Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
Ricardo #14998 üzenetére
Igen, erre gondolok. Ha csinálok egy hdr képet, és fél percig nem nyúlok a telefonhoz, akkor ok. Ha viszont több képet csinálok, vagy vissza merem nézni amíg az "utolsó simítások" tart, akkor az utólagos megvilágítás nem működik. Mindig SD-re fotózok. Vajon a belső tárhelyre fotózáskor is fennál ez a hiba?
Majd kipróbálom, csak helyet kell csinálnom. ☺ -
randrew
csendes tag
válasz
zeno79 #14985 üzenetére
Aki feliratkozott az ilyen üzenetet kapott a napokban:
"Amint azt Ön is tudja, a OneDrive-fiókok többségéhez használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Ön korábban megerősítette, hogy meg kívánja tartani 15 GB nagyságú ingyenes tárhelyét (valamint a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhelyet, amennyiben kapott ilyet).* Ennek következtében az Ön fiókját nem érintik majd ezek a változások."
* Ez a választható ajánlat 2016. január 31-én lejárt. -
zeno79
őstag
A HDR-es hiba nálam friss telepítésnél egy ideig nem jött elő, aztán ahogy belaktam, kb. 1 nap múlva, vagy 2-ik - 3-ik próbálkozásra már kiírta a hibát.
Viszont amíg nem írt hibát, addig sem működhetett jól, mert nem vettem észre hogy lenne különbség hdr és nem-hdr között, valamint a "válassza ki a megfelelő megvilágítást" vagy mi változtatásakor sem vettem észre különbséget, hiába állítottam a csúszkát.
Úgyhogy marad a 8.1hdr-re is nálam :-)
-
Ricardo
titán
válasz
galervin93 #14992 üzenetére
Amióta kivettem eltűntek ezek a hibák, igaz a kártyánál is kellett egy másfél hét formázás után, hogy előjöjjenek ezek a dolgok.
Ami eddig biztos,az annyi, hogy "megtáltosodott" a telefon, mindenben ami a kártyához volt köthető eddig. Például fényképek mentése, szerkesztése, megnyitása...stbSzerk: Azért az hozzá tartozik, hogy a kártya egy több éves darab, class 4-es sebességgel.
-
Sungoo
addikt
válasz
Tdavid1994 #14988 üzenetére
Volt egy akció, már nem emlékszem pontosan. Ha beregisztráltál, megtoldották 100 gigával, 2 évre. Illetve anno az L625 vásárlásánál eleve 30-at adtak, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
zeno79
őstag
Ma reggel jött a levél a OneDrive-tol:
(részlet)
Tájékoztatni szeretnénk Önt a OneDrive szolgáltatásban elkövetkező néhány változásról. 2016. 08. 10. napján a OneDrive-on használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Megszüntetjük a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhely nyújtását is. További információt olvashat a GYIK weblapunkon.
...
Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek jelentős változások abban a szolgáltatásban, amelyet Ön rendszeresen használ. Elnézést kérünk, ha ezekkel a változásokkal esetleg kellemetlenséget okoztunk Önnek. Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de erre szükség volt ahhoz, hogy a jövőben is fenntartható módon tudjuk működtetni a OneDrive-ot.
Köszönjük, hogy a OneDrive-ot használja!
– a OneDrive csapata -
old rocker
veterán
válasz
Luck Dragon #14983 üzenetére
Nekem csak egy bajom van vele. Még a telefonkönyvet, üzenetet, e-mail fiókot, kamerát stb. is csak az x-el lehet bezárni. A visszanyíl - kilépés - csak háttérbe rakja.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
ssoobbrrii #14970 üzenetére
(#14902)
Annyival egészíteném ki, hogy először a tököm tudja hányast szedi le, majd ismét ráfrissítve a .242-őt. A billentyűzethez a szótár frissítés nem működik.
-
zeno79
őstag
válasz
Ricardo #14976 üzenetére
Ugy emlékszem igen, lattam es is szurke kockakat, csak mar nem tudom h egy fajlkezelobol torolt kep(ek) voltak-e vagy nem, de törlésre sem volt gyakran hajlandó valami olyanra hivatkozva, hogy nincs meg a fájl. Mivel galeriabol törölve nem törölte a fájlokat, totál nem bízom a működésében
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hagyjátokmáazqrvakettőtizenhatot
218 van és nincs más. Insider-en van 242, leírtam, hogy kell felrakni, talán egy-két napja...
De valószínűleg kedden este jön a 300 valahány spártai, meg kell várni és tesztelni azt. -
Ricardo
titán
Előfordul még valakinél, hogy a galériában "elromlanak" a képek? Néha egy két kép helyén szürke háttér van felkiáltójellel, amikor meg akarom nyitni akkor a kép címe, jelenik meg mindössze. Ez teljesen véletlenszerű. Most azon gondolkodom, hogy kártya hiba (memória kártyára mentem a képeket), vagy a rendszer okozza?
-
Nooeca
senior tag
válasz
nem. ott is csak a hivatalos van
-
ssoobbrrii
csendes tag
Ez a .242 honnan jött nektek?
Nekem hivatalosan .216 van.
A telefonom nem jelez, nem talált frissítést!
A frissítési tanácsadót (upgrade advisor) kellene néznem?Lumia 640 XL LTE
-
Del Toro
újonc
válasz
Tdavid1994 #14932 üzenetére
Köszi!
Próbáltam én mindent fényképezni. Szökőkutat, kutyát, macskát autót, de soha sem készített fotóklipet :S
Vissza raktam a 8.1-et és azóta minden okés újból. Nem értem miért van ez, pedig a 10 jobban tetszik :SKöszi
-
hegedussz91
csendes tag
válasz
anorche1 #14946 üzenetére
Én ezzel a problémával Media Markt-os vásárlásom során találkoztam. A Media Markt erre a következőt válaszolta:
"Tisztelettel tájékoztatjuk illetékes osztállyal való egyeztetés alapján, hogy a későbbiekben nem jelenthet gondot, hogy a jótállási jegyben 12 hónap szerepel, mert az 1 év törvény által előírt jótállás és szavatosság lejárata után Microsoft Mobile oldalról a gyártó vállalja a „+1év” korlátozott gyártói jótállást a lentiek szerint, ahogy a megvásárolt Lumia használati utasításában is található.
Ide kattintva bővebben tájékozódhat a gyári garanciáról, melyből a fontosabb részleteit alább is közöljük:
2. JÓTÁLLÁS.
Attól a dátumtól kezdve, amikor a Terméket az első alkalommal értékesítik egy végfelhasználónak, amelyet vásárlást bizonyító eredeti okirat igazol, a Gyártó az alábbiak szerint vállal jótállást arra, hogy a Termék tervezésbeli- vagy kivitelezési hibáktól („Hibák”) mentes:
(i) huszonnégy (24) hónap a főkészülékre;
(ii) tizenkét (12) hónap a külön megvásárolható vagy a főkészülék értékesítési csomagjában található tartozékokra, kivéve az akkumulátorokat, a fedőlapokat, a kábeleket és a töltőket; és
(iii) hat (6) hónap az összes akkumulátorra, fedőlapra, kábelre és töltőre;"
-
Ryoo
senior tag
válasz
Nooeca #14955 üzenetére
Na én pont tegnap az outlook miatt akartam kihajítani a telefont az ablakon. Egyszerűen nem tudtam megírni egy e-mailt, mert össze-vissza ugrált a kurzor, állandóan feldobta a billentyűzetet, mikor én csak végig akartam olvasni mit is írtam, és akárhova nyomtam beugrott a kurzor a Másolat Címzettekhez, 2× kellett odaböknöm, ahova szerettem volna, hogy menjen a kurzor, hogy kijavíthassam, amit elírtam. Egy 5 soros e-mailt majdnem 10 percig tartott megírnom, ami normális esetben 1 perc se lett volna. így használhatatlan, és nagyon sokszor vagyok olyan helyzetben, amikor nem tudok géphez ülni, hogy válaszoljak az e-mailekre. Úgy nálam is lassan, de biztosan telik be az a bizonyos pohár...
-
Nooeca
senior tag
Hát de Január óta nem azon voltak hogy az ilyesféle hibákat javítsák, hanem az olyanokat amelyek a telefon használhatóságát nagyban befolyásolják, mint a lefagyások, újraindulások stb.
Az hogy most néha feljön egy mozaik gondolom nekik nem volt nagy prioritás, de mivel ma már csak bugfix készül, nem hetente, hanem havonta egy jóval nagyobb csomagban mint azelőtt hetente-kéthetente alig pár fixxel, így remélhető, hogy csinálnak is valamit nem csak pedig a számokat nyomkodják a magasba.
Ha azt nézzük nincs olyan sok hibaforrás, amivel tudnak dolgozni, így szerintem kénytelenek ráállni arra, hogy az ilyen hébe-hóba előforduló hibákat kiküszöböljék. Meg ugye a gyökérszintű hibákkal az a gond, hogy nem feltétlen csak 1 helyen mutatnak érdeklődést arra hogy idegesítsék a usert. Vagyis lehet hogy van több egymással nem összefüggő hiba, amelynek tulajdonképpen egy a gyökere.
De mindegy, az a lényeg, hogy mivel tudnak róla, és annyira sok ilyen nincs, így csak eljutottunk oda, hogy kiküszöböljék ezt is.
mflex: erre nagyon nem tudok mit mondani, mert amióta fent van a telefonon a Windows 10 (hetek óta) én nem indítottam újra, viszont a levelezőkliens annyira jó lett, hogy már aktívan használom, és nekem ugyan egy outlookba megy az összes gmail (4), és az outlookot szinkronizálja le, viszont az rendesen pittyeg azóta is, vagyis normálisan szinkronizál.
OneDrive nem tudom hogy működik jelenleg, de ha jól hiszen jött, vagy jön egy univerzális app a napokban, hátha az már jó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valahol, akkor pont az ED-ban kellene gyártói két évet adniuk, az MM és a Tesco-val karöltve, ezek a cégek csak a max gyártói garanciával árulhatnak termékeket. Kérdezz utána mindenképp.
Nekem is onnét van a 950 XL és az S7 is.
A 650-et meg az MM-ben vettem, mindegyikre két év gyártói garancia van. -
jksx
senior tag
Nekem is egy év van feltüntetve a "gyári" garancia levélben, mindkét készülék esetében
Az egyik Edigital-os a másikat egy hipermarketban vettük. Még tavaly rákérdeztem az Edigitalban, de ott csak össze vissza beszéltek, hogy szerintük két év, csak az akku meg a töltő egy év garis - igaz ez sehol nincs a garancialapon így leírva. Ott csak egy év van feltüntetve. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
razzorr #14941 üzenetére
Nálam is nyáron az RS lesz a mérvadó, (vagy talán a TH is jobb lesz) ha az nem virít valamit, akkor 950 XL biztosan megy a francba, a 650 megmarad, mert egyszerűen gyönyörű az a telefon és legalább látni, hogy fejlődik ez az egész szar, vagy nem.
A 950 XL-t már egy, vagy két naponta kell újraindítani, mert egyszerűen elfelejt szinkronizálni, restart után azonnal beszinkronizál mindent, jah, de akkor már vagy pc-én, vagy az egyik droidos telefonon elolvastam.Számomra az a nonszensz, hogy a 950 XL bőven elég lenne a zsebemben, de van nálam egy S7 is, amivel szintúgy tele a tököm már a sok hülyeségével, hogy azért tudjam, ha valami jön, akkor biztosan meg is kapom! Ez viszont a 218-cal lett elb@szva, mert a 164 alatt tökéletesen működött minden.
650-en az RP 242-es mindenben jobb, pár apró hülyeséget leszámítva kiröhögi a mostani 218-ast. pedig a 950-ben jóval erősebb hardver van...
Ezért a jövő heti 300 valahány (ahogy belső körben toldozzák-foltozzák változik a verziószám), vagy kitudja melyik verzió lát végre napvilágot, remélem, hogy javítják ezeket, mert tényleg ennyi kicseszett hülyét egy rakáson, amit balfaxkodás szinten havonta tolnak az arcunkba már nem is vicces, inkább szánalmas, hogy ennyire nem értenek a kódoláshoz!És úgy ne nyomjon ki frissítést, hogy nem tesztelték huzamosabb ideig, legalább ezen a rohadt flagship szarjukon. Nem kell gyorsan semmi, tesztlejék le és adják ki 3 hónap múlva, de stabilan, ez a lényeg, de ez nekik egyelőre (már nagyon rég) magas léc.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #14945 üzenetére
Független hogy még egyik sem jelent meg a .164 után hivatalosan.
Nekem miért nem voltak ezek?
Ebből mi nem tiszta? A 216 az mi, egy külön build csak neked?
Szerintem tedd a polcra a telefonod úgy két hétre, mert hamarosan kapsz egy hátulgombolós kabátot te is, amit csak egy gumis szobában vesznek majd le! -
anorche1
őstag
Most nézem csak a 640 -esem jótálási jegyét, amiben az áll, hogy "A jótállás időtartama a vásárlás, illetőleg az üzembe helyezés napjától számított egy év."
Tényleg csak 1 év gari van a telóra? -
mtomi95
senior tag
válasz
Nooeca #14943 üzenetére
Woah, ez mind treshold?
Nekem miért nem voltak ezek? Relase Preview ringen voltam, de a legfrissebb a .242 volt. Vagy most amiket felsoroltál még megnem jelent buildek?
Sajnos ma, sőt ma, nem olyan rég vissza tettem a .216-ot mert meghülylűt a Skype mint alkalmazás .242-őn. -
Švejk
őstag
A Storeban. És Appraisinen is látható mennyi UWP app jön ki W10-re, a halott rendszer károgással szemben igencsak pozitív a mérleg.
Tavaly októberben tettem fel a W10M-et, akkor 1-2 UWP appot tudtam feltenni, a többi mind 8.1-re volt írva.
Jelenleg 34 alkalmazásom van telepítve, ennek a fele már UWP, a gyári alkalmazásokat nem számolva. Szerintem igen gyorsan fejlődik. -
Švejk
őstag
válasz
Nooeca #14938 üzenetére
Az Edge hiba jelen van .242-n is, sajnos ezzel a legfontosabb tényező ami miatt mindenkit óvok a rendszertől, mert iszonyatosan idegesítő az amúgy jól működő telefont 2-3 naponta újraindítgatni hogy normálisan menjen a böngésző is.
Ha a júliusi RS1-ben sem fogják kijavítani, könnyes búcsút fogok venni a telefontól, pedig a rendszer vitathatatlanul villámgyorsan fejlődik. És gombamód jönnek az UWP appok, rendesen rácáfolva a szkeptikusokra és elégedetlenkedőkre. Szóval vannak itt jó dolgok de ez az Edge hiba már hónapokkal ezelőtt is gáz volt. -
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #14937 üzenetére
Legalább a májusi és a juniusi TH frissítéseket várd meg, én is írtam hogy a mozaikosodás már nem csak a rendszerben jön elő nálam (sok kereső ikon egymás mellett), hanem az Edgeben is kivág egy kis kockát, és azzal telití el a képet mozaikszerűen és ezáltal meghülyül a telefon.
Ez is egy gyökérszintű hiba, tudni biztos tudnak róla, mivel többek között Jasonnel leveleztem már párszor. Az egész rendszer stabilitása a gyökérszintű problémák megoldása. Mert az ilyen egyéb bugok könnyen kiküszöbölhetőek, csak ugye amikor a OneCore-t megalkották a 8.1-ből vagyis szinte újrairták az egész egy részét, ott rengeteg hiba jött elő, amik még most is kisértenek. A RS-ből jött bugok már nem rendszerszintű változások, ott ha lesz is hiba, van is hiba, de ami megfog jelenni már nem lesz ennyire mélyre ható. (azt nem mondom hogy nem lesz idegesítő).
Az hogy javítják-e majd a most megjelenő buildben jövőhét kedden az jó kérdés, de a 232 után jött a 242, 252, 306, most meg a 312 szóval azért dolgoznak vele. Független hogy még egyik sem jelent meg a .164 után hivatalosan.
-
-
razzorr
őstag
A mai nap margójára:
Reggel mobilnet bakapcsol, elindul munkába. 1óra elteltével majd felrobban a zsebemben a rezgéstől, csipogástól. Gondolt egyet és elkezett olyan 300db emailt lefrissíteni, ami már megvolt, de szerinte kell még egyszer. Majd restart, utána a böngésző vacakol, oké már 2-0. Jön egy mail a másik fiókomba,de teljesen más hanggal pittyent mint ami be volt állítva. Erre azóta se jöttem rá,hogy és miért. Mert a beállításokban mást mutat, mint ami valójában törnik, ezzel már 3-0. Most ahogy ezeket a sorokat írom wifin már itthon, szépen lecsatlakozott a Voda hálózatról és ezek szerint ma ma már nem akar hívást fogadni, 4-0. Slussz passz, kiütéssel győzött... Lehet lebas.om a 2. emeletről. Érik a csere, ennyit androiddal nem szívnék. Komolyan sajnálom ezt a rendszert,pedig úgy szerettem 😢
-
válasz
zeno79 #14933 üzenetére
Jé, tényleg.
Mondjuk sose figyeltem, és fájlkezelőt sem használtam.
Reggel felébreszt, megjönnek, és elmennek az SMS-ek, tudok zenét hallgatni, böngészni, fotózni, néha navigálni.Nem is azt akartam ezzel jelezni, hogy tökéletes (hibamentes) rendszer, de olyannal nem találkoztam hogy pl. az edge össze omlik egy ékezetes kereséstől.
-
Del Toro
újonc
Üdv mindenkinek!
Lumia 640XL LTE, Win 10-el nem készít fotóklip-et. Ez miért van? Legfrissebb rendszer, nem windows insider-es.
8.1 alatt simán működött, tegnap frissítettem. De most már nem megy ez a funkció pedig én nagyon szeretem.
Ki tudná valaki próbálni, hogy neki megy-e vagy sem?Köszi
-
-
-
-
starr
őstag
válasz
old rocker #14925 üzenetére
Próbáld meg levett hátlappal körömmel nyomkodni a kapcsolót. Ha úgysem megy, akkor meg kell forrasztani, vagy kicserélni a mikrokapcsolót.
-
old rocker
veterán
srácok, egy kérdés: Lumia (820, de a tipus irreleváns) a mechanikus billentyűvel lehalkítható, de felfelé nem megy a hangosítás. (Csak a kijelzőn) Elképzelhető, hogy a hátlap cseréléssel javítható?
-
kato78
tag
Halkan jegyezném meg, hogy tavaly pont az ilyen poróblémák miatt váltottam WP -re, mint ami pár hónapja itt a fórumot pörgeti. Aztán most, hogy elhalálozott a L640 -em, visszatértem az utált droidra, és nem kell mókolnom semmivel. Komolyan mondom, bekapcs, update, fiókok beállítottam, müködik. Ennyi. Wp 8.1 -vel ok, W10 -vel szívás? Nekem nincs naponta-hetente 1-2 órám, hogy frissítsem a telefont, csak mert most ez vagy az nem müködik, melozom vele. Erre a WP W10 -vel nem alkalmas az utóbbi idöben.
-
sebifater
csendes tag
Sziasztok!
640 LTE-men 14295.1005 van fent fast ringről.
Olvastam itt hogy a 242-es build sokkal stabilabb. Ami hihető is ,mert ezzel van baj bőven.
Viszont insider alatt nekem nincs RELEASE opció.
FAST, LOW, PRODUCTION
Hogyan tudnék áttérni erre?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ssoobbrrii
csendes tag
Köszi,köszi,köszi
Megzavart aza a rohadt Microsoft fiókba való bejelentkezés -
BladPussy
csendes tag
válasz
ssoobbrrii #14911 üzenetére
Vagy inkább valami ilyesmi szeretnél?
#1 Lock Screen -
starr
őstag
válasz
ssoobbrrii #14911 üzenetére
Gépház, Személyre szabás, zárolási képernyő
Alul: bejelentkezési lehetőségek
PIN-kód
"Hozzáadás" gomb.
Beállítható, hogy mennyi idő múlva kérjen pin-t a bejelentkezéshez.
Alap: 15 Perc, de beállítható az is, hogy mindig. -
ssoobbrrii
csendes tag
Szóval ................. nekifutok még egyszer hátha egy jóérzésű valaki tud segíteni
Frissítettem a win10-re, de amíg a 8.1-en volt képernyőzár (pin kód), addig itt nem találok ilyet!
Kérdésem pofonegyszerű létezik a win10-re olyan locksreen (Minta, mint az androidon, vagy pin kód), amit akkor kér amikor felébreszted a képernyőt?
Valaki?
-
Medical
aktív tag
Pontosan azért léptem be a fórumba, hogy egy müvelet menetet kérjek tőletek az Insider -s Win10 felrakásához!
Kérés nélkül, meg is kaptam!
Köszönöm.
Ha jól értelmezem a leírásod, akkor röviden így?
Recovery tool > wifi > Microsoft fiók >> Árruház >> Insider telepítése >> Release P-t választani >> Lumia-t újra indítani >> beállítások > frissítések >> keresés >> felkínált OS-t telepíteni >> Áruházban mindent frissíteni >> majd restart.
Kihagytam valamit?
Legkésőbb hétvégén megcsinálom, nem várok tovább a hivatalos kiadásra! Tegnap beszélgettünk itt starr kollégával és több fórumtársakkal és arra a következtetésre jutottunk, akinek lengyel varians van még senki nem kapta meg a hivatalos Win10 -re való frissítési lehetőséget, illetve szó sincs róla mikor kapjuk meg!
Ezért döntöttem így, legkésőbb hétvégéig adok lehetőséget, hogy a hivatalost megkapjam!
Utána munkához látok, ha kibírom addig! -
tpeter77
addikt
OTA frissítés kiadásáról van már vmi hír?
nem sürgetem a dolgot, épp ellenkezőleg, én annak örülnék, ha ez minél később következne be -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tehát az egész művelet úgy néz ki, hogy mielőtt frissítesz, ezt is feltétlenül gyalulni kell előtte, vagyis állítsd vissza Recovery tool-lal, vagy minimum HR-t csinálj előtte. Az RT mindenben jobb, de majd eldöntöd.
Ha felállt a rendszer, csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.Főleg Insider-ben abszolút fontos a teljes gyalulás előtte, tehát feltelepíted, elindítod, majd a get the build-ra tapizva megnyílik a 3 választási lehetőség. A FAST és SLOW-t hagyd ki, azok eléggé alfában vannak még mindig a legtöbb 8.1-es telefonon, vagyis random bugok jöhetnek elő. A Release P-t válaszd ki, utána valószínűleg újraindul majd a készülék, ha nem, Te akkor is tedd meg, ezután navigálj a beállítások>>>>>frissítésekhez és nyomj a keresésre, ott a 242-es OS-t fogja lerántani és telepíteni, ami már egy igen jól összerakott build.
Ha felment, mindent frissíts le az áruházban, utána restart. Amíg ezek nincsenek meg, semmi mást ne csinálj közben.
A leírást azért célszerű betartani és pontosan követni, mert a windows 10-nek az egyik sajátossága, nevezzük így, hogy a legfrankóbb rendszer elérése érdekében, szóval muszáj zavartalanul telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest