Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"De tegyük már pl, egy Note 5 mellé "
Attól is függ milyen képet látsz
Itt a 950 a nyerő
-
Ricardo
titán
válasz
gretzky77 #627 üzenetére
Ja már értem. A gond csak annyi hogy a G4-et említettem, mert 808vs 810 volt a téma.
" A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?"Válasz :
"A Lumiánál? Az összes."
szerk:
Az is logikai bukfenc, hogy ha az összes 810-el szerelt készülék jobb a Lumiáknál akkor hova tegyem a 950xl-t hiszen 810-el szerelt, de Lumia?
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #623 üzenetére
" Valahogy az én érzékszerveimnek az a polikarbonát amiből a régi szériák vannak jobban bejön. Még a fényes is."
Az szép. Mondjuk a zongoralakk felület nekem annyira nem jön be. A színek terén meg elég konzervatív vagyok, ettől még lehetne választék, mert növelné a vásárlók táborát. Akinek fekete, szürke, vagy fehér kell annak is lenne lehetősége, de emellett nem maradnának lehetőség nélkül azok sem akiknek a hirtelensárga, vagy a strandkorlátkék tetszik. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Én eddig csak egy 550-be botlottam a Media Markt helyi egységénél. Az is le volt kódolva (úgy néz ki ez ez jó poén egyeseknek), így csak megnézegettem. Annyira nem fogott meg.
Viszont a 950/950xl érdekelne. annyit olvasok itt az anyaghasználatról, meg a kényelmetlen gombokról, hogy már nagyon érdekel milyen lehet. maga az, hogy műanyag nem zavar, mert abból is lehet minőséget használni. A 640 fogása jó egy év üveghátlapos telefonhasználat után. Mindegyik anyagnak (legyen az műanyag, bőr, üveg, vagy fém) van előnye és hátránya.
Jut eszembe. Azt nem nézted hogy ropog e a hátlap? -
Ricardo
titán
"Arra próbál rávilágítani, hogy teljesítményben sehol sincs a 808 a 810-hez képest. GPU, RAM, stb., mindenben jobb a 810... "
Ahogy a hőtermelésben is. Persze lehet orvosolni a teljesítmény visszafogásával, de ezzel el is tűnik az előnye. A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?
szerk : off
-
Ricardo
titán
A snapi 810 szerintem nem lett tűl jó, így a 808 jobb választás lehet, folyadékhűtés ide vagy oda.
-
Ricardo
titán
Végigolvastam a topicot. Hihetetlen mi megy itt
Ezek után mindenképpen meg szeretnék majd élőben nyomkodni egy példányt valamelyik üzletben, mert bár nem szándékozom venni (pár napja vettem egy 640-et hogy megismerkedjem a rendszerrel), de az itt olvasottak kíváncsivá tettek. Az anyaghasználat, a gombok kialakítása, nyekergés. Mindenképpen megnézek egyet, hogy milyen kézben fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest