- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tehát igazából ezt abból szűrtem le, hogy a 164 alatt tökéletesen futott az OS a készüléken, aztán jött a 218 és a 950 XL-t és a 650-est is hazavágta egy pillanat alatt.
Ekkor a 650-ről töröltem az egészet és feldobtam rá a FAST ringes RS-t, ami ugyan elég bugos, de már stabilabban futott, mint a 218, ráadásul nem merült. Aztán letöröltem ezt is, feltettem az RP 242-es bulid-ot, ami konkrétan kiröhögi a 218-cast sebességben meg úgy mindenben. Pedig a kettő közt hardverben elég nagy szórás van.
Antutu v6-ban a 650 >>>31500, míg a 950 XL majdnem>>> 90 ezret hoz. Mégis a 242-vel (sokkal) gyorsabb a 650. (mintha erre szabták volna) Ebből remélem, hogy a (talán) holnapi, vagy eheti update végre helyreteszi a 950 XL-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest