-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Matyi222 #15600 üzenetére
Én pl.sz@rrá akartam törni és akarom is napi szinten.
Mondok egy ficsőrt pl.értesítési sáv lehúz kamera indít,nyomom pár fotót majd a sarokban kattintok hogy én paraszt visszanézzem mit csináltam,de nem lehet csak az UTOLSÓT! Ahhoz hogy megnézzem azokat a nyomorult képeket,szépen fel kell oldanom a bill.zárat és be kell ballagnom abba a qrva galériába és ott meg kell várnom azt a nyomorult körbe-körbe-karikába forgó kis frissítő izét hogy betöltsenek eme pazar optikával fényképezett remekművek. Fantasztikus,ez így egy nagy NULLA! Egy orbitális SEMMI! Ha nem lenne akkora macera most nekem a telócsere akkor satuba fogtam volna már és baseball ütővel rongyosra verem. Mert ezzel a vacakkal nekem se rokonom se ismerősöm ne szenvedjen,még ingyen sem adnám oda senkinek,hanem elpusztítanám a legszívesebben. Huhhhhh de felbaxott. -
-
KZP
őstag
válasz
Matyi222 #15471 üzenetére
Nálunk a párom használja a 640-est. Mióta kijött rá a 318-as build, az van rajta, sima ráfrissítéssel, mert nem vagyok hajlandó hetente, havonta újratenni a rendszert, pedig én is inkább a tiszta telepítés híve vagyok.
(Bár, ennyi erővel, akkor a laptopot is újra kéne húzni minden update után.)
Semmi probléma nincs a telefonnal, teszi a dolgát.
(Megjegyzem, 5 éves, win7-ig támogatott HP laptopon is a Windows 10-et használom, mióta elérhetővé vált és ott sincs semmi probléma a géppel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest