- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
benisti #1619 üzenetére
akkor azért kaptad meg a frissítést
csodálkoztam is rajta, mert egyelőre nem tiszta, melyik készülékek fogják egyáltalán megkapni ezt a frissítést. (mondjuk azt nem értem, miért nem tesztelheted magát a GDR2-t, miért kell kapásból WP10-re frissíteni:..)
egyébként vissza lehet tenni a gyári rendszert recovery tool segítségével. ennél többet nem tudok, de valaki biztos tud segíteni majd, hogyan is kell pontosan.más: sander74 és MarKotiKk! (csak mert most Ti panaszkodtatok utoljára a kijelzőre) miért nem adjátok le szervizbe? írtam korábban, hogy az lesz a megoldás. innen debrecenből 8 nap alatt járta meg pestet, húsvéttal meg minden. és ennyi, egy problémával kevesebb.
-
Fooler89
őstag
válasz
benisti #1153 üzenetére
Nálam mindkettő kártyán van mobilnet és amikor használni szeretném egyszerűen instabil a net. Mindkettő 3g-s profilt is állitottam és nem javult meg. Egyszerűen percenként eldobálja a netet. A kártyákat cserélgetem az se segített. Szervíz lesz nálam már csak azt kéne tudni hova kell vinnem.
-
kelly416
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Videó stream letöltése
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest