Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el

Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... az ismeretségi körömben az iPhone tulajok többsége divat miatt vette meg a telefonját! A márka számít NEM a tudás! Ja! és baromira benyelik a marketing szöveget, de csak azért mert a menõ cég mondja!
Amúgy eltaláltad, soha nem vennék/veszek BMW-t, inkább választanék egy Tesla-t, de csak akkor venném meg, ha már kipróbáltam és tetszik ... Ez egy nagyon jól eltalált video a tipikus apple fan-ról! 
-
Lehet WP10 alatt valahogy teljes értékű GoogleMaps-et használni navigációhoz? Official app gondolom nem létezik, a hegesztettek meg messze vannak az igazitól.

POI-k miatt baromi jó a google. -
mtomi95
senior tag
válasz
n.andras74
üzenetére
A Térképek is van olyan jó. Megszokás kérdése az egész, de az előbb mondtam, hogy van Windows 10-re. Alapból települő csomag a Here és a Here Drive+ is. Mi az hogy nincs ingyenesen? Ha még fizetni is kellene érte inkább vennék egy Sygic-et vagy valami nevesebb navigációt.
-
válasz
Aethelstone
üzenetére
Konkrétan a T-Mobilnál? Mert nekem nem jelenik meg.... Köszönöm!
-
BladPussy
csendes tag
A mai napig lehet Lumiákat (550-től 950-ig) vásárolni a szolgáltatóknál (pl.: Telekom) 2 év garanciával. Gondolom, ezen garanciaidő alatt valószínűleg működni fog a WP10 platform. Kb. két évente amúgy is cseréni szoktam a készüléket, akkorra már valószínűleg Surface lesz az új telefonom neve (most 640 LTE és nekem teljesen OK).
Kapásból tucatnyi dolgot tudnék felsorolni, amiért jobban aggódom, mint azért, hogy mivel fogok telefonálni 2018-ban.

-
Bocs, ha sokan, sokszor kérdezték, de T-Mobilnál ma vettünk nejemnek egy 640 LTE-t, kérdésem, hogy Win 10 lesz-e hozzá, a Ti tudomásotok szerint?
-
cigam
titán
válasz
miqlas
üzenetére
mert utálom a sznobokat, és a másik platformot jelenleg inkább sznobizmusból választják,
Tipikus divatfika. Tehát azért nem veszel BMW-t, mert a köztudatban az él hogy "a bunkó BMW-s"? És még te mondod hogy nem a divat(mások, sztereotípiák) mondja meg mit választasz?!
Amúgy meg ha már a folklórnál tartunk: Akinek halál hírét keltik, az sokáig fog élni.
Nekem egyedül az Apple music app/előfizetés hiányzik belőle. -
mtomi95
senior tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Minek kell az neked? Ott a térképek. De mintha jópárszáz build-ben benne lett volna HR után is ugyan úgy a sima Here és Lumia kamerával együtt. Amiket mellékesen minden alkalommal, izomból törlök mert, csak a helyet foglalják.
-
jksx
senior tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Térképek alkalmazás van helyette.
-
skroy
senior tag
Elolvastam, de én továbbra is elégedett vagyok a telefonommal. Az kétségtelen, hogy az eladások mélyponton vannak, de van egy olyan érzésem, hogy az eladásokat jobban befolyásolták az évek óta tartó hasonló vészjósló cikkek, mint a rendszer használhatósága. Amolyan önmegvalósító jóslatként valószínűleg be is dobják a törölközőt, de jelenleg elégedett vagyok a valószínűleg az utolsó windows telómmal.

Természetesen megértem az elégedetlen embereket is, mert funkciók és alkalmazások terén nyomában sincs a 2 fő rendszernek, pedig lenne rá igény. De az app fejlesztők is az eladásokat nézik valószínűleg. Ez egy ördögi kör.
-
miqlas
őstag
... én a hibáival együtt is sokkal jobban szeretem ezt a platformot, mint az iOS-t vagy a Droidot! Persze, ha nem lesz választásom ~2 év múlva, mert kipusztul a WP platform, akkor inkább Droidot választok, mert utálom a sznobokat, és a másik platformot jelenleg inkább sznobizmusból választják, mint racionális okokból (a divat nekem soha nem volt racionális) ... ez kb. olyan, mint a Bosszúállók 2-ben Bruce Banner (Hulk) Beats Audio fülesen hallgatott komolyzenét
... izé, bocsi a flame-ért! 
-
skroy
senior tag
válasz
Grenki
üzenetére
Szintén gond nélkül üzemel, évekig nem tervezem lecserélni, teljes mértékben meg vagyok elégedve. Az elégedett emberek általában nem írnak be fórumra, mert minek, hisz elégedett. Én is csak azért írom, mert látom, hogy előjött pár szintén elégedett ember. Gyerünk emberek, írjatok, nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy az a fórumból lejön.

-
miqlas
őstag
Természetesen nem ebbe a topicba való, de a „... Csak kár, hogy komolyabb munkára használhatatlan.” kijelentésedet cáfolnám meg saját tapasztalatok alapján!
Mit értesz komolyabb munka alatt? Office b@sztatást? Én igaz, nem notebookon, hanem desktopon nyomulok, de a 3ds max; Photoshop; Indesign; Corel Draw X7; Adobe Muse akár egyszerre is fut napi 6-8 órában, kifagyás nélkül (izé az Indesign néha kifagy, mert az „soha nem fagy ki” <-- idézet az oktatómtól, amúgy ez a progi win7-en is simán megnyeccsen) 
-
jksx
senior tag
Mint ahogy írod a w10 desktop is szépen alakul. Csak kár, hogy komolyabb munkára használhatatlan.
Jópofa dolog, hogy nem egyszer nem bír bebootolni (fekete háttéren max egy egérkurzorig jut). Időnként nem bír leállni, még jó, hogy a laptop akku kiszedhető. Időnkénti megmagyarázhatatlan lassulások. A hálózati adapter kezelése is megér egy misét, amikor csoport házirend, meg egyéb fa*zságokra hivatkozva képtelen egy hálózati kapcsolatot létesíteni. Az külön hab a tortán, hogy sztohasztikusan belebarmol a távoli asztali kapcsolatba. Próbálj meg 60-80 megás excel fájlokkal dolgozni, és még sorolhatnék egy pár "jópofa" sz*rságot a csodálatosan fejlődő rendszerükről.
A 640-esekkel kapcsolatban úgy emlékszem még Te is írtad, hogy érthetetlen, hogy az egyik 640-en jó a rendszer, a másikon meg bugok vannak. Vagy ez már megoldódott? -
duo
addikt
válasz
WestBam
üzenetére
Az ébresztés pl nálam hibátlan.
@matyi222:
Én kb egy hónapja használok Windows telefont, előtte volt minden csúcs a másik két platformon, meg sok xar is. az iphonehoz nem volt még szerencsém így abban messze nem vagyok kompetens de droidom több is volt és több mint négy éve használom WP/WM-et. és ez a platform amelyik képes volt olyan ux-et adni hogy elképesztő, az most valahogy nem találja magát. fejlesztik fejlesztik de nem látom azt az igyekezetet.
ahhoz képest mi volt, azért ez fájdalmas. a wp8 ->wp8.1 után is volt némi teszetoszaság de gyk az első javítócsomaggal beállt. és a legtöbb problémát orvosolták (más kérdés hogy a megmaradtakat leszarták mert az volt a mondás hogy a wm10-re fókuszálnak) most meg a redstonera fókuszálnak.Nincs ezzel semmi NAGY gond, kicsit túlzottnak érzem ezt a sok panaszt, meg a 8.1 GYORSABB, duma is igen unalmas. Nem mindegy 2sec ide vagy oda?
ez is helyénvaló így annak az ismeretében hogy egy hónapja nyúzod. De ha pl az RS után belengetik MS-ék hogy minden wm10-es készülék megkapja a surface phone(ha lesz egyátalán) szoftverét ami aztán álleesős beszabehu lesz, aztán mégsem annyira, vagy a készülékek fele se kapja meg, meglehet hogy a te mosolyod sem lesz természetes.Nyilván megy tovább az élet, csak nem esik jól.Főleg hogy számít az ember arra hogy jobb lesz. Büszke rá és örül neki hogy milyen sokáig támogatottak a készülékek és több évig megbízható szerszám a telefonja. főleg aki bérből és fizetésből él/környezettudatos annyira, hogy nem cserél gyakran telefont.
Ennek fényében nézd a kevésbé elégedett felhasználók kommentjeit.
Én remélem lesz még azért olyan build ami pörgösebb lesz. -
WestBam
senior tag
Ha már áradozunk akkor nekem 8.1 óta csak sima OTA ráfrissítés van. Most a 318 volt az utolsó. A legnagyobb bajom az a HDR fotózás és fel nem töltés, a többi vállalható. Néha-néha recseg ébresztésnél, nem szép hangot ad. A telefon jól működik, nem merül jobban mint előtte.
-
KZP
őstag
válasz
Matyi222
üzenetére
Nálunk a párom használja a 640-est. Mióta kijött rá a 318-as build, az van rajta, sima ráfrissítéssel, mert nem vagyok hajlandó hetente, havonta újratenni a rendszert, pedig én is inkább a tiszta telepítés híve vagyok.
(Bár, ennyi erővel, akkor a laptopot is újra kéne húzni minden update után.
)
Semmi probléma nincs a telefonnal, teszi a dolgát.
(Megjegyzem, 5 éves, win7-ig támogatott HP laptopon is a Windows 10-et használom, mióta elérhetővé vált és ott sincs semmi probléma a géppel.) -
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Én kb egy hónapja használok Windows telefont, előtte volt minden csúcs a másik két platformon, meg sok xar is.
Mióta megvan én rögtön rátettem a az RS-t.
Nincs ezzel semmi NAGY gond, kicsit túlzottnak érzem ezt a sok panaszt, meg a 8.1 GYORSABB, duma is igen unalmas. Nem mindegy 2sec ide vagy oda?
Tegnap is 380km-et navigáltam a 640-el, egyetlen tévedés vagy jelvesztés nélkül.
Szerintem akkora baj nincs mint ahogy itt páran leírják, van pár apróság, de nem befolyásolja nálam a napi használatot.
Utolsó telefonom egy Iphone 6 volt ez előtt, én nem igazán szeretem ezt a telefon és rendszer összehasonlítgatós szövegeket. Az sem volt jobb vagy rosszabb, én inkább úgy mondom MÁS volt és pont.Még a szegényes appok terén is megtaláltam minden alternatívát amivel tudtam pótolni a már megszokottakat.
Szép napot!
-
miqlas
őstag
Nem kötekedni akarok, fõleg veled, akit már az 520-as topicból ismerek!

Kipróbáltam most ezt a világos témára váltást, gyors volt (de borzasztóan néz ki!), hívásindításnál sem hezitál semmit, levelezõ, naptár detto ... OneNote tegnap frissült, és mikor indítottam, írta, hogy hangjegyzeteket készíthetek (azaz visszatették) a zoom is mûködik (újra?) ... a kapcsolatoknál és hívásnál valóban gáz a kör alakú fotó, nem is tudok megbékélni vele! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zeno79
üzenetére
Egyszerű a képlet srácok...
Regényt én is tudnék írni, de nincs már hozzá kedvem, sem védeni, sem alázni az MS-t, mert mind a kettőt megérdemelné, de ez nem a Ti rendszeretek, telefonotok még 8.1-el sem. Sosem lesznek olyan alkalmazások win alatt, mint droid és ios alatt, viszont a másik kettő akkor is unalmas már nagyon az elbaxott ikonáradatával, annak ellenére, hogy az ios magasan körberöhögi a droidot is.Mondom ezt úgy, hogy mindegyiket használom. Mégis valamiért mindig többet van a kezemben a win mobilok. Én bírom a csempéket.
Vagy azt csináljátok, amit én. Vesztek hozzá a másik kettőből is egyet-egyet, így amikor az egyiket megunod a másikat bekúrod a fiókba, körbe-körbe.
-
zeno79
őstag
emlékszem az 520-amra. hiába a legkisebb legtrébb készülék volt. le voltam nyűgözve. Asszony mai napig elégedetten használja.
Ez így van, testvérem is L520-at használ a mai napig, és a felesége is az én L520-amat használja.
Hány éves is az L520? Egy robot egy év után annyira elavult lesz, hogy a legalapabb dolgok is használhatatlanok lesznek. Vagy flagship telót kell venni droidból, de annyit nem adok egy telóért.
Elavult 8.1 Denim meg mindig gyorsan végrehajtja a feladatokat, és ezt akadás-mentesen teszi. -
duo
addikt
válasz
miqlas
üzenetére
pedig az. állítsd át a témát világosról sötétre/fordítva ott markánsan előjön ez. vagy hívásindítás. levelező/naptár indítása. én ennyi indítóképernyőt nem láttam. nálam fagyni nem fagy akkuidő pariban van a 8.1-el.
onenoteban nem lehet rendesen zoomolni kivették a hangjegyzet részt, ugye külön diktafon app van. állandóan szinkronizálási problémákra panaszkodik.
ja igen. a kicsi hívóképekért szintén f@szkorbács jár.
ami szintén zavar bár ez természetesen nem a rendszer készítóinek a sara hogy a 3rd party appok is lassabbak mint 8.1 alatt voltak. cronos calendart kivéve az rohadt jó és mint a seggberugott villám olyan gyors.ja és még valami és ezt úgy általánosságban írom:
természetesen elfogadom hogy másoknak hiba nélkül megy sőt, talán kicsit irígykedem is, de attól én és még azért páran nem képzelődünk a probléma létezik akkor is ha nem veszünk tudomást róla.
és a kritikám és szerintem jogos kritikám ellenére még mindig itt vagyok és addig maradok is a platformon amig akkora lesz az ún "szenvedés-nyomás" míg váltani kényszerülök. -
zeno79
őstag
Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet osztottam meg, én nem ajánlom a w10-et-.
Tudjátok, hogy mostanában többször is kipróbáltam a w10 buildeket, a hivatalos stabilt is, preview release-t is, (318)és megosztottam a tapasztalataimat. Tényleg sok-sok jó dolog van benne, de a fényképek minősége, a HDR fényképezés+szerkesztés hektikussága, a gps nyomvonal-rögzítés megszakadása, fájltörlés körüli mizériák miatt nálam még mindig a 8.1, amely megbízhatóan teszi a dolgát.
(azt meg főleg utálom, hogy a képszerkesztőt nem lehet beállítani, hogy ne másolatba mentse a szerkesztett fájlt)
A többi (fb, viber, whatsapp) mind nem érdekel, de pont a fényképezés + gps miatt vettem a telót, és szerintem ezekben jobb a 8.1, valamint picit gördülékenyebb is.
Desktopon meg több ismerősömnél is egy idő után összefosta magát a rendszer (edge főleg), és kb. percenként megbénult az egész, lefagy a képernyő, még ablakot sem lehet mozgatni, ezerrel pörög a vinyó, gondolom összeakad az AMD kártya szoftverével.
Tőlem függetlenül több ismerősöm is visszaállt egy korábbi verzió egyikére. (több fórumot is olvasok pl. hup.hu és az szűrődött le hogy többen nem kérnek a W10-ből mint igen.... persze aki játékra használja a gépet meg közösségi alkalmazásokra, és verziószám-fetisiszta, azt meg lehet kajoltatni vele.... engem nem. NEM RÁD CÉLZOK!!!) -
miqlas
őstag
... nem igazán értem, mi a baj a w10m-al ... olvasom, hogy a kollégák mivel szívnak (lomha rendszer. lassú edge, sz@r akkuidõ, lefagyó?! rendszer, vacak onenote) - én ezeket nem tapasztalom, a rendszer pont olyan gyors, mint 8.1.2-n volt, edge nem lassú, nem tölti újra az oldalakat ha vissza taszkolok rá, nem akadnak be az appok, nem merül gyorsabban, mint 8.1 alatt, csak az a fránya gestures hiányzik nagyon, de állítólag a RS valamelyik verziójával vissza jön ...
-
cigam
titán
Nem kellene egy összefoglaló ennek a topic-nak?
Pl. bele lehetne tenni a frissítés leírását. -
duo
addikt
8.1 elavult elavult, de még mindig gyorsabb. Vagy úgy mondanám hogy a 10 lassabb mint amennyi újítás vagy az újratervezett ui ezt indokolttá tenné.
A metódusoddal raktam fel a .318-at és eleddig nem volt random reboot ami borzasztóan frusztráló volt, de ennyi. az edge nálam siralmas. lomha. lomha. lomha. nem laggol, csak nem egy kapkodó idegbeteg.
az új onenote-ot pedig nem fogom megbocsátani annak a mentálisan sérült autista-waldorf-óvódás bagázsnak."w10 TH2 ága meg kimondottan jól működik és pont ezen a típuson." tedd hozzá hogy magához képest.
úgyértem hogy alapvetően egyetértünk, de egyszerűen nekem nincs meg a wow érzés. emlékszem az 520-amra. hiába a legkisebb legtrébb készülék volt. le voltam nyűgözve. Asszony mai napig elégedetten használja. Ez meg...és már előre izgulok hogy ha kijön egy új build mi szaródik el benne és kezdhetem e előre a recovery toolozást.
(persze elkezdem, de akkor utoljára, akkor 8.1 visszamegy, a teló pedig a fiókba. majd megörökli valaki a családban) én meg fájó szívvel ugyan, de veszek valami robotot. annak minden előnyével és hátrányával (illetve -talán- jobban eladható használtan.) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zeno79
üzenetére
de valami nagyon nem tiszta vele. Maradj 8.1-en! Desktopon se ajánlom senkinek a w10-et.
Ha lehet, akkor ezt a "nagyon erős és latba nyomós indokot", inkább többet ne tedd közzé. A .318 és a desktop w10 is nagyon szépen alakul. Vannak ugyan kódolási problémák, de te akkor nem használtad sem a 7, sem a 8, 8.1 verziót frissítéskor, ott ugyanez volt, sőt...
Le szoktam én is írni, ha valami nem tetszik és sok minden nem tetszik, de a 640 a 8.1-el már inkább elavult, mint nevezhető, friss készüléknek, viszont w10-zel már megint azzá válik. A w10 TH2 ága meg kimondottan jól működik és pont ezen a típuson.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez egészen más dolog. Apám a MÁV-nál dolgozik, ott a szolgálati telefon androidos LG, de még WiFi is le van tiltva, nem hogy rendszer frissítés.
-
-
mtomi95
senior tag
Hát őszintén nem gondoltam volna, hogy még valaki 8.1-et használ olyan telefonon amihez még csak insider sem kell, hogy a Threshold-ot fel lehessen tenni. Ha 640-re mai napig nem lenne 10 már rég eladtam volna, mindkettőt és pont a 8.1 miatt. Jó párszor viszont látom a Device Recovery tool miatt ha épp kijött egy új RS preview és nem megy úgy ahogyan azt elvárom tőle. (Végül is mindegy milyen ágon vagyok, TH vagy RS, ha van új build megy a fogaskerék.) De akkor sem a 8.1 miatt térek/tem vissza hanem a TH miatt. A .164 óta teljesen rendben van a rendszer. A legnagyobb bajom az Edge-el volt, hogy minden lapot újra töltögetett. Viszont azóta már három th build is volt és javítva lett ez a hiányosság. Gyakorlatilag az sem bug volt. Na jó meg volt egy @ bug.
Nem tudom elképzelni miért van az, hogy valaki még mindig a 8.1-en van és várja a csodát. Semmi nem szól a fapados 8.1 mellett! Aki már most óckodik a 10-től az mit fog szólni a Redstone-hoz kis idő múlva?
Én már azt se bánnám ha device recovery után a .107 menne fel, sőt óriási segítség lenne. Legálabb is időt spórolnék ha nem kellene a 8.1-el is bohóckodni. Akik csak ilyen hallomásból ismerik a 10-et nyugodtan tegyenek vele egy próbát! A .318 már egy nagyon jó Build. A legtöbb hiba álltalában pont a 8.1-es dolgok migrálásnak köszönhető, de arra orvosság a HR. Azok akik csodát várnak meg, inkább vegyenek androidot vagy iphone-t. Most tényleg kíváncsi vagyok, írjátok le miért NE frissítsenek 10-re az emberek, mitől olyan rossz az a 8.1-el szembe? -
szita.erno
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm

-
válasz
szita.erno
üzenetére
A hívásnaplóban, a nem kívánt kontaktra hosszan rányomva a szám blokkolása funkciót válaszd ki.
-
zeno79
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Nem néztem végig, de mintha ez lenne az: Beállítások -> extrák -> hívás+SMS szűrő
-
szita.erno
aktív tag
Hogy tudok a telefon könyvből pár számot letiltani hogy ne tudjanak hívni? Windows 8.1 re kellene

-
zeno79
őstag
válasz
g.andras000
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem sem szabad még w10-re frissíteni, egyik verziójára sem. Vannak frankó dolgok benne (meg frissebb alkalmazások), de még nem az igazi. Olyan érzésem van mobilon is vele, mint desktopon: mintha alapjaiban lenne vele valami gebasz, tré programozás vagy csak összevisszaság, de valami nagyon nem tiszta vele. Maradj 8.1-en! Desktopon se ajánlom senkinek a w10-et.
-
mtomi95
senior tag
Valaki leírná nekem hogyan kell frissíteni Windows 10-re a telefont?
-
Nooeca
senior tag
/majdnem igazad van, de nemrég beszéltünk pont erről. Az új érkezők sose olvasnak vissza legalább 2-3 oldalt, mielőtt feltesznek egy kérdést.
feljövök, látom hogy 15 hozzászólás, uhu, nézzük meg... és a legtöbbször:
- nem tudják mi a TH/RS különbség.
- jövendőmondósat játszanak.
- nem írnak semmit sem a googlebe, még talán ezt a fórumot is adná ki találatnak.Szegény mflex hánymilliószor leírta hogyan telepítsünk 8.1-re 10-et és még biztos vagyok benne nem sokára megint majd linkelgetni kell ide a hsz-t, vagy leírja valaki újra.
-
nrb263
tag
válasz
g.andras000
üzenetére
NE.... Szerintem még ne. Probálgatom havonta de szerintem fos egyenlőre. Főleg az b*sz fel hogy sokkal lassabb mint a 8.1. Appok kilépkednek lefagynak, böngésző használhatóbb de nálam ha olvasgatok akármilyen oldalt megakad nentudom görgetni semmi majd újra tölti az egészet. Marhaidegesito. Főleg facen hogy elejére ugrik.... 8.1 en meg eltolja a képet balra kb 2 centivel. Maga a rendszer pedig tetszene jo az elkepzeles, de ezek a kis bu*iságok miatt néha agyf*szt kapok és szét akarom verni xd. Szóval sztem sokkal jobb 8.1. MÉG!
-
Vtwo
őstag
válasz
g.andras000
üzenetére
Az még ráér szerintem...a Nokia Care-ben konkrétan heves fejcsóválás közepette beszéltek le róla mikor rákérdeztem frissítsem-e w10-re(na nem mintha nagyon akartam volna,csak érdekelt a véleményük).
-
Joker88
őstag
válasz
g.andras000
üzenetére
szerintem a 10-re való frissítéssel várjál még, eléggé vegyesek itt a vélemények.. van,akinek jó, van akinek kevésbé..
-
g.andras000
újonc
Sziasztok!
Ma léptem be a Microsoft világba, egy 640 LTE-vel. Jelenleg ugye 8.1 van rajta. Most ismerkedem a telefonnal, eddig egész jó. Ennyiért teljesen azt nyújtja amire vártam, sőt többet. Kérdésem pedig az lenne, hogy érdemes 10-re frissíteni?
Amire használom (fogom használni): hívások, sms, böngészés, messenger, és elenyésző FB.A segítséget előre is köszönöm-

-
Švejk
őstag
válasz
Sungoo
üzenetére
Igen, a Viber closed beta tesztelésben folyik, de elég sokaknak sikerült beregisztrálni valahogyan. Nem tudom, mert nem használok Vibert, de tuti hogy hamarosan jön az új app.
A FB, Messenger meg készül szintén, a desktop appok kiadása után mondták hogy idén várható mindkettő, illetve képernyőképek is készültek már a tesztelés alatt levő appokról. -
Švejk
őstag
válasz
Djmarko
üzenetére
Facebook - Windows Phoneon szar és sok funkció hányzik belőle
Messenger - Valami utolérhetetlenül szar és még több funkció hiányzik belőle
Viber - állítólag elég szar, de vigasz lehet hogy droidosok is sokat szidják a droidos Vibert
Youtube - hivatalos YT kliens nincsen, de a third party kliensek, pl MyTube szerintem jobbak mint a hivatalos droidos. Pl háttérben tud lejátszani, zenét letölteni, stb...
Netezés - 8.1-en az Explorer nagyon fapados, 10-en az Edge ezerszer jobb, de nálam 2-3 naponta használhatatlanná válik. Ilyenkor újra kell indítani a telefont, utána jó.Vigasz lehet hogy a Facebook fejleszti már a mobilra szánt új Facebook és Messenger appokat, csak nem tudni mikor érkeznek. Az új Viber app is tesztelés alatt van, az is hamarosan kijön, és az Edge hibája is talán a jövőben javítva lesz.
Én is droidról váltottam és ugyanazon okok miatt mint te akarsz, de hidd el, a rendszeres hülyeségeket itt se úszod meg, max más formában jelentkeznek. Droid után az appkínálat nem feltétlenül csalódás, sok új hasznos progit lehet felfedezni a Storeban, de a fontos alkalmazásokból sok funkció hiányzik.Szóval a rendszerben még mindig azt mondom hogy van potenciál, július végén jön ki egy nagyobb frissítési csomag, azt szerintem érdemes kivárnod, és a tapasztalatokat vele kapcsolatban.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy ilyen teló vásárlásán.
Facebook, messenger, viber, youtube és netezésre használnám.
Most androidot használok de annyi dühítő dolgai vannak ezeknél hogy már meguntam.
Szerintetek megérné nekem? Nem csalódnék?Köszi a válaszokat előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok: Lumia 640 LTE készüléken működik a skype hívás?Ha sima 8.1 van rajta? Fontos lenne.Köszi
-
törölt tag
Örüljön ha max 25-30ba el tudja adni...35-40 max árulhatja de eladni nem fogja...és ahogy írtad is a wp platform miatt...egy hasonló konfigos droid 20-30ért már kapható használtan...pl. Xperia M2(4magos,8giga belső,1giga ram,lte) az hogy 1 vagy 2 kártyás az semmit nem nyom rajta,meg a kijelző méret sem.főleg annak aki csak 1 kártyával használná és előnynek érzi a nagy kijelző. Nagyon sok ember csak hasra ütve áraz, nem is tudván hogy fele annyit nem ér mint amennyiért az ilyen eladók 99%a árulhatja...ha biztosan eladni akar valaki valamit,azt ár alatt tegye fel és elviszik...
-
-
colonell
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek egy zsebkopott 640 XL LTE DS körülbelül mennyiért megy mostanában? Előre is köszönöm a válaszokat

-
miqlas
őstag
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
Köszi szépen! Hétvégén nekiállok, sajnos az Insideres megoldás nem mûködik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy eltaláltad, soha nem vennék/veszek BMW-t, inkább választanék egy Tesla-t, de csak akkor venném meg, ha már kipróbáltam és tetszik ... Ez egy nagyon jól eltalált 

hosszan tapicskold a hangfájlt, majd a lenyíló menübõl válaszd a „lejátszás” opció!

40-ért újat kap...