleg itt a MA-n is mindig oda van szúrva vmi, hogy sosem legyen a hangvétel biztató vagy pozitív. Lehet rosszul latom? Akkor cáfoljatok meg. -
nagyúr
Hmmm...
Érdekes.
Ő egy "külső szemlélő". Papír elemző. Eleve nem szabad elfogadni és elhinni...
A "barátom telefonja" tipikusan az a hiba amit egy hitelesnek látszó hírszerkesztő nem követ el. Hallomásra épít. Ez pedig simán bulvár.Ennek ellenére a cikk kártékony! Mert ezt alapul véve más is "hallomásra épít".
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sandorp9
csendes tag
Szia,
én a T-nél vettem a BB9320asomat, nekem is ez volt a problémám, de nekem nem csak akksit cseréltek, hanem szofit is frissítettek, és azóta tök profi! 3-5napot bír a használattól függően. M.o.-n vettem, és még a wifivel sem volt soha semmi probléma, a BIS megrendelése után ki-bekapcsolás, és minden szuperül műkszik rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest