- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sander74
tag
válasz
ValoVillam #1529 üzenetére
Elvileg a frissítés a rendszer optimalizálására szolgálna, reméljük nem lesz gond.Úgy tűnik a 3-as verzió van itt mindenkinek, talán az új szériák amik bekerülnek azok lesznek 5-el.
-
sander74
tag
válasz
ValoVillam #1515 üzenetére
Sejtettem hogy ez a gyári reset jó lesz....a jóisten tudja csak mitől zombul be a rendszer.De az a lényeg, hogy most teszi a dolgát.
fasyrt: Remélem örömöd leled majd az új telódban!Majd írj pár sort a tapasztalataidról pls!A led villanó, és a karcsúbb kijelző felbontás bár 4 "-on nem hiszem, hogy szembetűnőbb.Az összeszerelés minősége viszont sokkal jobb na meg a kijelző se hülyülget állítólag.
-
ValoVillam
tag
válasz
ValoVillam #1500 üzenetére
Az alábbi fórum hozzászólásai szerint ugyanez történt már sok 535 tulajjal december óta:
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wpapps/error-message-805a201d/9883cae3-e051-4c88-a339-1e6c44fb58cd?page=3
( 805a201d a hibakód nálam is )Szívás.
Neten rendeltem, személyesen vettem át, de mivel még 14 napon belül leszek, kedden visszaviszem a telót, elállok a vételtől, kérem vissza az árát.
Amúgy nagyon tetszene ez a típus, de előbb az érintőpanel (alap volna hogy pontosan működjön egy okostelefonon) most meg törölhetek mindent valami szoftverhiba miatt. Nem sok rálátásom van arra hogy mi történik a telefonomban, sajnos.Legyél szíves a privát üzenetemre válaszolni! Köszönöm.
[ Módosította: CoolMan ]
-
sander74
tag
válasz
ValoVillam #1497 üzenetére
Nekem is 3-as gond nélkül teszi a dolgát.Az újak már 5-ös hw verziósak, csak ha belesasolsz akkor tudod meg
-
mtm800
senior tag
válasz
ValoVillam #1495 üzenetére
Egyszer a telepítés után kell újraindítani, majd szólt másodszor is, lehet nem vetted észre.
enyém is ua build is , egy sim is, telenor is.
Működnie kell mindennek, egy másikon is megcsináltam reggel, az is rendben teszi a dolgát. -
sander74
tag
válasz
ValoVillam #1493 üzenetére
Melyik appok nem indulnak?Nekem restart után ment minden rendesen :S
Ha mégis igy maradna ments felhőbe beállításokat, és gyári reset, más nem jut eszembe, vagy uninstall a nem működő appoknak, és újra telepítés. -
sander74
tag
válasz
ValoVillam #1490 üzenetére
Teló ki - be kapcs.Nekem ez kellett,az új frissítés néhány programot bezombít sajnos.Esetleg újraindítás után, néhány programot lehet újra kell húzni,majd meglátod Don't Panic
Nektek mi a Build Creation Date?
-
mtm800
senior tag
válasz
ValoVillam #1490 üzenetére
Ránéztem,nálam működik letölteni is tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest