- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
No, amit vettem akkut, az használhatatlan, hiába ír 100%-os töltöttséget, pár perc után kikapcsol vele a telefon. Vagy az elektronikája a halott, vagy az akku, hétfőn írok annak, akitől vettem, küldöm vissza, Ők meg küldjék vissza az árát minimum
Viszont az eredeti akkum a WDRT után egészen rendbe lett, most nincs az, hogy 15 perc böngészés, olvasgatás után esik 30-40%-ot az akkutöltöttség. A rendszerfrissítések után lett rendbe az akku, egyből a WDRT után még ugyanolyan gyorsan merült. A kamerás részt majd eztán nézem, amikor odajutok, nagyon a telefon sincs nálam, csinálgatom a motort
-
Francia91
veterán
Ha 40% alá csökken az akkutöltés, kamerahasználatkor nekem kikapcsol ak éprenyő, vagy az egész telefon. Holnap jön új gyári akku a 950-eshez, kíváncsi vagyok, mennyit javul az üzemidő, mert az utóbbi pár hónapban elég gatya lett. 40% alatt meg drasztikusan belassul a 950-es
-
Petester
senior tag
Nekünk új korában ment a 24 óra, most már naponta kétszer is töltőre kell dugnom. Ezért nekem nem mindegy mennyi idő alatt tölt fel, használom inkább tovább a régit, az új is ugyan annyit bírt nálam. A feleségem használja az új akkut, de kicsit nálam is volt, hogy kipróbáljam.
-
Petester
senior tag
Én kétszer cseréltettem a Corvin mögötti Nokia Care-ben akkut, mert mindegyik hibás volt. Töltési idő majdnem dupla annyi idő, az üzemideje meg annyi, mint a 2 éves akkunak. Egy napot sem bír ki. A harmadik is ugyan olyan, de már marad, nem bízok benne, hogy jobb lesz. 2 db 950-ünk van, mindkettőben ugyan úgy viselkedik az új akku, így készülék hibát kizártam. De legalább működik vele a telefon. A régivel már többször újraindult, amikor valami jobban megterhelte.
A töltés közbeni melegedés normális, ha rendesen veszi a töltést. Az újnál nem megy a gyors töltés funkció, több mint 1 óra kell a 60%-hoz, a régi gyári akku 1/2 óra alatt teljesíti ugyan azt.
Honnan rendelted az akkut? Mikori gyártási dátum van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest