-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memóriakártya bővítés lehetősége nélkül szerinted meddig elég a mai világban a 16GB-os háttértár?
Na, kb. ennyire reális alternatíva a 16GB-os SE (100k-ért egyenesen röhejes), a plusz tárhelyért meg teljesen röhejes felárat kér az Apple.Nekem is váltanom kell most nyáron: DualSIM-es Nokia 5, Moto G5, Moto E4 Plus, Redmi Note 4, LG Stylus 3 jönne be, de sok még mindig nem terjedt el idehaza, és kevés a teszt is.
-
Vinrael
tag
Azért szerintem aki eddig 640-t használt, annak nem igazán alternatíva az iOS
Az ára miatt.
Én is 620, majd lelkesen megjelenéskor megvásárolt 640-el nyomultam windows platformon egészen múlt hétig... Nagyon jó telefon volt 8.1-el, eddigi legjobb telefon vételem volt az akciós 43k nyitó árral 2015 áprilisában, de a messenger + fb app hiánya lassan de biztosan váltásra késztetett. Ráadásul böngészőből valamiért meg ugye eszméletlen bugos az egész facebook. Áttekerhetetlen egész képet elfoglaló hirdetések, rendszeresen szétugró, szétcsúszó oldalak, nem frissülő üzenetküldés rész, stb. -
jksx
senior tag
Nem hisztinek szántam, Számodra hype, számomra nem az. Fórumtársak véleményére reagáltam. Például arra ha valakinek esik percenként 1%-ot a töltése az nem igazán jó. Szerinted ez hiszti.
(Ez a töltőről levéve szöveg is jó. Most lőttem 30 képet, wifi, nfc, bluetooth, gps, mobilnet minden bekapcsolva, max fényerő mellett 21perc alatt bírt 1%-ot esni a töltőről lekapás után.)
Másik fórumtárs a még mindig megoldatlan HDR bugról ír. Én sokat használom ezt a funkciót, rengeteget fotózok munkából is. (Mielőtt írnád, hordjak magammal kompakt gépet - erre nem vagyok kíváncsi). Szerintem jogos elvárás lenne, ha a tavaly óta beígért wp10 hozná már a használható szintet. Miután a telefon beszerzésekor a wp10 "tényként kezelt" beharangozása döntő szerepet játszott a megvételben, annak nem használható megléte, felvetheti bennem a platformtól megszabadulás gondolatát, nem? Ezt értelmezheted felőlem hisztinek is. -
miqlas
őstag
... az ismeretségi körömben az iPhone tulajok többsége divat miatt vette meg a telefonját! A márka számít NEM a tudás! Ja! és baromira benyelik a marketing szöveget, de csak azért mert a menõ cég mondja!
Amúgy eltaláltad, soha nem vennék/veszek BMW-t, inkább választanék egy Tesla-t, de csak akkor venném meg, ha már kipróbáltam és tetszik ... Ez egy nagyon jól eltalált video a tipikus apple fan-ról!
-
skroy
senior tag
Elolvastam, de én továbbra is elégedett vagyok a telefonommal. Az kétségtelen, hogy az eladások mélyponton vannak, de van egy olyan érzésem, hogy az eladásokat jobban befolyásolták az évek óta tartó hasonló vészjósló cikkek, mint a rendszer használhatósága. Amolyan önmegvalósító jóslatként valószínűleg be is dobják a törölközőt, de jelenleg elégedett vagyok a valószínűleg az utolsó windows telómmal.
Természetesen megértem az elégedetlen embereket is, mert funkciók és alkalmazások terén nyomában sincs a 2 fő rendszernek, pedig lenne rá igény. De az app fejlesztők is az eladásokat nézik valószínűleg. Ez egy ördögi kör. -
miqlas
őstag
... én a hibáival együtt is sokkal jobban szeretem ezt a platformot, mint az iOS-t vagy a Droidot! Persze, ha nem lesz választásom ~2 év múlva, mert kipusztul a WP platform, akkor inkább Droidot választok, mert utálom a sznobokat, és a másik platformot jelenleg inkább sznobizmusból választják, mint racionális okokból (a divat nekem soha nem volt racionális) ... ez kb. olyan, mint a Bosszúállók 2-ben Bruce Banner (Hulk) Beats Audio fülesen hallgatott komolyzenét
... izé, bocsi a flame-ért!
-
evol79
újonc
-
evol79
újonc
Nem értek itt sokmindent,eddíg csak olvastam a fórumo(ka)t.
A második 640LTE-met nyúzom,az előző is már jó volt csak "eltűnt",de kiváló és hibátlan volt!win10 azon is ezen is,sőt a fiamnak 735 win 10-el tökéletes!
Rengeteget olvaslak titeket s nem értem azokat a bugokat amiket itt leírtok...
Ennyire azért nem lehetek szerencsés!?!? -
MadJar
újonc
Dehogyis ez csak poén volt, hogy eddig tényleg csak jókat olvastam róla.
Igaz 8.1-es verzióval. Egyáltalán nem használhatatlan a telefon. 318-as verziót használom, nem fast és slow ringezek, Az újraindítás probléma tényleg remélem, hogy mostanában nem jön elő újra. Az mondjuk egy nagy probléma. A vicc, hogy az előző LG-met azért cseréltem le, mert újraindult.
Nekem sem futja. Reménykedjünk benne, hogy ez tényleg csak egy kezdeti botladozás, de a közeljövőben a Redstone-al már stabilabb lábra áll szoftveresen telefon. Nem tervezem lecserélni. Nem is tudnám. Szerk: Jogos. Persze az emberek a nyűgjeik miatt keresik fel az ilyen fórumokat, ha már megvan a készülék.. Én is itt leltem rá a recovery lehetőségre, nem vagyok egy nagy guru. Csak picit megijedtem, hogy az "ős" felhasználók is kihátrálnak a brand mellől, de a személyes tapasztalat a lényeg az eddig vegyes, inkább pozitív mint negatív.
-
-
Nooeca
senior tag
Nincs az "azon futó rendszer" mert az WP nem hiába öl ennyi pénzt abba, mellesleg nem tudnának a 0-ról egy új rendszert felhúzni X idő alatt, illetve az majd tavasszal jelenik meg elvileg, ha nem korábban és addig még csak az RS2 fog jönni, vagyis valószínűleg azzal egyidejűleg pont azért, hogy egy tényleg stabil rendszerrel jöjjön ki az új nem feltétlen csúcskészülék (hiszen több verzió és kategória van benne).
De ezen nem változtat az, hogy az az RS2-vel fog jönni amit minden most is támogatott készülék megfog kapni, hiszen az RS2 lesz a Windows 10 ezen kör lezárása. Természetesen ez képlékeny mondat, hiszen csak úgy értettem hogy a most támogatott készülékek, nem biztos hogy jövő tavasz után kapnak még majd valamiféle frissítést... vagy nem biztos hogy mind kapni fog.
Pl. jövő tavasszal már a 930, a 735, 830, 1520 már egy elég régi hullám lesz. Vagyis azt akarom ezzel sugallni, hogy nem biztos hogy az RS2 után (nem a nyári hanem a jövő tavaszi frissítés) lévő frissítéseket megkapja majd a 950/950XL/550/650 meg esetleg a 640-en kivül bármi is.
De a lényeg egy, az RS2-öt ami 2017 tavaszán jön még minden támogatott telefon megkapja (ami megkapta a TH2-öt is). Utána valószínű egy újabb gyomlálásra lehet számítani.
-
PhilBrick
őstag
A teszt képeit már nézted?
-
Nooeca
senior tag
Rengeteg a különbség kamera téren az XL javára. De azért mint feljebb is írtam a 640-nek is van jó tulajdonsága az XL-hez képest, mint pl. a kijelző szépsége, ugyanis a sima 640-ben több a ppi kisebb colon, míg az XL nem csak nagyobb kijelző, hanem még kevesebb is a ppi.
-
Potrien
senior tag
A legtöbb amerikai nem is küldené feketén ,ahogy kinából a legtöbb minden érkezik.
Ott kinn ez nem divat!
Ha beütöd az ebay-on a telefont látni fogod ,hogy az ár három részből áll.
1 price-vételár
2 shipping-Postaköltség
3 vám díjtétel--Import charges
Ilyenkor a vámot előre fizeted, ha több akkor az ebay , vagy az eladó állja! (nálam aszt hiszem 18 dollár volt talán)
Nagyon kicsi a kockázat ,ha 100% közeli az eladó több ezer adás vétel után!
Nekem eddig csak kinai telefonnal volt garanciális bajom,de erre előre gondolván mo-i kereskedésből vettem.
Azért egy lumiánál nem tartom valoszinünek, hogy gari időn belül elromlik.
Ha meg mégis--35-ért adják itt az aprón a használtakat.
Vagy 25-ért a kijelzőt ha eltörik
Akkor inkább 29-ért az új
És inkább innen ,mint egy mobilboltból,bolti garival 48-ért -
Potrien
senior tag
Az enyém nem átcsusszant!
hivatalos pecsétes vámkezelésen esett át, itt magyarországon!(levelet kaptam a csomaggal róla)
És így 29, postával+hivatalos vámeljárással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garancia természetesen nem érvényes mo-n.
De szerintem ennyit így is megért, egy hivatalosan független lte lumia 640!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged