- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
Joker88 #7381 üzenetére
Két éve innen rendeltem: [link]
Nekem amikor az aksi haldoklott az úgy jelentkezett, hogy kb 50%-os akkutöltöttség alatt random újraindulgatott a telefon. Viszont mostanában olyat produkált folyamatosan, hogy kikapcsolt wifivel, stb is merült mint az állat. Üresjáratban is megevett több mint 5% aksit óránként. Aztán WDRT-el újraraktam a rendszerét meg a frissítéseket és azóta pl 45 óra alatt evett meg 57% aksit. Szóval akár lehet szoftveres probléma is ha csak az a gond hogy gyorsan merül és az új aksi se segít. -
p0lip
tag
válasz
Joker88 #7115 üzenetére
Nekem, mint feljebb írtam, vakuhasználattal fagyott, kapcsolt ki kamera használata közben. És közben persze nem mentette a képet. Nekem ezt a WDRT teljesen megoldotta, azóta nincs semmi problémám. A másik, nekem is nagyon melegedett, mindentől, töltés, frissítés telepítése, stb. nem kellett hozzá izmos feladat. Ezt nálam az akku csere orvosolta.
-
Francia91
veterán
válasz
Joker88 #7088 üzenetére
Facebook-ot böngészőből használom, de mondjuk ritkán Fb-zek. A Messenger használható rendesen szerintem, bár időnként tetű lassan képes elindulni az alkalmazás, máskor meg 5 másodperc alatt készen áll. Mikor milyen kedve van. Instagram-ot használok, azzal semmi bajom nincs. Böngészni jó a telefonnal, bár mostanában az Edge szereti enni az akkut (vagy lehet, hogy az én akkum gyengélkedik már).
Fotózásra és videózásra tökéletesen alkalmas, én 1080p/60 fps-ben videózok vele, képminőségben pedig a mai napig a legjobbak között van
Itt van feltöltve jópár Lumia 950-essel készült fényképem, esetleg nézz körül, mennyire jön be a képminőség. Direkt nem "művészi fotók" vannak feltöltve, hanem teljesen általános fényképek -
betegphiu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest