- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
Joker88 #7381 üzenetére
Két éve innen rendeltem: [link]
Nekem amikor az aksi haldoklott az úgy jelentkezett, hogy kb 50%-os akkutöltöttség alatt random újraindulgatott a telefon. Viszont mostanában olyat produkált folyamatosan, hogy kikapcsolt wifivel, stb is merült mint az állat. Üresjáratban is megevett több mint 5% aksit óránként. Aztán WDRT-el újraraktam a rendszerét meg a frissítéseket és azóta pl 45 óra alatt evett meg 57% aksit. Szóval akár lehet szoftveres probléma is ha csak az a gond hogy gyorsan merül és az új aksi se segít. -
p0lip
tag
válasz
Joker88 #7115 üzenetére
Nekem, mint feljebb írtam, vakuhasználattal fagyott, kapcsolt ki kamera használata közben. És közben persze nem mentette a képet. Nekem ezt a WDRT teljesen megoldotta, azóta nincs semmi problémám. A másik, nekem is nagyon melegedett, mindentől, töltés, frissítés telepítése, stb. nem kellett hozzá izmos feladat. Ezt nálam az akku csere orvosolta.
-
Francia91
veterán
válasz
Joker88 #7088 üzenetére
Facebook-ot böngészőből használom, de mondjuk ritkán Fb-zek. A Messenger használható rendesen szerintem, bár időnként tetű lassan képes elindulni az alkalmazás, máskor meg 5 másodperc alatt készen áll. Mikor milyen kedve van. Instagram-ot használok, azzal semmi bajom nincs. Böngészni jó a telefonnal, bár mostanában az Edge szereti enni az akkut (vagy lehet, hogy az én akkum gyengélkedik már).
Fotózásra és videózásra tökéletesen alkalmas, én 1080p/60 fps-ben videózok vele, képminőségben pedig a mai napig a legjobbak között van
Itt van feltöltve jópár Lumia 950-essel készült fényképem, esetleg nézz körül, mennyire jön be a képminőség. Direkt nem "művészi fotók" vannak feltöltve, hanem teljesen általános fényképek -
betegphiu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 24 Hours of Le Mans
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest