-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
83JLBekaroj
csendes tag
válasz
mtomi95 #20842 üzenetére
Persze,tudom,...de akkor is a hivatalos facebook app,amire frissül a gyári, 2 GB ramot igényel, ez szerepel a követelmények között- elolvastam,azért írtam le. Sőt, már nem is írhatok kommentet hozzá,mert a készülékem nem felel meg a feltételeknek, az 1 GB ram miatt. Szóval el van...
-
-
buca84
őstag
válasz
mtomi95 #20380 üzenetére
Pedig annó pont a Te és mások jó tapasztalatai miatt menten RP ringre. Havonta jött csak frissítés nekem is.
Elvileg akkor ezt kellene csinálnom:
- leállítani az insidert
- nyomni egy HR-t
- újra beállítani mindentvagy
- leállítani az insidert
- wdrt
- újra beállítani mindent -
buca84
őstag
válasz
mtomi95 #20380 üzenetére
Köszi!
Nem fogom egyiket sem megcsinálni.
Akkor marad ilyen, ennyi. Majd ha már nem tudom használni vagy nagyon fog zavarni, akkor talán csinálok wdrt-t.Annó a Xiaomi M2S-re feltettem egy magyar emberke által készített beton stabil ROM-ot és azt használtam, míg meg nem döglött a teló. A windows phone-tól is hasonlót vártam. Eddig örültem, hogy nálam nem jöttek elő a problémák. Eddig...
-
old rocker
veterán
válasz
mtomi95 #20171 üzenetére
Na erre szoktam azt mondani, és közben hányszor hajoljak meg kelet felé? Mert szvsz egy sz@ros telefon nem azért van, hogy klf. fifikákat dobjak be az egyébként rendeltetésszerű használt során." Amit birtokolsz, az előbb-utóbb birtokol téged. Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk." Fight Club De azért köszi.
[HR/OFF] -
mtomi95
senior tag
válasz
mtomi95 #20003 üzenetére
Na ezt jól benéztem!
Vegyétek semmisnek amit mondtam a kamera app-al kapcsolatban! Így jár ha két egyforma telefonja van az embernek. Biztos voltam benne, hogy a másik még mindig PR-en van, de nem!
Amikor nagy gond volt az RS2-nél a magyar nyelvvel visszaállítottam WDRT-el, updateltem és TH2 .107-en hagytam. Nem léptem be az insiderbe, de gondolom a fiókot társította hozzá amin FAST ring van regisztrálva. A kis sunyi meg időközben telepíthette az egyik FAST ringes buildet, de még nem volt időm nyomkodni mostanában, hogy megnézzem.
Na már most az RS1-es elsődleges 640-el kipróbáltam, mindenképp kell egy telepített RS2 build és a Fast ring együttesen az új kamera app-hoz! -
gemini
aktív tag
válasz
mtomi95 #19995 üzenetére
Én semmit nem vettem észre, nem lett sem jobb, sem rosszabb. Igaz eddig is csak egy bug volt jelen nálam, azt most nem tapasztaltam, de amúgy is elég random jelentkezett. (néha a kamera "kattint", de képet nem készít.)
Nekem a csempékkel sem volt sosem bajom, de mindent az mflex féle módszerrel csináltam.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #19706 üzenetére
Előbb-utóbb mindenki belefut egy, vagy több leejtésbe. Ma szerencsém volt, hogy a konyhában lévő csempe helyett a kislányaim által szanaszét hagyott nagy plüss kacsa hasára esett, majd pattogva ott párat, de szerencsére ott is maradt, de azt is láttam, hogy a sarkával érkezett. Különben tört ez volna rendesen.
-
starr
őstag
válasz
mtomi95 #19333 üzenetére
Mind a 6 helyen átírtam már 1024-re, de az Antutu szerint ugyanaz a sebesség.
Ezt valami driver csinálja, amiben szoftveresen "be van drótozva" gondolom.
A registryben szerintem csak azért van benne, hogy legyen mit kiolvasni a rendszernek.
pl magok száma, processzor pontos típusa, memória, háttértár mérete.
Csak furcsálom, hogy miért 787 van benne mindenhol.
Az Aida csak kinézi, hogy RM-xxxx az eszköz típusa, utána megjeleníti azokat az adatokat, amit hivatalosan megadott a gyártó. -
starr
őstag
válasz
mtomi95 #19328 üzenetére
A fejlesztő Twitter oldala: [link]
Az app Twitter oldala: [link]
A feljelsztő letöltési oldala: [link] (Mega)
Fórum a témában: [link]A Beta 1.8-at raktam fel. Működik.
A depedencies-ben lévő dolgokat is fel kell rakni A telefonunk ARM, ugye, elég csak azokat letölteni.
RPR-es buildekkel sok mindent nem engedett átírni, és sok kapcsolót átkapcsolni.
A hivatalossal minden működik. -
old rocker
veterán
válasz
mtomi95 #19189 üzenetére
Azt hiányolom, ami a symbiánnál reminder, best reminder néven telepíthető volt anno a Nokia fénykorában. Az applikációt beállíthattam, hány percenként kezdjen el hangjelzést adni és villogni, ha hívásom v. sms-em érkezett, de nem fogadtam,nem néztem meg. Ugyanis ha utcán stb. olyan helyen vagyok, nem sok esélyem van rá, hogy a zsebembe rakott készüléknél észlelem. Tudom, legyünk öntudatosak és ha elővesszük a telefont, azonnal nézzük meg a zárolási vagy kezdő kijelzőt... A feleségem, mielőtt elindul haza az egyetemről, berakja a táskájába a telefont. Hazafele elmegy még boltba, patikába, felnéz az anyjához, azután pl. 19.10-or észleli, nini, keresték 16.30-kor a minisztériumból...
Arról már ne is beszéljek, hogy a BestProfile alkalmazással 23.00-kor elment offline a telefonom. 6.00-kor visszakapcsolt, esetleg hét végén először néma üzembe, úgy általánosba... A telefont ki lehetett kapcsolni, az ébresztő akkor is megszólalt....
Ezeket az appokat reméltem, a windows készülékekre is megoldják...Mert ha legalább a reminder lenne, azt mondanám, ennél sirályabb telefon nem kell.
na, majd az Alcatel [link] -
jksx
senior tag
válasz
mtomi95 #19198 üzenetére
Gyári független 640 XL, telekomos sim kártyával használom. Recovery-vel lett visszaállítva, csak a frissítési tanácsadó lett telepítve, majd azzal frissítve a TH ra. (Mflex módszere). Semmi HR nem volt, időközben szépen frissítgette magát a TH, majd jött a .67-es RS build. SMS értesítés 8.1-óta nem működött. Takarékos mód csak 20% akkuszinten kapcsolna be, de addig még sosem használtam le. Végül is már beletörődtem, nem izgat már. A lényeg, hogy az outlook értesítés működik.
-
jksx
senior tag
válasz
mtomi95 #19189 üzenetére
Nálam az sms érkezését semmilyen értesítés nem jelzi. Csak akkor látom az új sms-t ha belépek, vagy rám-csörögnek, hogy "vetted-e az adást...
" Ez amióta w10-re váltottam azóta van (TH alatt is, a folyamatos frissítések ellenére, meg az RS .67-build alatt is). Viszont az outlook-értesítésekkel sosem volt bajom és a csempe is működne, ha nem lenne ikon méretre lekicsinyítve.
-
old rocker
veterán
válasz
mtomi95 #19179 üzenetére
Az asztali alkalmazásokat nyilván fejlesztik, de a telefont?? Erős kételyeim vannak... A Nokia is elmerült... Amúgy én teszek a gyártó részesedésére, én azt szeretném, ha a még meglevő bugokat - pl. naptár csempe frissítés - megoldanák.
Azt, hogy a készülékekhez nincs elmaradt hívás, sms figyelmeztető, (ami hangot is ad), kezdettől fogva hiányoltam.
colonell: a rejtett számú hívások letiltásának van egy nagy hátulütője. Ha pl. a téhomtól hív egy ügyintéző, az sem tud elérni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #18901 üzenetére
Igen, főleg azért adtam el, mert nem olyan rég derült ki, hogy konkrétan hiányzik belőle az a szenzor, amivel a felébresztés egyáltalán működik. 76 ezerbe nem fért bele, és az sem, hogy ezt lekommunikálják, ami mit jelent?
Úgy át..tak, hogy öröm volt nézni.
A többi leírttal bár nem igazán értek egyet, de elfogadom, mert ez valóban szakmai érv volt. 640-et egyébként én egy jó félévig használtam. Amikor megjelent a 650 (március) már dobtam is. Addig nagy kedvenc volt, mert, mint írtam is a TH2 29-67-ig olyan build-okat dobáltak ki, hogy aki ekkortájt nem használta, az el sem tudja képzelni, hogy a 640 mire volt képes W10 alatt! Nos, azóta sikerült nekik ezt szépen, ahhoz viszonyítva szinte már-már lassúvá tenni, az RS-sel ez is gyorsult, de azok a TH2 build-ok gyorsasága, nem más már, mint történelem.950 az Rs-sel meg lenyűgöző, mást nem is fűzök hozzá.
(#18902) Tdavid1994
A w10 menürendszere bár sokkal jobb, mint a 8.1, de olyan dolgokat, ami alapból az orrod előtt kellene legyen, úgy eldugták és alapból kikapcsolva van, ami megint csak valami eszement hülyesége lehet, amit a többiek megszavaztak, pl a kör alakú hívókép! Én, rosszul vagyok tőle!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #18895 üzenetére
Nézd, nincs azzal semmi gond, ha szakmailag megcáfolsz. Nem az első eset lenne tőlem, hogy valakit megkövetek, már egyszer előfordult itt is, de amikor rögtön azzal válaszolsz, hogy hagyjuk már és ez hülyeség, mint a múltkor is, holott nincs tapasztalatod a többi készülékről hosszútávon, csak pár pötyögés egymás mellett, mégis szerinted hülyeség az egész, és én nem légből kapott dolgokat írok, hanem főleg tapasztalat alapján, amit itt is és a sztrádán is olvasni problémákat, akkor mégis milyen seggkinyalós reagálást vársz tőlem?
Ez is másról nem szól, csakhogy nagy arcod van, de semmi szakmai RE nincs benne, amire azt írnám, elnézést, de igazad van. Amikor meg nincs már szakmai érv(ek), akkor jön az illető, hogy nagy az arcom, akkor egyszerű a képlet. Át kell ugrani a hozzászólásom, vagy a fent említett módon megcáfolni, de az, hogy amit írok szerinted egyből hülyeség és nem úgy van, mert Te aztán az egyik legjobb tesztelő vagy ezen a téren, és a 640-en készüléken minden frankó, úgy ahogy van, az nem járható út, ahogy az sem, mikor egyesek szerintemre és valószínűlegre építenek minden hozzászólást.
Használtam ezeket a fentebb említett készülékeket, most is használom néha családon belül, látom a hibákat, de látom a fejlődést is (de nem a 640-en), viszont azt is látom, hogy a 640-es, illetve az összes 8.1-es készüléket fokozatosan "lehülyítik" és w10 alatt egyre jobban használhatatlanná teszik. A 640 TH2 alatt volt igazán elemében, de ott is pár build-ra volt csak jellemző, soha nem lehetett azt mondani rá, hogy megint javult az újjal, mert hozta a problémákat is magával. A 640 akkor volt a legfrankóbb, amikor a 29-ces insider TH2 build jött rá (2015 december körül), az Atyaúristent is leverte olyan kib..ott gyors volt és ez a százas build-okig nagyjából meg is maradt és szinte alig volt hibája.
Most egy 950-est használok egy s7edge mellet és többet van a kezemben a 950, pedig az s7e nem éppen az a telefon, amit nem lehet szeretni, recovery tiszta telepítéssel az évfordulós frissítéssel, egyszerűen öröm használni, stabil, minden működik, azonnal szinkronizál, és valami brutál gyors, pedig én nem szoktam csak úgy dicsérni semmit. Szakmailag többet nem tudok hozzátenni, de ha úgy érzed hülyeség ez is, azt is elfogadom, de legyen ott egy apró valós ellenérv is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #18893 üzenetére
Jaj hagyjuk máááár, ugye így szoktad írni?
Kettőnk közt a különbség, hogy fent említett telefonokat én használom és használtam is huzamosabb ideig, te meg csak kipróbálás szinten, ahol a stabilitást már ellenőrizni sem tudod, mert egy hét kell hozzá legalább, már ha egyáltalán igaz, mert különben nem írnál olyat, hogy nincs különbség, ami th2-ig igaz is volt, de rs alatt a 640 konkrétan, sajnos már szar kategória lett, még a 650 is stabilabb és sokszor kiröhögi rendszersebességben, ahogy én is téged ettől a sok sületlenségtől, ehhez a 650-nek rs-ra volt szüksége, addig az is egy trágya volt. Csak itt a topikban egy rakás probléma van, vaknak azért teljesen nem kell lenni.Egyébként meg nem is tudom, minek válaszolok baromságokra! De ez volt az utolsó...
-
szucstom
őstag
válasz
mtomi95 #18263 üzenetére
na ugye, hogy ugye
Ahogy régen a media markt mondta: Mert hülye azért (még) nem vagyok!
egyébként az Mflex féle módszerrel csináltam, a hivatalos verzióhoz, belakás nélkül kellett nekem nagyjából másfél óra. 40%-on volt az akksim, szóval a szükséges töltés határát is lentebb húzhatták. Korábban 50% alatt nem lehetett frissíteni.
-
jksx
senior tag
válasz
mtomi95 #18145 üzenetére
Nem akarok én sem visszamenni 8.1-re, mert az már nagyon fapados, kivéve a normális hívóképeket.
Az Explorere is elég necces volt. Volt olyan oldal amin ha navigálni kellett simán csontra fagyasztotta a telót.
Kíváncsi leszek, hogy az akkufogyasztás hova áll be, most így fél nap alatt elég nagynak tűnik a TH-hoz képest. Meglehetősen belakott a telefon így lehetnek esetleg problémák az RS-re migrálásból kifolyólag. -
gemini
aktív tag
-
juve600
nagyúr
válasz
mtomi95 #17717 üzenetére
én se értem
de kezd tele lenni a bilim2 napot szivtam az asztali win 10 új frissitéssel ( nem mentek progik,kékhalál,aztán már a win se indult el, tegnap éjjel végeztem vele,talán most már jó )
most meg ez csinál ilyeneket
nem igazán érdekel hogy a win vagy viber hibája
azt nem tudom elfogadni hogy ilyen nagy cégek hogy engedhetik meg maguknak hogy ennyi hibás hardvert-szoftvert kiadjanak
persze tudom lehet váltani droidra vagy almára de én használni szeretném csak a telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged