Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RókalanyLau #17286 üzenetére
És mi van rajta, 494?
Ha igen, a helyedben átmennék insider-re, stabilabb, mint a treshold és gyorsabb is.
Ha megpróbálod, leírom, hogy csináld.Vagy, ha valaki szeretné...
De ilyen átállásnál, egyszerűen muszáj gyalulni a rendszert, valóban szűztisztára! -
tpeter77
addikt
válasz
Nahát, micsoda nick név
vigyázz a töltővel, az egyik míg otthon volt a tulaj zárlatos lett. Reggel az irodában büdös, égett műanyag szag fogadott, de nem találtuk mi okozhatta.
Délben dugnánk a telefont a töltőre, hát az aljzat megolvadva!
ja, Telenor nem cseréli, olyan dumával ráztak le hogy nem rendeltetésszerű használat, vegyek másikat a bótban.
azt h mit gondoltam akkor nem írom ide mert holnapra ki lennék tiltva -
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
szucstom #17290 üzenetére
Én sem cseréltettem, csak kapott egy másikat. Ismerős nálunk hagyta a két slotos falitöltőjét. x]
Próbáltam anno, hogy hátha koszos, vagy ilyenek. Természetesen nem
...még a macskára tippeltem, hogy megrágcsálhatta, de a család másik lumiájánál nem produkálta a töltő ezt a gondot. -
szucstom
őstag
válasz
RókalanyLau #17288 üzenetére
Nekem valahogy nincs kedvem kicseréltetni a töltőmet. Főleg, hogyha még azt merik kitalálni, hogy adjam le szervizbe előbb a telefont.
-
ledgeri
nagyúr
Van az itteni OS-eknek is támogatási terve, mint az asztaliaké? (a többször láthatott "xp-nek már vége, mint a vistának, a 7 2020-ig fog, a többi meg még tovább" félére gondoltam...)
-
starr
őstag
válasz
Néha ráfér egy HR, de az mflex féle tiszta telepítéssel lehet tökéletes közeli állapotba hozni a rendszert.
Nálam pl 3 HR után tökéletes, egyáltalán semmilyen hiba, lassulás nem jött elő soha.Az első HR-t csak azért nyomtam, mert tiszta lappal szerettem volna kezdeni a W10-et.
A másodikat azért, mert nem volt a Glance a menüben.
A harmadikat csak azért, mert nem jelent meg a naptár a zárolási képrenyőn. -
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatlan Titeket, most erőt vettem magamon és beregisztráltam.
Néha jót mosolygok a különböző bugon, hogy ugyanazon telefonnál mik jönnek elő. Nekem 640-em van, Páromnak 640XL-je. Nálam elég sok gond jelentkezett a 10-re való átállással, nála nem, "csak" a további frissítéseknél. Enyém szűztiszta 8.1ről lett frissítve, övé nem. Úgyhogy otthon egy kis anomália van, hogy adott nap éppen kit mivel lepett meg a telefon. Illetve inkább a rendszer, mert a telefon maga nagyon jó. Iphone 4s-ről váltottam, sokan hülyének néztek miatta, de nekem bejönnek a csempék. Viszont, ha továbbra is így bénáznak, elveszítenek egy lelkes rajongót. Az appok hiánya illetve nem léte, nem nagyon zavar, de a bugok annál inkább. -
okoska74
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #17281 üzenetére
Keresd Térképek néven.
-
törölt tag
Na, ma "duplán ébresztett" a telefon. Be volt állítva az ébresztő 5.15-re, de előtte szorgosan csipogott legalább háromszor, hogy lassú a töltés...
Élmény lumiásnak lenni! -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt a Hera használatának ideje és helyette felajállja a Windows Maps programot, ami szerinte telepítve van. Én még sem találom meg az alkalmazások között. Hogyan tudnám még is használni ?
-
törölt tag
válasz
#32839680 #17278 üzenetére
igen de ahhoz van hivatalosan. Sok mindent beleraknak mivel könnyebb gyártani, de ahogy írtad nem "aktiválták" benne mert nem az a "kategória" lett volna.
De 1020-ban lehet rákötni hivatalosan QI töltést. Van is rajta pöcök. Meg is van a ki és bemenet.
De 640-en nincs semmi. Csak a burkolaton kivágott 4 köt és alatta vezeték vagy mi a tököm. Ehhez nem fog senki gyártani (más gyártók) QI töltős hátlapot.
Mint pl AMD-nél ott is csak maszek módon lehetett előhozni + magokat
De ez a 640XL-en lévő 4 lyuk pont annyit ér mint ha én fúrtam volna oda. Ennyi erővel bármit QI tölthetővé tehetnénk.
De légyszi hagyjuk már ezt a témát hivatalosan nincs (ezért nincs is más gyártó által hátlap vagy letiltotta őket az ms) de maszek mód van. Ha kell berakom az összefoglalóba.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
#65388800 #17274 üzenetére
Te azt kérdezted, hol van a csatlakozó. Linkeltem egy videót, azon látszik. Linkeltem a leírást is, azon is látszik.
Erre Te mit teszel?
"Aztán erre hogyan terveztek volna hátlapot? Nincs semmi kiálló rész."
Mi a F... köze van a kiálló pöcöknek egy QI töltős hátlaphoz, ami nem készült el.?????????
Az első gondolatom az volt, hogy ...
Hagyjuk! Nem ismerlek, nem akarok személyeskedni, megbántani sem, ezért az a javaslatom, hagyjuk ezt abba! -
törölt tag
válasz
Lacics25 #17273 üzenetére
Te komolyan nem érted? Nem a helyre gondoltam, hanem ilyen megoldással ami a 640 xl hátlapján van nem nagyon szoktak Qi töltést rárakni még a gyártó sem írta hogy működne. Ha meg van a neten egy maszek videó az meg nem rendes megoldás. Amúgy a lumia 830-nak is a szélén van.
ÉS nem az elhelyezésre értettem hanem arra az elcseszett kiálló pöcökre, de úgy érzem nem érted amit írok vagy más magyart beszélünk
-
Boonen007
őstag
Csütörtökön kapom meg a fekete 640-em. Alig várom, pláne az új buildeket, na meg biztos felüdülés lesz 920 után.
-
juve600
nagyúr
üdv
mikor lesz új stabil build a telóra ??,
-
ledgeri
nagyúr
A WindowsDeviceRecoveryToollal kvázi újratelepítem a telefont, ugye? (szóval a klasszikus "format c, aztán CD be, install" hatást érem el? vagy ha nem, akkor mi a PC-s megfelelője?)
Az eddigi tapasztalatok alapján a Hardverhibák mennyire gyakoriak?
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nekem ugyan tönkrement (szerintem a 640 nyomta le, de ebből nem nyitok vitát) viszont úgy ment tönkre, hogy nem lehet letörölni róla semmit, így meg nem viszem be leadni a vizsgálgatására. Tele személyes dolgokkal... Nem is értem ilyen esetre miért nincs az, hogy a jelenlétemben megnézi lehet, e valamit kezdeni vele és ha nem azonnal adnak egy másikat a rosszat meg megsemmisítjük?!
Ja, és drága magyar garis a kártya! -
aram01
nagyúr
Sziasztok ma megjelent egy "pajzs"? az aksinál, ez mit jelent?
Más, hol a fenében tudom beállitani a készülékzárat? (kódos feloldás)
köszönöm
-
colonell
senior tag
Egy olyan problémával találkoztam ismételten, hogy nem kapok sms értesítéseket. Se notibarbam, se hangértesítés, se a kezdőképernyőn nem jelenik meg semmi. Minden hang és értesítés engedélyezve van és minden futhat a háttérben. Volt már ilyen probléma vele. Factory reset oldotta meg csak a problémát de most újból előkerült és roppant idegesítő, hogy egy alapfunkció bugol be. 640 XL LTE DS WP 10.
-
törölt tag
válasz
AxBattler #17232 üzenetére
Értettem én
egyszer volt nagyobb összegű rendelésem az ebayről 1 eladótól, az is 4500ft volt, ennél többért sosem mertem rendelni, ez miatt is fostam hogy nem jön meg, de csodák csodájára 2hét alatt itt volt, 1héttel korábban mint kellett volna
amúgy eddig 500ft átlagáron rendeltem mindent
-
törölt tag
válasz
AxBattler #17230 üzenetére
Mind1,akkor is lutri,vagy meg kapod,vagy nem, én kb fél éve rendeltem egy huawei p8 lite tokot, ki is fizettem pp-cel, a mai napig nem jött meg, az eladó a mai napig egy fillért sem küldött vissza....hiába tettem anaszt a eladónál is meg az ebay-nél is, sajnos zsákbamacska
-
rover45
őstag
Vicces beszélgetést hallgattam végig a hétvégén. Párommal hivatalosak voltunk régi jó barátokhoz, cirka 200km-re tőlünk. A házigazda hölgy (~36év) meséli, hogy jaajj, nem szereti a telefonját, állandóan baj van vele, nem működik, lefagy. 1-1,5 éve kapta a férjétől, de alig várja, hogy megszabaduljon tőle. Erre a párom (~33év) is elkezdi neki mondani, hogy ő 1 éve kapott (tőlem
) egy telefont és imádja, gyors, mindent megnyit, nem kell rá várni, nagyon szereti.
Majd kiderült, hogy mindkét szereplő Lumia 535 ...
Mindenki vonja le magának a következtetéseket -
tpeter77
addikt
válasz
gemini #17206 üzenetére
most nézem a telóm beállításait:
személyreszabás / zárolási képernyő: 1 perc után
aztán megjelenik az óra, megnyomom a hangerő gombokat és nem történik semmi.
De! ha megnyomom a ki/bekapcs gombot akkor felvillan a kijelző és máris lehet a hangerő gombokat állítani.
Na, ezt kéne valahogy tiltani, ha lehet!
Lehet egyáltalán? -
Dhampir
félisten
válasz
AMDaZERG_1 #17199 üzenetére
azonban a Win problémák RENDKÍVÜL el vannak hallgattatva!
Nekem az Androiddal sem volt bajom, de a WP-vel sincsen (8.1).
Legutóbb WP vonalon Lumia 520-am volt, hibamentesen dolgozott a kezem alá.
A 640 DS mellett menedzselek még egy 630-at (utóbbinak csak a rövid üzemidejével van "bajom", naponta tölteni kell).
Sajnos videofelvételekkel hamar megtelik a memóriája, kellene még bele egy memóriakártya, addig muszáj hamarabb átmásolni egy nagyobb adathordozóra, de elvegetálok vele.
Nem nagy szám a kamerája, de ennyi pénzért jobbat Android vonalon nem kaptam volna, az Xperia E4 kamerájánál jobb a 640-esé.
-
razzorr
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #17203 üzenetére
Elnézzük neked h.nem szivatod magad tovább a winnel
-
Boonen007
őstag
640et lehet valahogy vezetek nelkul tolteni? ☺
-
kezman
őstag
Kérdés, alapértelmezett böngészőnek guglit hogy tudom beállítani?
kösz előre is
Kösz közbe megtaláltam, el kellett indítani a guglit a keresőbe
-
Boonen007
őstag
Sima 640 gyorsabb mint a 920?
Ha igen rendelem is azonnal. Szegény 920 már aksi ügyileg is gyenge, lassúnak is érzem... :/
-
Peace
nagyúr
válasz
AMDaZERG_1 #17203 üzenetére
Én is azt néztem ki magamnak.....de 30k buktával túladni ezen..... VICC.
-
B2man
tag
Érdekes, nekem egy-két apró hibától eltekintve semmi bajom nincs a 640 XL telefonommal. Win 10 van rajta.
-
razzorr
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #17199 üzenetére
Ez nagyon off,de mi lett a szerencsés? Én ma néztem a flottám friss listáját és a legértelmesebb a Huawei P9lite lenne valami 65pénzért. Mondjuk megmondom őszintén,annyit se akarok előfizu hosszabbítással költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest