Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
-
gyuszi78
tag
sziasztok!átálltam Win10re a 640esemen.Az idökép azóta szarul megy...a radarkép lejátszásnál villog a kép ahogy váltja a képeket :-( .Más is tapasztalt ilyet?Másik: két napja gyári töltövel való töltésnél azt írja ki hogy lassú töltés és tényleg lassan tölt nincs 20% óránként.Van rá valami megoldás vagy szerviz.2 töltövel is próbáltam,gyáriakkal...
-
acidflux
csendes tag
válasz
gemini #15787 üzenetére
Engedélyezett csatornák száma 6, az esetek nagy részében csak egyedül vok a routeren, néha a nyomtató is, ill. a párom telója is, de az utóbbiak tényleg ritkán. Furcsa mód a speedtest jó eredményeket hoz, de nemigen látom érvényesülni. Főleg ha gépemről húzok át cuccokat.
-
kezman
őstag
Üdv , átnyergeltem 640-re, 735 megadta magát, a biztosító ajánlat közül ez nyert, remélem jó választás volt, péntek vagy hétfőn érkezik
-
old rocker
veterán
Mint írtam, az van rajta, megvettem anno hatötvenért. A Időjárás viszont törölhetetlen, hiába felesleges.
A többi seggnyalás ... lehet, de tudod, X évtized után az ember hajlamos bizonyos dolgokból elvi kérdést csinálni.Zárójelben megjegyzem - a sok tanács miatt - a laptopomra felment (vissza) a 8.1 és kiválóan műkszik a dvd lejátszó.
Csak pusztán annyi "figyelmesség" kellett volna a microsoft részéről, hogy amikor csekkolja a gépet, alkalmas-e a win10-re, proci, ram, vinyó stb. akkor ezt a perifériás meghajtót is belevették volna a futtatott ellenőrző programba.
-
acidflux
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni 640 ügyben. Az egyik gondom az,h a specifikációkban leírtakhoz képest a BT szörnyen lassú, de a wifi is remekelhetne jobban. Miként lehet ezeket orvosolni? 8.1 U2 van rajta. Köszönöm a segítő válaszokat!
-
jksx
senior tag
Nem tudom, hogy mi a gond a 'gyári' időjárás appal.
Teljesen jól működik, ha van wifi, vagy mobilnet pár percre rá frissül. w10-alatt is működik, frissül a csempe is (318-as). Az accuweather is frissül, sőt most már ékes magyar nyelven jelenik meg pl. a kiadott figyelmeztetés. Ellenben a hulladék időkép az tényleg nem frissül és a primitív csempéjük nem is átlátszó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
old rocker #15772 üzenetére
Amazing weather HD
650.- ft és örökre elfelejted a gyári fost, frankó animációk, nem mellesleg a legközelebbi időjárás-állomásra áll rá GPS szerint, olyan háttérképpel rakod ki csempére, vagy zárképernyőre, ahogy a fantáziád engedi.
És a többi seggkinyalás, nem pénz érte, ha ez neked ennyire fontos!
-
bopeti98
őstag
válasz
miqlas #15777 üzenetére
Tehát ha a beszédes (feltöltős) kártyát átviszem a Telenorhoz, és az adat marad a Telekomnál, akkor a Telekom gond nélkül menni fog 3G-n?
Egyébként az adat sem marad sokáig a Telekomnál. Jelenleg csak azért van itt, mert kapok rá 40% kedvezményt, de ezt a kedvezményt már nem értékesítik, szóval amint vége a hűségnek az adat is megy másik szolgáltatóhoz. -
Ranbo
tag
válasz
bopeti98 #15768 üzenetére
T-s kártya használatakor van egy kis gubanc, ha jól olvastam korábban a fórumon korábban is említették, hogy nem megy a kapcsolat, addig ki kell lőni a másik kártyát. de lehet majd jobban részletezik ezt mások.
amúgy jó választás lehet a single LTE verzió is, ha nem szükséges a dual.
érdemes lehet használtan is nézelődni, eléggé nagy a kínálat.
szerintem együtt lehet élni a negatívumok/pozitívumok ellenére is ezzel a rendszerrel,
de ha szeretnéd használni a w10-et, akkor előbb-utóbb meg kell majd ismerkedj a frissítések
telepítésének ajánlott módjáról, itt a fórumon már sokszor leírták ennek pontos menetét,
- lásd: "mflex metodika", ezt minden kiadásnál érdemes meglépni.
szóval erre majd időnként kell egy kis időt szánni.ui.: a zenehallgatás rendben van, akár flac-ot is tudsz hallgatni
-
old rocker
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #15769 üzenetére
Te, és a 640-hez ki adja az illesztő programokat? Nem véletlenül írtam az időjárás programot... 8.1-en kiválóan működik, zárókijelzőnek is oké - volt. A 10-en vagy frissül a csempe, vagy nem, és ennyi. Zárónak is a másikat kell használni. Mellesleg tök mindegy, a júzer szop, itt a 640 esetében is nézd végig, mflex hányszor leírta, hogyan kell a frissítést csinálni, mert ha nem úgy, akkor ... Ez szvsz abnormális. Nem a felhasználók vannak a szolgáltatóért, amelyik visszaél a user kiszolgáltatottságával. De általánosságban véve kezd a műszerem tele lenni azzal, hogy a megrendelő kitalál valamit, a szoftverfejlesztők megcsinálják, a felhasználó pedig dühöng, miért nem volt a régi jó. Vagyis kitalálják, nekünk mi a jó. Szoktál pl. online lottózni? Én csak ott. De szerencsére kitalálták, milyen legyen az új weboldaluk; amit régebben - már megjátszott fogadásokat egy kattintással kosárba rakhattad, másik kattintással megjátszhattad, most vagy 6 kattintás. Vagy pl. téhome honlap. Csicsás, dögös, mert alig férsz valamihez hozzá, ha határozott célod van, mert akció, akció, reklám az egész felületen. Nem opció, hogy ha van kérdésed, akkor csetelni szeretnél az ügyintézővel. Nem, most ha nézegetsz egy készüléket, rögtön a pofádba ugrik munkatársunk itt van akarsz chaten kérdezni? Ez a kib@szott reklámdömping az agyamra megy. Itthon dolgozom, hiába kértem a reklámhívások letiltását, minimum napi egy ügynök csörög. A ker. tévéken nem érdemes filmet nézni, mert 20 percenként - ha betartják - van egy 7-10 perces reklámblokk + műsorismertetŐ. Így lesz a 2 órás filmből 220 perc.... Újabban össze is hangolták, ne kapcsolgass el, mert máshol is reklám megy. Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk.
Morgyi, kösz, majd kipróbálom -
Ricardo
titán
válasz
FіkuszKukіsz #15749 üzenetére
640 XXL -re tippelek, hiszen a 640 topicban téma már jó ideje.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
old rocker #15759 üzenetére
Rosszul gondolod. Semmi köze, hogy mikor adták ki a win10-et. Jelenleg több millió eszköz van amit PC-kbe, laptopokba raknak. Ahhoz, hogy az operációs rendszerekben működjenek, a szükséges illesztőprogramokat az eszköz gyártójának kell kiadni. Az egy dolog, hogy alapesetben sok driver megtalálható az MS oldalán is. De ezek is szinte kivétel nélkül a gyártók által átadott illesztőprogramok.
-
tlac
nagyúr
válasz
bopeti98 #15764 üzenetére
Amit egy kicsit sajnálok, hogy nincs benne 4G, de végülis nem nagy baj, mert utazás közben nem nagyon szoktam netezni ( inkább zenét hallgatok fülessel
), a városokba meg nekem bőven elég a 3G is.
nincs 4g, de 3g sem lesz, ha két t-mobile-os (blue is ideszámít) kártyát tennél bele
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Sokáig Lumia 820-am volt, amit nagyon szerettem, de aztán mivel szükségem volt egy Dual sim-es telefonra ezért lecseréltem egy Lenovo A6000-ra. Nekem ez a telefon nem igazán jött be, ezért tervezem hogy lecserélem. Sajnos egy csúcskategóriás Androidos telefont jelenleg nem engedhetek meg magamnak, az olcsóbbaktól meg eléggé félek, hogy lassú lesz. Most néztem ezt a 640XL Dual Simt és elég jónak tűnik, főleg az 5,7 colos kijelző miatt, csak mostanában elég sok rosszat írnak a WP-ről. Amit egy kicsit sajnálok, hogy nincs benne 4G, de végülis nem nagy baj, mert utazás közben nem nagyon szoktam netezni ( inkább zenét hallgatok fülessel
), a városokba meg nekem bőven elég a 3G is.
Szóval szerintetek érdemes lehet beruházni egyre? Nem hosszútávra tervezek, de azért jó lenne ha legalább 1 évig még kapna normális támogatást a Microsoft-tól ( frissítések pl ). -
szita.erno
aktív tag
Tudtok segíteni 3G Watchdok hasonló programot keresek .
-
kezman
őstag
Telefonos segítségre van szükségem, a 735-öm meghalt, biztosító 640-et ajánlott fel helyette egy LG g4c társaságában, véleményeket szeretnék, a 640-ről, kösz előre is
-
old rocker
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #15757 üzenetére
Persze, hogy meg... egy hétig azt kereste. KZP: az aláírást is kikapcsolta, akkor volt, hogy felismerte, de lejátszani nem lehetett, hiába volt E meghajtó is, kiírta: nincs ilyen eszköz. S miután a lakktopp előbb volt gyártva, mint ahogy a win10-et kiadták, s 8.1-el remekül működött, alapos okom van feltételezni, nem a hápé hibája. Ezért írtam, normáliséknál nem a pórázhoz vesznek kutyát ... fordítva.
De a témánál maradva, a win10-es 640-en az időjárás ap élő csempéje nem működik, vagy nagyon hektikusan... kénytelen voltam felrakni az amazing weathert is... pl. Meg egyéb ilyen apró bosszúságok. És most is azt mondom: összességében jó lenne... ha mindenkinek - vagy zömmel mindenkinek jól működne.
A helyzet kísértetiesen emlékeztet arra, amikor a Nokia az E51 után, a türelmetlen vásárlók kegyeit keresve - piacra dobta az E52-t. Kinek ez volt vele a baja, kink az. Az egyik fórumtárs úgy berágott rá, - mivel az enyém a hangtárcsázást kivéve - nagyrészt hibátlan volt, hogy Egerszeg jött a postás és hozott egy fekete E52-est csomagban. Feladta nekem és ellentételezést sem fogadott el...
Aztán elkezdték toldozni-foldozni a bugokat és azt hiszem, a harmadik frissítés után mindenki arra panaszkodott, hogy az addig világbajnok akkumulátor idő - 5-6 nap - lecsökkent 3-3.5-re. Jött egy negyedi, azzal visszatornázták átlag 4-re, de végül az egész symbián ment a levesbe... -
KZP
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #15757 üzenetére
Vagy ki kell kapcsolni a driver aláírásának ellenőrzését, hátha az segít.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
old rocker #15756 üzenetére
Nem nézlek hülyének, sem a haverodat. Az 52-es hiba kód pont azt jelenti, hogy valamelyik driver nincs aláírva. Ez pont a HP hibája. Sok mindent leírtál, de arra kérdésre még mindig nem válaszoltál. Megnéztétek a HP oldalán, hogy van-e windows 10-re driver?
-
old rocker
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #15752 üzenetére
Miután frissítette win 10-re, azt írta ki, a digitális aláírást valamelyik program "megsértette" vagy törölte. Hibakód: 52. Szeretném hangsúlyozni, hogy a srác, aki most próbálgatja telepíteni, nem amatőr tévés, hanem a tv képújságát, weboldalát csinálja. Azon kívül vállalkozóként abból él, hogy Pécéket rak össze és telepít. Tehát ne nézz hülyébbnek, mint vagyok... a driver telepítve van, ha az eszközkezelőben rákerestem, kiírta, minden fasza, a legfrissebb meghajtó progival rendelkezik. Ha saját gépen néztem, volt cé és dé meghajtó. (Osztott. vinyó) Először a szervizeldéhez fordultam, ott kategorikusan azt mondták, nem tudnak vele mit kezdeni, 6500 Ft-ért újra felrakják rá a 8.1-et. Állításuk szerint más is megszívta így.... De valszeg a hülye gyártó tehet róla, aki nem a win 10-hez gyártotta a cuccot... Most megyek és a pórázomhoz veszek kutyát, ez egy ilyen világ, mi?
-
acidflux
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni 640 ügyben. Az egyik gondom az,h a specifikációkban leírtakhoz képest a BT szörnyen lassú, de a wifi is remekelhetne jobban. Miként lehet ezeket orvosolni? 8.1 U2 van rajta. Köszönöm a segítő válaszokat!
-
gemini
aktív tag
válasz
old rocker #15751 üzenetére
Hardver hiba ki lett zárva?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
old rocker #15751 üzenetére
Ha nem látja az "E meghajtót" akkor nincs feltelepítve a driver vagy amit a win10 felrak nem jó. Azért kéne a típusa, mert lehet a HP oldalán van hozzá win10-es meghajtóprogram. Persze laikusként könnyű az MS-re fogni a dolgot, de általában az ilyen dolgok a gyártók felelősségi körébe tartoznak.
-
old rocker
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #15749 üzenetére
HP, részletesebbet nem tudok, mert a srácnál van. Aki most írta, feltelepítette rá teljesen szűzen újra a win10-et. Változatlanul nem látja az E meghajtót. Tehát újratelepül a 8.1. Aztán majd újra ajánlgatja, frissítsem win 10-re, mer azzal csodálatos új élmények várnak bla-bla és milyen jó egy szintén win10-es telefonnal...
-
gemini
aktív tag
válasz
old rocker #15745 üzenetére
Én sem azt írtam, hogy jól van ez így, mert nagyon nem, csak sokaknál ez a módszer bejött.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
old rocker #15748 üzenetére
Mi a laptop típusa?
-
old rocker
veterán
válasz
#32839680 #15746 üzenetére
A kollégám, aki nem csak a webmesterünk, hanem számítógépes vállalkozó - mindennel próbálkozott.
De tök mindegy, mondtam neki, rakja vissza a 8.1-et ...
De engem az elv dühít. A szivar egy héten keresztül ilyen irányú topikokat bújt, ahol ilyenre panaszkodtak, ilyen-olyan megoldást kínálva. Semmi sem jött be.
Adva van egy alig két hónapos laptop, meg a Microsoft új rendszere, amire gyanútlanul frissít a mezei júzer. És úgy néz ki -ezt a szervizeldében mondták, kár volt - nem kevesen megszívták.
Na most, amit belinkeltem cikket, szabatosabban kifejezik a hozzáértők, de számomra az a lényeg: hadd ne kelljen már kísérletezni, mókolni akkor, ha egy nagy csinnadrattával bezengett oprendszerre frissít az ember...
Ez kb, olyan mintha, mintha sült csirkét csinálnál egy igen erősen reklámozott fűszerkeverékkel, hogy ennek mennyei íze lesz ... helyette azonban valami penetráns íze lenne... s amikor dühöngsz rajta, megmagyaráznák, ja, maga bábolnai csirkéhez használta, ahhoz sajnos nem jó... ja, jobbról balra lett elvágva a pipi nyaka ... ahhoz sajnos nem jó... ja, kakas volt, ahhoz sajnos nem jó ... ja, búzát is evett életében, ahhoz sajnos nem jó ... de ott van például a veresegyházi asszonykórus, mindegyik ilyennel sütött vasárnapra és nagyon meg vannak vele elégedve...
Tehát ilyen nincs... általában beválik, kivéve a kivételeket. Egy nő vagy szűz, vagy meg van b@szva, más eshetőség nem létezik. -
colonell
senior tag
Sanszos ,hogy a kettő kombója okozza,olvashatóság napfényben funkció nem emeli a fényerőt csak rárak gammát,ezt én is észrevettem,te meg még rátoltad a max fényerőt is,legalább az egyiket vedd le és ha így is marad a hiba akkor egyedi
Én ma vettem észre hogy 6 napja nem jött sms vagyis jött csak egyiknél sem jelzett.... újraraktam mert minden beállítás helyes volt...lehet valamelyik progi kavart be,most nem csinálja,de ez áhh halál,sose tapasztaltam még ilyet....
-
old rocker
veterán
válasz
gemini #15739 üzenetére
oké. A tévé webguruja most próbálkozott a totál újra telepítéssel. Addig eljutott, hogy felismerte, mint meghajtót. Aztán rakott bele lemezt,mire kiírta: ismeretlen eszköz... De kérdezek tőled valamit: a microsoft rogyásig erőltette a frissítést. Előtte persze megvizsgálta a gépet, jók-e a paraméterei, rendszerkövetelmény stb. a win10-hez. A feleségem szintén HP laptopját frissítettem először. Gond nincs vele, csak minden indításkor kirak egy init a kezdő képernyőre. Kuka, legközelebb újra kiteszi. Utána frissítettem az enyémet, ami egy újabb széria. Minden fasza lett, kivéve... Szerinted egy rendszernek ezt kell produkálnia? Vagyis frissítésnél mondjuk 10-ből egy géppel kicsesz?!! Nem számoltam, itt hány embernek van vele gondja és hánynak jön be hibátlanul. Ha tízből egynek nem jött be, az már sok. Ez nem lutri. És nem lehet klf. feltételekhez kötni, mielőtt frissíted, hugyozzál, utána ne moss kezet, úgy csinálj egy hard resetet, majd háromszor köpj hátra a válladon keresztül Mekka felé, közben nyomd meg tízszer a hangerő +, majd kétszer szaladj el vele az ablakig, utána indítsd újra... Lóf@szt.
-
bszg@
tag
Sziasztok,
erős, direkt napfényben (számomra) teljesen jól látható a kijelző, azonban néhány perc használat után az olvashatatlanságig elhalványul. Ilyenkor az sem változtat rajta, ha automatikusról nagyra állítom a fényerőt. Az olvashatóság napfényben természetesen be van kapcsolva, a fényerősség profilnál pedig a max-ig húztam a csuszkát.
Mivel a kereső szerint más nem panaszkodott erre, lehet, hogy egyedi hiba, mégis megkérdezem jelentkezik-e másnál is ez a jelenség. -
gemini
aktív tag
válasz
old rocker #15735 üzenetére
Asztali gépen és laptopon általában akinek problémája van vele, az simán frissített. A családban több gépre feltettem a nulláról kezdve, és mindegyik hibátlanul működik, ráadásul jelentősen kevesebb időt vesz így igénybe a telepítése.
-
old rocker
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #15731 üzenetére
Nem tartom valószínűnek... eredetileg 8.1 volt rajta, azzal működött... aztán addig kínálgatta a tízest, hogy egye fene, megpróbálom. Meg is lennék elégedve, ha nem vált volna dvd meghajtó nélkülivé a laptop...
-
jksx
senior tag
mflex mester technikájával kell frissíteni, úgy problémamentes, legalábbis 640 XL-en.
-
miqlas
őstag
válasz
Aethelstone #15729 üzenetére
... hát ez szomorú és vicces is, mert úgy látszik, teljesen véletlenszerû, hogy melyik telón fagy. Most abban a szerencsés helyzetben leszek, hogy még 3 db 640 LTE-t fogok w10m-ra frissíteni! Mind a 3-on kifogom próbálni mi a szitu (1-et ma, a többit szombaton) ...
Más! Az AT&T-s 640-eket ezentúl nem kell debrand-elni a w10m frissítéshez!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
old rocker #15730 üzenetére
Mondjuk ez a cikk pont arról szól, hogy a Samu lusta megírni az eszközeihez a drivereket. Ahogy a laptopod esetében is a HP környékén kéne keresni a megoldást.
-
old rocker
veterán
Ez a cikk tökéletesen kifejezi azt, amit más fórumokon is olvasok, (különösen a Lenovo első emberének véleménye) a w10 nagyszerű lenne, ha nem lenne tele kellemetlenségekkel, működési zavarokkal, kompatibilitási problémákkal mobilon és PC-n egyaránt. Van egy Lumia 820.om 8,1-el, hibátlanul működik és van egy Lumia 640 LT-m, amin a win10 fut... botladozva. Lassabb lett, néhány alkalmazás olyan rajta, mint a népmese, hol van, hol nincs; tegnap például a rezgés ragadt be, akksi ki, be. Randomszerűen nem ismeri fel az SD kártyát stb. A vazelin új HP laptopomon (mint már említettem) a win 10 frissítés mint meghajtót, kiütötte az E meghajtót, azaz a DVD író-olvasót. Azóta se tudják orvosolni...
[link] -
miqlas
őstag
válasz
Aethelstone #15720 üzenetére
Nem értem mi a gond az edge-el; 444.hu tökéltetesen betöltõdik, még a hulladék MediaMarkt oldal is gond nélkül betölt, f@szbúkot meg köszönöm, nem használok!
-
válasz
hodostamas #15723 üzenetére
A pudimg próbája az evés. Majd ha lesz egy kis félretett pénzem, akkor veszek egyet és uccu neki...
-
hodostamas
addikt
válasz
Sub-ZeRo #15722 üzenetére
érdemes
Jó WP után fura volt visszatérni hogy többet kell nézni beakad-e vmi app, vagy maga a rendszer és eszi az akkut(6.0.1 töltés után random képtelen sleep-be menni a teló amig nincs újraindítás), de 2 hét után azt mondom megéri hogy az appok úgy működnek ahogy kell, megvan minden funkció.. na meg a tudat ha pl nem akarok reklámot seho látni akkor megoldható
-
razzorr
őstag
Ez a mocsok alja telefon ma úgy gondolta,hogy az egész napos bringatúrámat tönkrevágja. Sports trackerrel soha gondom nem volt,ha tekerek akkor néha ránézek, hogy áll,más appot nem nyitogatok feleslegesen nehogy kilőjje véletlenül. Erre ez a kis rohadék kilőtte és volt mai napi túra,nincs mai napi túra. Megnyitom az appot és sehogy egy mai adat,minden ment a levesbe. Ott akartam a földhöz ba.zni,de mégsem tettem meg. Helyette a pusztában kiordítottam magamból ezt a tehetetlenséget,amit ez a nyomorult okoz. Valamelyik nap egy fontos fotót felejtett el elmenteni. Készre vágta ma az idegeimet. Elnézést a vulgáris kifejezésekért,de ez már több a sok(k)nál.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerinted feleslegesen koptatom a billentyűzetet? :-)
Az FT, vagy UA nála (is) semmit nem ér, mert olyan elbaxott helyen gyártották a készülékét (nevezzük így), amire csak WI-del lehet felrakni a w10 rendszert.
Ha felrakja a .338-as RP-t még jobban is jár, mert egyszerűen jobb, mint a hivatalos .318.
De ha nem akarja és hivatalosan várja az egész frissítést, akkor három dolgot tehet.
Vesz egy ""magyar"" 640-es készüléket.
Vesz egy W10 készüléket.
Vagy marad az általam javasolt Insider megoldásnál. Illetve a 4-dik variáció, hogy...
Lelép innét, vagyis az egész wm útról, ha eddig nem frissült th2-re a telefonja, már nem is fog. -
Joker88
őstag
-
samu2062
senior tag
válasz
Peaceliker #15709 üzenetére
Én nem is aggódtam ezen,sejthető volt,hogy az app szar.
Pedig sokkal jobban tetszik,mint a másik.
Reméljük mielőbb javítják.Stonerice Ha nincs kamera gomb a lumiádon,akkor nem.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok ! Új vagyok lumiák terén. El lehet valahogy érni hogy fizikai gombbal lőjek fotót?
-
jksx
senior tag
Frissítési Tanácsadó néven érhető el.
-
hroberto
veterán
válasz
SamiCsillag #15698 üzenetére
Tedd fel az Upgrade Advisort és lesz frissítés...
-
tybsen
addikt
Be lehet valahol állítani azt, hogy ha lehúzom az értesítési sávot és kitörlöm az értesítést, akkor tűnjön el a lezárt képernyőről is a kis emailt jelző ikon? (640)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SamiCsillag #15698 üzenetére
Leírtam már, elég sokszor hogy mit kell csinálni ebben az esetben.
Recovery-vel vissza 8.1.
Ha felállt a rendszer, megadsz egy outlook fiókot és a beállítod a wifi-t, belépsz az áruházba és letöltöd a windows insider-t.
Ha közben elindulna szinte minden app frissítése, akkor belépsz oda és az X-szel az összeset kilövöd, kivéve az insider telepítést.
Ha az felment, elindítod és a build-oknál a legalsóT az RP-t, tehát a FAST és SLOW-t figyelembe sem veszed.Utána elnavigálsz a frissítések kereséséhez és voilá, jön lefele a 338..
Az általad hivatalosra meg ne is várj, ez ugyanolyan stabil build, vagy ahogy tapasztaltam gyorsabb is, mint a 318.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Motoros topic
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb 1 év garancia
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest