Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"De tegyük már pl, egy Note 5 mellé "
Attól is függ milyen képet látsz
Itt a 950 a nyerő
-
Ricardo
titán
válasz
gretzky77 #627 üzenetére
Ja már értem. A gond csak annyi hogy a G4-et említettem, mert 808vs 810 volt a téma.
" A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?"Válasz :
"A Lumiánál? Az összes."
szerk:
Az is logikai bukfenc, hogy ha az összes 810-el szerelt készülék jobb a Lumiáknál akkor hova tegyem a 950xl-t hiszen 810-el szerelt, de Lumia?
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #623 üzenetére
" Valahogy az én érzékszerveimnek az a polikarbonát amiből a régi szériák vannak jobban bejön. Még a fényes is."
Az szép. Mondjuk a zongoralakk felület nekem annyira nem jön be. A színek terén meg elég konzervatív vagyok, ettől még lehetne választék, mert növelné a vásárlók táborát. Akinek fekete, szürke, vagy fehér kell annak is lenne lehetősége, de emellett nem maradnának lehetőség nélkül azok sem akiknek a hirtelensárga, vagy a strandkorlátkék tetszik. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Én eddig csak egy 550-be botlottam a Media Markt helyi egységénél. Az is le volt kódolva (úgy néz ki ez ez jó poén egyeseknek), így csak megnézegettem. Annyira nem fogott meg.
Viszont a 950/950xl érdekelne. annyit olvasok itt az anyaghasználatról, meg a kényelmetlen gombokról, hogy már nagyon érdekel milyen lehet. maga az, hogy műanyag nem zavar, mert abból is lehet minőséget használni. A 640 fogása jó egy év üveghátlapos telefonhasználat után. Mindegyik anyagnak (legyen az műanyag, bőr, üveg, vagy fém) van előnye és hátránya.
Jut eszembe. Azt nem nézted hogy ropog e a hátlap? -
Ricardo
titán
"Arra próbál rávilágítani, hogy teljesítményben sehol sincs a 808 a 810-hez képest. GPU, RAM, stb., mindenben jobb a 810... "
Ahogy a hőtermelésben is. Persze lehet orvosolni a teljesítmény visszafogásával, de ezzel el is tűnik az előnye. A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?
szerk : off
-
Ricardo
titán
A snapi 810 szerintem nem lett tűl jó, így a 808 jobb választás lehet, folyadékhűtés ide vagy oda.
-
Ricardo
titán
Végigolvastam a topicot. Hihetetlen mi megy itt
Ezek után mindenképpen meg szeretnék majd élőben nyomkodni egy példányt valamelyik üzletben, mert bár nem szándékozom venni (pár napja vettem egy 640-et hogy megismerkedjem a rendszerrel), de az itt olvasottak kíváncsivá tettek. Az anyaghasználat, a gombok kialakítása, nyekergés. Mindenképpen megnézek egyet, hogy milyen kézben fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest